Od-Nowa Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 hyhy ja też ja też!!:lol: na dziś dość . jutro coś nowego pokombinuje :evil_lol: jakby kogoś interesowało to w tle są 2 obrazy Witolda Pałki. bardzo fajne malarstwo ;) lece z Lircią na spacer wieczorno-nocny... musimy nazrywać róż na skwerku... hyhy pod osłoną nocy :evil_lol: :cool1: edit: jesteśmy!! szabrowniki z nas wyborne!! co prawda Lircia najpierw chciała oportować obciete już gałązki róż... ale szybko sama się przekonała że to nie jest do aportu! hihi a potem przy kazdym krzaczku grzecznie siadała i obserwowała czy nikt nie nadciąga hyhy... tak zapadła noc Quote
eria Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 o wy cwaniaki!!!!!! zamiat za dnia do kwiaciarni, to nocą na skwerek!!! Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ucztowa przeróbeczka strasznie pomysłowa:loveu: Pochawalcie się różyczkami:cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 jestem :lol: cały dzien w pracy, dojadam jeszcze obiadek. róze były tylko dodatkeim do większej kompozycji którą robiłam dla zaprzyjażnionej Pani, na stół dla podkreślenia wagi niedzielnego obiadu z ciotkami ;) oto całość zaraz zadbam zdjęciowo o wątek;) Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Sama to zrobiłaś?:crazyeye::loveu: Po prostu świetne! Uwielbiam takie bukiety, ale jakoś nie mam do ich układania talentu...:roll: Quote
Od-Nowa Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 pracowałam kiedyś 3 lata w kwiaciarni ;) a teraz koncze studia i będę projektować ogrody i mam nadzieje większe przestrzenie :evil_lol: teraz nadzoruje wykonanie jednego najukochańszego. zabieram do niego Lircie czasem. i tym sposobem Lirka może być ze mną w pracy :multi: :lol: mam dużo zdjeć ale nie mogę wstawić bo.... ....NIE DZIAŁA MI FOTOSIK :angryy: nie wiem co jest... a poza tym jest burza więc i necik jakiś lewy :cool3: grrr Quote
Dobcia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Świetny kierunek studiujesz;) Bardzo długo o nim myślałam, jak wybierałam studia, ale poza chęciami trzeba mieć jeszcze talent, a ja przodmioty ścisłe tak, ale artystycznie to już nie...:roll: I jeszcze psa możesz zabierać, no świetnie po prostu:lol: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 to dopiero dzień!! dzisiaj Lirunia z samego rana wpakowała mi sie do łóżka, położyła bliziutko i......... wywaliła kołami do góry!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: no oczywiście nie mogłam się zezłościć że myszkuje w łóżku , jak przyszła zrobić najpiękniejszy gest:loveu: :multi: :lol: i to po 2 miesiącach pobytu. jutro właśnie mamy miesięcznice 2:p po burzy upalnie i gorącooo..... Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 dzień dobry !!! u nas nie było burzy, jest upalnie, psy po pływaniu a ja zaraz biorę słoninę, kombinerki, nić,igłę i będzie prowizorka szycia śródskórnego :evil_lol: :evil_lol: bo jutro muszę zaliczyć Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 a fuuu!! w taki upał nad słoniną siedzieć :razz: bedą zdęcia mam nadzieje.. może się wciągniesz w wyszywanie :cool3: zrobiłam bakup wątku :multi: Szkoda ,ze to nie tak, że się go po prostu przeniesie na inny.tylko od nowa. nie chce sie przeprowadzać:roll: zaraz bedzie przeróbeczka wesoła;) no i już zostały tylko 2.5 dnia do przyjazdu Ineczki :multi: wszystko już gotowe i czeka!! FIGE Z MAKIEM z przeróbeczki fotosikowy znowu nie działa skurczybyk... Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 www.imageshack.us :cool3: działa :cool3: p.s. kombinerkami,prostą igłą jednak nie da sie szyc :D Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 :multi: jedziemy nad wode!:multi: jupi jupi jupi!!ciesze się jak głupi!! hyhy i Lirunia bedzie miała nauke pływania!! bo do tej pory tylko patrzyła na fale :lol: :multi: będą fotki OFKORS :cool3: wieczorkiem Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 jupii!!!!! cieszę się razem z Tobą :multi: będą fotki!! a dużo ma być:mad: :multi: Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Coś Wam długo schodzi nad tą wodą:cool3: Szalejecie dziewczyny:cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 "-Co Wy wiecie o pływaniu....?!!" :evil_lol: jesteśmy już,niedługo beda zdjęcia, zgrywam :lol: Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 pospiesz się bo ja zaraz uciekam spać,pobudka o 3.40 :cool1: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 nieśmiałe początki... ale trwały bardzo krótko!! Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Odważna dziewuszka!:multi: I to od razu skok do głębokiej wody! Super:loveu: Quote
eria Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ale Lirutek dzielna panienka!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: fotki świetne :loveu: warto było poczekać :evil_lol: taaa za piłeczkę da ię zabić, jak Kreon :cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 :multi: :multi: było super. nawet nie zdążyłam jej obrozy zdjąć do pywania, myslałam,że bedzie sobie wąchać, dreptać itd, a ona chlup i tyle jej było widać :evil_lol: mówie Wam jaka była frajda. pływała sobie z nami i do nas. tych zdjęć ze wzgledu na słoniowe rozmiary pańci w stroju kąpielowym nie umieszcze :evil_lol: nad wodą było pełno ludzi, szczekała najpierw a jak, ale szybko jej przeszło. ona jest niesamowita!! obok nas leżała wielka kiełbasa, bo tam ludzie robili grile i ONA jej nie tknęła nawet!!:cool3: dzień świetny!! no i pierwszy raz zwodowaliśmy i siebie! bosko:multi: :multi: a jak minęły Wam weekendy?? z Eria już chyba nie pogadamy bo wstac przed 4 to koszmarek!! podziwiam!! ale Sagusia ma zaległości w sadze o Sadze a Dobcia o Dobciu! :lol: Quote
Izunia86 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Super zdjecia ! Widac ,ze mialyscie wspanialy wypoczynek :multi: Plywajaca Lira wyglada super :cool1: Jak tak sobie popatrzylam to tez bym sie ruszyla pomoczyc pupe :bigcool: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 o rety zwodować Misie to dopiero przeżycie!! Maniuś oczywiście na jej grzbiecie by siedział jak na tratwie i wyznaczał kurs potupując to z prawej, to z lewej strony... :loveu: DO WODY!! Quote
Dobcia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Czyżby Lirunia miała dietke? Nooo chyba, że tak się przejęła pływaniem, ze starciła apetyt z wrażnenia:cool3: Quote
Recommended Posts