Rudzia-Bianca Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 czekamy niecierpliwie na Wasz powrót, odpoczywajcie i róbcie piekne zdjęcia :) Quote
betel Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Czekamy , czekamy a przy okazji na inne wątki zapraszamy:oops: Wszystkich miłośników psów, a w szczególnosci tych onkowatych, zapraszam na wątek Mory młodej suńki z mojego podpisu ( na niebieskim tle):oops: Quote
wiq Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 chyba grzybów dużo i im starczyło kasy na dłuższy pobyt :P Quote
betel Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No to OdNówka dalej "urlopuje"??? W takim razie miłego wypoczynku:lol: Quote
Mudik Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Należy jej się(jak każdemu) urlop i odpoczynek. Z resztą im dłużej jest tym więcej fot:lol::lol::lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 zaczynamy tęsknić , ale tak tylko troszeczkę ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 chyba w totka wygrali :multi: niech się urlopują pogoda piękna trzeba korzystać :) Quote
*zaba* Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 dlugo Nowki nie ma...kwiatki podlalam,to moze poodkurzam troche.. no wracajcie juz. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 no dziś to już chyba wrócić muszą :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 e no to już jest rozpusta :evil_lol: wracać mi tu ale już :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 wróciliśmy ram pam pam :diabloti:przeżyliśmy na prawdziwym chlebie prosto z pieca, mleku od krowy i jajkach od real kurka :cool3: grzybów też nie brakowało! Psiaki cudem przywieźliśmy z powrotem do domu! Cudem? ano tak! bo jakaż inna siła mogła je skłonić do powrotu z najpiękniejszych kaszubskich pagórków :diabloti::diabloti::diabloti: pozdrawiamy serdecznie!! po wyspaniu zapraszamy na zdjęcia :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ufufuf aż spać przez Was nie mogłam ze strachu że do nas nie wrócicie :cool3: to teraz już mogę spokojnie do łózia wracać :lol: Quote
eria Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 a czego Wam najbardziej zazdroszcze ? nie kaszubskich pagórków a grzybów których u nas nie ma :placz::placz::placz: DAWAJ FOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 cześć kochane! nie wiem jak nadrobię wszystkie galerie :lol: tyle stron przybyło w każdej! a zdjęć z wakacji tysiące!! chyba trzeba zatrudnić wstawiaczo-obrabiacza :diabloti: popołudniu coś będzie ;) a z nowości to wspomną,że Tajdziornik ma cieczke. W związku z tym datę jej urodzin przyjmujemy umownie na 5.12.2007 ;) Quote
betel Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Miło, że jesteście, czekamy na fotki i relacje. Pozdrowionka. Quote
łapeczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 heyoooooo ;] witam sie wieczorkiem ;p Quote
Od-Nowa Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 to prawda! odsypianie na całego ale i zaczyna się brak czasu ;) dziś jeszcze przylatuje na tydzień siostra więc będzie wesoło :lol: Tajdziownik jest taki skołowany cieczką, że nie wie biedna co ze sobą zrobić!! na spacerach rzuca się jak lew do napotkanych psów obu płci. a zaraz potem turla się pod nogami,żeby ją chociaż chwile pogłaskać. Piszczy, turla się, no mówię Wam taka bida... oby szybko to minęło ;) a potem zimą na sterylkę marsz!:cool3: już za chwilę rozpocznie się relacja zdjęciowa z urlopu :p Quote
Od-Nowa Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 wieczór przed wyjazdem - wiadomo wielkie pakowanie. Koty przeczuwały,że coś się święci... Figusia robiła wszystko,żeby ją zabrać :lol: niewidzialny kot szykujący się do zajęcia pozycji :evil_lol: "O, tu mi będzie dobrze":lol: niestety kociny zostały a w podróż pojechały tylko suczydła. Kociny miały własną nianie na ten czas :cool3: no i pojechaliśmy.... Psiny w aucie świetnie się sprawowały! Lirutek to już zaprawiony w bojach podróżnik mający swe miejsce w nogach pilota :cool3:. Tajdziornik miał więc cały tył dla siebie. i grzecznie spała oczywiście były i postoje w drodze... a co postój to.... Quote
Od-Nowa Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 postojowe chwile szukaj grzyba! szukaj! melduję,że nic tu nie rośnie... tylko zielsko... jeszcze chwila na rozprężenie "możemy już jechać dalej??!!" Quote
Recommended Posts