Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wpadam się przywtać, mialam nie oglądac zdjęć ale widziałam wszystkie :) i filmiki tyż :)
i i i no właśnie i nie zabronie już Bianie jak będzie chciała taplać sie w kałużach -wrrrrrrrrr
zły wpływ macie na mnie zły :) ale te pyszczydła szczęśliwe są warte każdych wyrzeczeń i ustępstw

Trzymam kciuki za urlop, ja zaczynam 29 sierpnia i już nie mogę się doczekać 4 dni roboty i nareszcie odpocznę .:multi:

Posted

Mudik

To powodzenia w sprawie urlopiku, Dobranoc!

kciuki jeszcze można potrzymać bo to zależy od kilku spraw które trzeba skoordynować ;)

Rudzia-Bianca
wpadam się przywtać, mialam nie oglądac zdjęć ale widziałam wszystkie :smile: i filmiki tyż :smile:
i i i no właśnie i nie zabronie już Bianie jak będzie chciała taplać sie w kałużach -wrrrrrrrrr
zły wpływ macie na mnie zły :smile: ale te pyszczydła szczęśliwe są warte każdych wyrzeczeń i ustępstw

brawo :multi: jestem z Ciebie dumna :lol::diabloti:
eee, taki akurat zły wpływ to można mieć :evil_lol:

Rudziu a Ty już teraz do Irlandii?

Posted

wczoraj trafił nam się przypadkowo spacer nad rzeką. przypadkowo bo przed nim skoczyliśmy na ślub znajomych i od razu potem fruu na spacer.
zdjęcia są ale ze względu na potworny ból głowy jakość pozostawia wiele do życzenia ;)
ale jak już się targało aparat to grzech nie wyciągnąć :evil_lol:

Posted

100% radości

tłok u wodopoju :evil_lol:

prezentacja psa rasowego - ciągle się nas pytają jakiej dziewczynki są rasy!! muszę jakąś wymyślić, zeby było zabawniej :evil_lol: może macie jakieś propozycje?

wcale się nie taplam.. tylko oglądam :cool3:

no dobra idę już idę

Posted

a teraz będzie bliskie spotkanie z pewną ślicznością:loveu:

śliczności w postawie bojowej :evil_lol: jaka zawinięta warga :diabloti:

nie mogłam się oprzeć;)

Tajdziul jak zawsze pierwszy zaprasza do zabawy

Posted

hehe ślub ślubem, ale spacer musi być! Ile radości na tych rozbieganych zdjęciach:loveu: a buldożek ciekawe kolorki ma, takiego nigdy nie widziałam:lol:

Posted

andzia69

gdybyście coś słyszały o transporcie z Wrocłaia do W-wy to dajcie znać;-)

fajowy buldozek - taki...huskowaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Andziu, my do Wawy nie jedziemy tylko na północ;)

to niebieskie oko czyniło go takim niezwykłym :loveu:

Mudik
Śliczności piękne owszem ,ale nie ma jak wariatki, przy tej focie można zejśc ze śmiechu, Tajgunia buhahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_ lol::evil_lol:

http://images30.fotosik.pl/268/fb024c42db7c40bd.jpg

I pomyśleć,że ktoś takie cudo porzucił, prawdziwy skarb macie.

na pewno zacytowałaś dobrą?:razz:

chciałaś napisać: I pomyśleć,że ktoś takie cud[SIZE=4]A porzucił, prawdziwE skarbY macie.
:evil_lol:
Dobcia
hehe ślub ślubem, ale spacer musi być! Ile radości na tych rozbieganych zdjęciach:loveu: a buldożek ciekawe kolorki ma, takiego nigdy nie widziałam:lol:

jak króliczek :diabloti:

wiq
nie no, nie mów, że takie psy Ci się podobają ... :evil_lol:

no robił wrażenie takiego nieskazitelnie doskonałego. Śnieżnobiały, czysciuteńki, każdy włosek w odpowiednią strone :cool3: byłam w "szoku"

betel
Biegające i kąpiace sie "wariatki" pierwsza klasa:lol:. Miłego wypoczynku:multi:

takie psy lubię! o! :diabloti:

a my już jesteśmy dużo dalej w załatwianiu urlopu :multi: dzwoniliśmy do "naszego miejsca na ziemi" i są dla nas miejsca :multi::multi::multi:wieść o podwojeniu piesków nie zmartwiła gospodarza :lol: w zeszłym roku Lira miała być dzieckiem (bo tak zrozumiał przez telefon :evil_lol: pieskiem -dzieckiem)
więc w tym roku rodzina jeszcze bardziej się powiększyła :lol:
teraz jeszcze załatwienie wszystkiego w pracy co łączy się z 3 ciężkimi dniami,żeby nadgonić robotę do przodu no i znalezieniem opieki dla Figi i Inki, które z nami nie pojadą.
oj... żeby to wszystko się udało...
jechalibyśmy w czwartek :p