Mudik Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Cudności:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A tu obudziłaś kicię:mad: http://images35.fotosik.pl/4/0b224593c3915e0f.jpg Quote
ewelinka_m Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ojoj ale sennie :loveu: http://images43.fotosik.pl/4/627e8a6d980b8efd.jpg cudne zdjęcia :loveu: a Ineczka gdzie? :razz: Quote
Od-Nowa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Ineczka spała w drugim pokoju ;) być może, przy odrobinie szczęścia uda nam się wyskoczć na tydzień urlopiku... oby się udało :cool1: Quote
Mudik Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 To powodzenia w sprawie urlopiku, Dobranoc! Quote
Rudzia-Bianca Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 wpadam się przywtać, mialam nie oglądac zdjęć ale widziałam wszystkie :) i filmiki tyż :) i i i no właśnie i nie zabronie już Bianie jak będzie chciała taplać sie w kałużach -wrrrrrrrrr zły wpływ macie na mnie zły :) ale te pyszczydła szczęśliwe są warte każdych wyrzeczeń i ustępstw Trzymam kciuki za urlop, ja zaczynam 29 sierpnia i już nie mogę się doczekać 4 dni roboty i nareszcie odpocznę .:multi: Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 MudikTo powodzenia w sprawie urlopiku, Dobranoc! kciuki jeszcze można potrzymać bo to zależy od kilku spraw które trzeba skoordynować ;) Rudzia-Biancawpadam się przywtać, mialam nie oglądac zdjęć ale widziałam wszystkie :smile: i filmiki tyż :smile: i i i no właśnie i nie zabronie już Bianie jak będzie chciała taplać sie w kałużach -wrrrrrrrrr zły wpływ macie na mnie zły :smile: ale te pyszczydła szczęśliwe są warte każdych wyrzeczeń i ustępstw brawo :multi: jestem z Ciebie dumna :lol::diabloti: eee, taki akurat zły wpływ to można mieć :evil_lol: Rudziu a Ty już teraz do Irlandii? Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 wczoraj trafił nam się przypadkowo spacer nad rzeką. przypadkowo bo przed nim skoczyliśmy na ślub znajomych i od razu potem fruu na spacer. zdjęcia są ale ze względu na potworny ból głowy jakość pozostawia wiele do życzenia ;) ale jak już się targało aparat to grzech nie wyciągnąć :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 100% radości tłok u wodopoju :evil_lol: prezentacja psa rasowego - ciągle się nas pytają jakiej dziewczynki są rasy!! muszę jakąś wymyślić, zeby było zabawniej :evil_lol: może macie jakieś propozycje? wcale się nie taplam.. tylko oglądam :cool3: no dobra idę już idę Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 właśnie się rozpadało na dobre... chyba nici ze spaceru zdjęciowego :roll: ancymon love is all around :loveu: mrówkojad Quote
*zaba* Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 http://images36.fotosik.pl/4/98a8e8fd8dc3f7fd.jpg dla mnie,dla mnie!!! :D kciuki za urlopik trzymamy. senne zdjatka rewelka! Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 a teraz będzie bliskie spotkanie z pewną ślicznością:loveu: śliczności w postawie bojowej :evil_lol: jaka zawinięta warga :diabloti: nie mogłam się oprzeć;) Tajdziul jak zawsze pierwszy zaprasza do zabawy Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 cześć *zabko* ;) dziekujemy za kciuki :p dla Ciebie będzie jeszcze później trzepocząca Tajgusia ;) Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 i jeszcze kilka biegających wariatek :lol: na razie tyle, potem będzie jeszcze spotkanie ze spanielem gigantem :cool3: ech te spanielowe uszy....:cool1: Quote
andzia69 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 gdybyście coś słyszały o transporcie z Wrocłaia do W-wy to dajcie znać;) fajowy buldozek - taki...huskowaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Śliczności piękne owszem ,ale nie ma jak wariatki, przy tej focie można zejśc ze śmiechu, Tajgunia buhahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/268/fb024c42db7c40bd.jpg I pomyśleć,że ktoś takie cudo porzucił, prawdziwy skarb macie. Quote
Dobcia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 hehe ślub ślubem, ale spacer musi być! Ile radości na tych rozbieganych zdjęciach:loveu: a buldożek ciekawe kolorki ma, takiego nigdy nie widziałam:lol: Quote
wiq Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 nie no, nie mów, że takie psy Ci się podobają ... :evil_lol: Quote
betel Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Biegające i kąpiace sie "wariatki" pierwsza klasa:lol:. Miłego wypoczynku:multi: Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 andzia69gdybyście coś słyszały o transporcie z Wrocłaia do W-wy to dajcie znać;-) fajowy buldozek - taki...huskowaty:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Andziu, my do Wawy nie jedziemy tylko na północ;) to niebieskie oko czyniło go takim niezwykłym :loveu: MudikŚliczności piękne owszem ,ale nie ma jak wariatki, przy tej focie można zejśc ze śmiechu, Tajgunia buhahahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_ lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/268/fb024c42db7c40bd.jpg I pomyśleć,że ktoś takie cudo porzucił, prawdziwy skarb macie. na pewno zacytowałaś dobrą?:razz: chciałaś napisać: I pomyśleć,że ktoś takie cud[SIZE=4]A porzucił, prawdziwE skarbY macie. :evil_lol: Dobciahehe ślub ślubem, ale spacer musi być! Ile radości na tych rozbieganych zdjęciach:loveu: a buldożek ciekawe kolorki ma, takiego nigdy nie widziałam:lol: jak króliczek :diabloti: wiqnie no, nie mów, że takie psy Ci się podobają ... :evil_lol: no robił wrażenie takiego nieskazitelnie doskonałego. Śnieżnobiały, czysciuteńki, każdy włosek w odpowiednią strone :cool3: byłam w "szoku" betelBiegające i kąpiace sie "wariatki" pierwsza klasa:lol:. Miłego wypoczynku:multi: takie psy lubię! o! :diabloti: a my już jesteśmy dużo dalej w załatwianiu urlopu :multi: dzwoniliśmy do "naszego miejsca na ziemi" i są dla nas miejsca :multi::multi::multi:wieść o podwojeniu piesków nie zmartwiła gospodarza :lol: w zeszłym roku Lira miała być dzieckiem (bo tak zrozumiał przez telefon :evil_lol: pieskiem -dzieckiem) więc w tym roku rodzina jeszcze bardziej się powiększyła :lol: teraz jeszcze załatwienie wszystkiego w pracy co łączy się z 3 ciężkimi dniami,żeby nadgonić robotę do przodu no i znalezieniem opieki dla Figi i Inki, które z nami nie pojadą. oj... żeby to wszystko się udało... jechalibyśmy w czwartek :p Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 jeszcze kilka zdjęć ;) Tajdzik - na oślep, byle do przodu! :loveu: puszcza do Was oko :lol: i portrecik z obróżką. Prawie owczarek:evil_lol: Quote
Recommended Posts