ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 nie wiem czy grzeczna byłam ale filmik i tak obejrzałam :eviltong: a tz głos ma faktycznie miły, na zdjęciach też miło wygląda :diabloti: (bo chyba gdzieś kiedys były albo mam zwidy) [SIZE=2] biedna kobitka, nie dość, że takie potwory obszczekały to jeszcze ludzie ją podglądali :evil_lol: no nigdzie spokoju nie ma :eviltong: Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 dziewczyny padły po spacerze :lol: no wyszło "niezręcznie" z tą panią :oops::diabloti: eghm.... a teraz będą dwa filmiki!! pierwszy - z dedykacją dla TZ za spokój przy pracy operatora :cool3::evil_lol: (na nim właśnie Lira podrzuca patyczek stojąc w kałyży :razz: ) filmik 1 drugi - bezwzględnie obnażający tajniki pracy nad zdjęciami gdy psom się już nie chce biegać tam gdzie chce fotograf czujący wciąż niedosyt :diabloti::diabloti: filmik 2 Quote
betel Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No na drugim filmiku to spodnie i buty fotografa odegrały niemałą rolę!!!!:evil_lol: Pozdrowionka Quote
rotek_ Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 betel napisał(a):No na drugim filmiku to spodnie i buty fotografa odegrały niemałą rolę!!!!:evil_lol: Pozdrowionka ale za to jakie poświęcenie ze strony właścicielki tylko dla kilku zdjęć:diabloti: Quote
wiq Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 z jakimże poświęceniem robisz te zdjęcia :P TZ ma nerwy, nie sklął liruta za ten taran :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 to jeszcze nic... czasami się czołgam :diabloti: nie zawsze po suchym lądzie :evil_lol: najadłam się ech... człowiek poje to i spać się chce :p Quote
Dobcia Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 heh teraz widać, kto nauczył psy błotnych kąpieli:evil_lol: TZcik to ma cierpliwość:lol: Quote
eria Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 http://images32.fotosik.pl/349/4e026e36a7dee62e.jpg :loveu::loveu::loveu:czyścioszki :cool3: kto by pomyślał :diabloti: a filmik z TZtem usiłującym zabawić psy -> to dopiero poświęcenie:evil_lol: Quote
*zaba* Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Od-Nowa napisał(a)::cool1: słyszałam,że ma fajną dziewczynę :evil_lol: i jaka skromna.. :diabloti: Quote
betel Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 *zaba* napisał(a):i jaka skromna.. :diabloti: Co tam fałszywa skromność , lepsza jest wiara w siebie!!!:lol:. A że z OdNówki fajna dziewczyna, to fakt ;) Choć czasami języczek ma cięty:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 cześć Cioteczki ;) co tu się wyprawia??!! żarty, żarty to były :eviltong: a ktoś źle mi życzył i mnie pogięło :diabloti: nie mogę ruszać szyją!! chodzę jak zoombi :lol: a TZ nakręcił dla Was nowy film :cool3: warto go będzie zobaczyć :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 no dobra.... wybyliśmy rano z domu pośmigać konno a psiny zostały w domu. Tajdziolek nie w klatce. Po powrocie TZ do domu... filmik p o w i t a n i e :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ewelinka_m Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 fajne łóżeczko :diabloti: i jak wygodnie się śpi? :razz: Quote
Dobcia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 jejjjjjjjjjjjjjjjj! prawie jak moja piwnica po 'robocie' Lunci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...a my i tak bardzoooo kochamy te nasze potfffory:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 a miseczke na łóżku zauważyły? Tajdzior się bez miski nie rusza :evil_lol: no i zjadła świnia Lirce łóżko a sama ma super materac w klatce :diabloti: będzie biedny Lirutek z nami musiał spac :evil_lol::cool3: Quote
*zaba* Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Filmik,choc ktociukti bardzo fajny :D Dziewczynki,jak widac czas wykorzystaly produktywnie :D Biedny Lirutek,bedzie musial sie cisnac z takimi dwoma :( Quote
wiq Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 a z sukami nie da rady śmigać konno? :P ja *******e, co one dopadły?.. :O Quote
ewelinka_m Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 a to są takie fajne psiurki, że nie chciały, żeby państwo jak wrócą się nudzili :loveu: a zdjęcia kuniów są? :razz: Quote
Od-Nowa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 queen_inkO_O no to się popisały :-D :calus::buzi::sweetCyb::bye::cunao: cześć kochana!!:multi::loveu: fajnie,że udało Ci się tu dostać :lol: Cioteczki to jest właśnie Asieńka z Kraka od której mamy Ineczke :lol: więc, nie nowy gość a stary bo czyta od dawna :cool3: i zna Was wszystkie z wątku :eviltong: *zaba*Filmik,choc ktociukti bardzo fajny :-D Dziewczynki,jak widac czas wykorzystaly produktywnie :-D Biedny Lirutek,bedzie musial sie cisnac z takimi dwoma :-( tiaaa bardzo produktywnie :mad: lepiej by pierogów nalepiły albo coś.... :evil_lol: A Lirut nie będzie biedny bo lubi się wtulić :eviltong: :loveu: wiqa z sukami nie da rady śmigać konno? :P ja *******e, co one dopadły?.. :O ostatnio nawet były. Tajgiszon pierwszy raz biegał z/za końmi. Lirut już wcześniej miał możliwość,więc się zachowuje przyzwoicie. A Tajdzior nie boi się i podbiega za blisko, obszczekuje. Więc jeszcze trochę przyzwyczajania przed nią. tym razem ich nie zabraliśmy bo ja gnałam od razu potem do pracy a TZ na zakupy i inne takie. musiały się kisić w domu. to właśnie są wnętrzności Lirciowego łóżka :cool1: ewelinka_ma to są takie fajne psiurki, że nie chciały, żeby państwo jak wrócą się nudzili :loveu: a zdjęcia kuniów są? :razz: eee, rachu ciachu pozamiatać i po kłopocie. Gorzej jakby obstrugała stół albo kabelki... zdjęć koni mam tysiące ale to psia galeria więc nie wstawiam. Chyba,że ktoś bardzo chce... ;) Ewelinko dostałam pw, zastanowię się i odpiszę ;) Quote
ewelinka_m Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 ja chcę kunie :loveu: tak o na poprawę humoru dzięki Taniu, bo ja to ciemna jestem :stupid: Quote
*zaba* Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 dawaj te kunie,u Kamcia tez byly i nic sie psiej galerii nie stalo :D Quote
Od-Nowa Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 dziś nie będzie bo nie chce mi się przeglądać, wybierać itd... ale będzie za to Figusia ;) w sesji kota śpiącego mój miś Quote
Recommended Posts