Od-Nowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 wiedziałam,ze tak będzie! nie macie litości :eviltong::mad: nie bedzie obróżek bo i nie ma czasu na szycie :eviltong: a maszyna nie daje rady taśmom chce tu ktoś zdjęcia? :cool1: Quote
Od-Nowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 to ewentualnie jakieś jedno wrzuce :eviltong::cool1: Quote
*zaba* Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Gollob dzis slabo jedzie,to wlasciwie tez moge na jakis zdjecia luknac... EDIT Gollob w polfinale!!! ale zdjatka tez obejze :) Quote
Od-Nowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Gollob dzis slabo jedzie,to wlasciwie tez moge na jakis zdjecia luknac... EDIT Gollob w polfinale!!! ale zdjatka tez obejze :smile: :cool3::cool3::cool3::diabloti: no to są pojechaliśmy na spacer do labki Koki ;) deszczyk tak odświeżająco podziałał na nasze wariatki,że zachowywały się jakby od miesiąca nigdzie nie biegały! :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 z przodu świry a w tle normalny spacerujący piesek :diabloti: Lirka przeprowadza musztre młodzieży! :eviltong: używając zdaje się niecenzuralnych słów :evil_lol: Quote
*zaba* Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Tajgunia wyglada na nieco zdziwiona tym co Lircia do niej mowi. Ale one obie sa...lekko inne :D,zeby nie powiedziec...wariatki :D Quote
Od-Nowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Tajdziornik tylko wygląda na takie niewiniątko :mad: ale potrafi mieć za uszami! oj potrafi... ale duet z nich iście diabelski :diabloti: Nie wiedziałam,że z Ciebie taki kibic :evil_lol: w czasie spaceru cały czas lało!! nie wiem czy to widać na zdjęciach w warzywkach :evil_lol: las zaczyna mnie fascynować....nic tylko pnie bym fociła ;) Quote
Od-Nowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 albo chociaż biegające patyczki...:lol: i bezpatyczki też :loveu: a tu jak zwykle ekolog w trakcie sprzątania lasu :cool3: c.d.n. Quote
Od-Nowa Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 ekolog c.d. moje drzewka kochane i Tajdzik w pozie gotowej do szaleństw :lol: tą wesołością psią mówimy dobranoc :lol: ale zapraszamy na jutro bo będzie ciag dalszy - czyli wariactwa w wielkich jak ocean kałużach i nawet filmiki się trafią :evil_lol: dobranoc Quote
*zaba* Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 o,to ja na filmiki czekam :) zycze spokojnej nocki a zuzel bardzo lubie,nawet do Kopenhagi na GP jezdzimy :) Quote
wiq Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 takie leśne zdjęcia z klimatem :loveu: za który właśnie ów las kocham :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 noc szybko minęła. Psy łaskawie rano mnie nie obudziły (jak zwykle gdy TZ na rano do pracy idzie i to ja mam iść z psami rano :cool3: jego budzą o 7.30) , wiedziały,że nie ma po co marudzić bo i tak sen jest twardszy niż one :diabloti: Lirka nie chciała zjeść śniadania. powąchała i poszła a po kilku minutach napotkałam ją w salonie mamlająca trawke przyniesioną ze spaceru. .. Może ona jest wegetarianką?:cool3::evil_lol: *zaba* a zuzel bardzo lubie,nawet do Kopenhagi na GP jezdzimy :smile: i mój TZ padł z zazdrości :diabloti: wiqtakie leśne zdjęcia z klimatem :loveu: za który właśnie ów las kocham :loveu: zwłaszcza,że ten konkretny już znasz ;) fotki się ładują... a gfilmiki musze poprzeglądać, bo na niektórych zupełnie nic się nie dzieje Quote
eria Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 używając zdaje się niecenzuralnych słów :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/266/43ddf236b7ed5837.jpg hihihih komentarz jak ulał pasuje:evil_lol: witanko !! Quote
Dobcia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Lircia żadnemu śmieciowi nie przepuści:evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 proszę odłożyć przygotowania obiadów, sprzątanie i odpoczywanie! zapiąć pasy i trzymać się mocno :evil_lol: będzie wesoło! ( i niestety trochę ciemno... ale mam nadzieję,że coś widać ;) ) Quote
ewelinka_m Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 http://images37.fotosik.pl/1/a4ea651fd6160db3.jpg kąpiel błotna:diabloti: czyli, że bazarku obróżkowego nie będzie? :shake: Quote
wiq Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 o tak, a potem te kilogramy piachu w aucie i na wykładzinie :evil_lol: Quote
*zaba* Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 a ja mam tylko jedno pytanie: jak one wracaly z tego spacerku?? na piechote? To moje bajoro! Spadaj!!!!!!!!! http://images42.fotosik.pl/1/03bfddbec01a7584.jpg Quote
Od-Nowa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 eriano tak wyglądają psy szczęśliwe :smile: :diabloti::diabloti::diabloti: ewelinka_mhttp://images37.fotosik.pl/1/a4ea651fd6160db3.jpg kąpiel błotna:diabloti: czyli, że bazarku obróżkowego nie będzie? :shake: dobra na cerę nieprawdaż :evil_lol: psiaki z działki na pewno często serwują Ci taką kuracje:lol: bazarku nie będzie wiqo tak, a potem te kilogramy piachu w aucie i na wykładzinie :evil_lol: a tam , zmyślasz :razz: w domu nie mamy wykładzin a w aucie to nie takie rzeczy jak piasek się nagromadziły. poza tym mamy progi do remontu w aucie... na razie pozwalają na łatwe wysypywanie się piasku w czasie jazdy :diabloti: *zaba*a ja mam tylko jedno pytanie: jak one wracaly z tego spacerku?? na piechote? To moje bajoro! Spadaj!!!!!!!!! http://images42.fotosik.pl/1/03bfddbec01a7584.jpg wracały do domu normalnie, za swoich stałych pozycjach w aucie. z tyłu mamy rozłożoną mate więc może sobie Tajdzior do woli tam szaleć a Lira jeździ u mnie w nogach. raz tylko zdarzył się problem z powrotem ze spaceru... gdy Lira po kąpieli w śmierdzącym mule... ,może pamiętacie były zdjęcia takie aż z zalepionymi oczami :evil_lol: a ja w białych spodniach i na dodatek powrót z koleżanką jej autem :diabloti: masakra.... najgorszy jednakowoż był smród :evil_lol: no to kilka zdjęć chociaż już po dobranocce ;) mój kochany piesek :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 buzi buzi z Koką :lol: rzut oka na Lire, czy nie patrzy :evil_lol: ale Lira jak widać zajęta jest czymś innym :diabloti: a tak poza tym to wszystko po staremu :lol: Quote
betel Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Super kąpiel błotna!!!:evil_lol: Jak widać chyba postanowiły ujednolicić swoje ubarwienie http://images37.fotosik.pl/1/a4ea651fd6160db3.jpg;) Quote
Recommended Posts