Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Korzystać z ładnej pogody to jeszcze rozumiem :cool3: ale,żeby egzaminami się wymigiwać??:crazyeye: :shake: żeby mi tu był ładnie zdany :evil_lol: kciuki będę trzymać a Lirka zaciskać piłeczke;) (który to rok?)
Kicia przyjedzie do nas w połowie przyszłego tygodnia. albo pojedzie z naszą koleżanką która tu przyjeżdza na pare dni. albo w ramach delegacji ;) . nie mogę się doczekać :lol:
dostałam dziś link do filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=l9bkfTxE6co
to Ineczka którą energia rozpiera :multi:
nie mówcie,ze to juz sesja...to już moja ostatnia i kompletnie brak sił na nią :roll: i jeszcze takie głupoty na koniec wciskają:mad:
prosze trzymać stale kciuki za mame i babcie.bo ciągle potrzebne:cool1:

a ciocia erka to już wcale do nas nie zaglada...:p ale może być spokojna o malucha:lol: pozdrawiamy

Posted

za moje dzisiejsze kolosy o wędzeniu,soleniu,kutrowaniu i utrzymaniu ,żywieniu bydła,koni,świń,drobiu, też trzymaj kciuki :lol: bo się przydają, mam jezcze 3 godziny w pociągu do nauczenia się tego :evil_lol: bo jakoś wczoraj mi sie nie chciało:cool1: żeby tak coś umiało sprawić żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce:loveu:
miłego dnia!

Posted

Trzymamy kciuki za wszystkie egzaminowane Cioteczki.
Inusia piekna,smolista panienka,tylko co ten ogonek taki nerwowy byl?
Ciekawe jak przejdzie zapoznanie pan,no i oczywiscie czekamy na fotki psio-kocie.
Specjalne kciukaski z dobrymi fluidami za Babie i Mame.

Posted

to nie było nerwowe tylko rozpierała ją energia wczoraj i razem z drugim kotem z którym jest w domu tymczasowym szalały niesamowicie wczoraj. ten drugi kociak to rezydent-ka ;)
oj się będzie działo jak tu zaczna z Lirką pogonie po domu :evil_lol: :loveu:
na pewno nie zabraknie wrażeń. ze zdjeciami może być gorzej bo Inka nie przepada za zdjęciami i trzeba być baaaaaardzo cierpliwym,zeby cos wyszło. bo w jednym miejscu kcia nie usiedzi.no to kwkleje jeszcze ze 2 Inkowe zdjecia ... Lirusia nie bedzie zazdrosna:eviltong:
to zdjęcia robione przez Dominika z Kociej Republiki :

Posted

Jak majesteatyczna dama, kto by przypuszczał,że to tylko pozory:evil_lol:
A jestem dopiero na 2 roku, jeszcze wiele egzaminów przede mną:shake: Teraz mam np chemię analityczną i chemię organiczną i wbrew pozroom wcale nie studiuję chemii:p

Posted

Ile filmików:lol: Będzie wesoło z Inką w domku oj będzie:evil_lol: Powiem tajemniczo nie studiuję weterynarii, nie mogę znieść widoku krwi i nie mogłabym robić operacji oj nie:eviltong:

Posted

na tym wyzej to przypomina mi takiego renifera... nie pamiętam gdzie to było. w jakiejś bajce . może Eria wie, dobra jest w skojażeniach ;)
a Lircia ma już taką dorosłą minke. tylko ciałko jeszcze nie, bo jest takie śmieszne nieporadne, łapkami tak śmiesznie tupie i śmiesznie stawia :lol:
jak już podrośnie ięcej to zrobie im fotomontaż zdjęcie... takie 2 bliżniaczki obok siebie :loveu:
mówcie jak sesja?? co do przodu??co do tyłu, co czeka??

Posted

nic mi nie przypomina na tych fotkach Lirka :p przypomina niezdarnego pieska, który patrzy i myśli cóż to ta jego pańcia wyprawia-czołga się po podłodze z aparatem w ręce:evil_lol:

chybam jest ślepa-gdzie pisze co studiujesz?

Posted

Eria, padłam ze śmiechu!!;-)
a wiecie,Lirka od kilku dni ju zupełnie normalnie zachowuje się przed wyjsciem na dwór :multi: nie ucieka na swoje posłanie w kat na dźwięk smyczy :shake: jak zakładam buty to przychodzi przeciaga się, zaczepia, gryzie itd i wychodzi radośnie. oczywiście jak wyjdzie za drzwi to jeszcze jej się przypomni,ze miała się bać. ale jest o niebo lepiej.ale trwało to 1,5 miesiąca;) moze za miesiąc zawoła ją i sama radośnie wyleci na spacer. albo nawet się będzie dopominać przy drzwiach :p

kieruneczek jest na 25 stronie ;)

Posted

witamy:p
dzisiaj zrobiłam wielki milowy krok w sprawie zaliczeń. przewaliłam jedno straszne ćwiczenie nad którym męczyłam się ostatnie kilka dni chyba 24/dobe.....uch ale koniec i dostałam 10/10 czyli THE BEST :multi: :multi:
po przewaleniu , uczczono chwilowy swiety spokój, czyli 3 godziny przed kolokwium:roll: długim spacerem i beztroskim polegiwaniem:lol:

ponieważ bezbronna całkiem pańcia odpoczywała, wierny piesek pilnował spokoju w okolicy :lol: to jej najgroźniejsza mina :cool3:

a to okrobacje mające na celu złapanie pileczki ;)

i odpoczywanko

a dysk mamy....... eghm gdzieś :cool3:

i słodziaczek ze strokrotkami :loveu:

a jak u Was Cioteczki przed długim weekendem??