betel Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Biedny seter, a to takie łagodne psy!!! Żeby temu draniowi odgryzł pewną intymną część ciała, albo może lepiej nie , bo jesze bu sie przy tym otruł:mad: Quote
Od-Nowa Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 o seterze nowych wieści nie mam ale jak będą to napiszę. a teraz TZ kazał mi wkleić zdjecia :evil_lol: Figusi o poranku... "-Jestem piratem drogowym, władcą dróg i bezdroży! wiatr w ogonie hula" - taka rozpędzona ze mnie smarkula :cool3: "-ej coś nie tak....:roll:" "-Mamusiu, dlacego to to nie jedzie?" :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eria Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 no ja już nie mam słów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: macie wesoło :loveu::multi: Quote
Dobcia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 brawo dla TZta za fotki!:lol: :evil_lol:podróże Figusi w głowie:loveu: Quote
andzia69 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 eria napisał(a):mam nadzieję że Tania będzie na zakazanym forum wklejać zdjęcia... ja tam coraz częściej zaglądam, atmosfera lepsza..... na jakim zakazanym forum:crazyeye: Tania - a co ty piszesz o jakichś obcinaniach foto-blogów....? co tu się wyrabia - normalnie aż się przeraziłam:cool3: Quote
Bonsai Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Świetne fotki!!! :lol: Macie super kota! :lol: :lol: :lol: Quote
betel Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Super pirat drogowy:evil_lol: Ps. Dołączam się do pytania Andzi , też nie wiem, o co chodzi???? Quote
ewelinka_m Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 a ja wiem o co chodzi :siara: a Figusia bomba :loveu: ale się uśmiałam no i jak tu nas zostawić? Quote
Od-Nowa Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 nawet się tam zalogowałam dawno temu ;) :cool3: Andziu a fotoblogi przebudowują na całego! Twój moga pociachać na kawałki bo masz różnych "ras" psy i będzież z nimi potem na 3 podforach. Wątek w 3 kawałkach... Quote
saga_86 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Andzia całe szczęscie założyła psiakom galerię w dziale już w nowym domu:lol: Jej to chyba nie dotyczy;) Byłam pewna,że Tania nie wytrzyma na odwyku nawet do wieczora:evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 saga_86 napisał(a):Andzia całe szczęscie założyła psiakom galerię w dziale już w nowym domu:lol: Jej to chyba nie dotyczy;) ufff...ja tam foto-bloga nie zakładałam tylko do wątku Zgredosława dołączyłam pozostałe burki:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Mądry TZ :) gdyby nie On pewnie byś się odwykowała :) od nas . Kicię koniecznie musisz nauczyć jeździć na rowerze , ma zadatki na kolarza ( rke ) :evil_lol: Quote
*zaba* Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ale kolarka swietna! Ale gdzie toto chcialo pojechac samo?? Moze pozazdroscila tym wiekszym wypadow i tez chciala zakosztowac przygod?? :) Quote
Od-Nowa Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 przecież się odwykuję i wcale mnie tu nie ma :evil_lol::cool1: Figielek to twarda sztuka nie da sobie w kasze dmuchać! Ustawia Tajge jak jej się podoba. Ineczka też ustawia ale u niej to jest tak: syk, pazurami po mordzie i w nogi. A Figa sobie leży, przyłazi Tajga ją męczyc Figa bach gryzie ją w łape albo ucho i leży sobie dalej obrażona. Ona zupełnie nie zna strachu przed psami tj. zupełnie o takim zapomniała. czasami jak jej się nudzi a Tajga sobie śpi to Figa rzuca się jak nietoperz roziągnięta Tajdze na kark i ją gryzie. Ot tak, dla sportu :lol: z Lireczką jest inaczej bo Lira i Figa to duecik bardzo zgrany. a Tajga w dalszym ciągu uczona jest chodzenia na smyczy. Masakra.. jaki z niej buldożer! Wczoraj spróbowaliśmy z obrożą zaciskową i był dużo lepiej. tylko,że to była pożyczona bo swojej nie mamy takiej. Chyba muszę pomyśleć o kupnie... Quote
Mudik Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Tak,tak:evil_lol::evil_lol:,fajny odwyk:eviltong::eviltong: Weszłam z nadzieją na fotki, a tu pusto fotki proszę:placz::diabloti: Nasze filmiki obejrzane???:cool3::cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 eria napisał(a):nie da się odwyknąć od dogo :shake: i dobrze że się nie da :) Quote
Dobcia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 właśnie:multi: po co sobie odbierać to, co dobre:cool3: Quote
Od-Nowa Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 minął ponad miesiąc jak Tajdziorek-Łaporek przekroczył próg naszego domu. Jak było przed nie pamiętam już. Czas minął nam szybko, choć wiele się zmieniło. Tajdziorek o oczach jak dwie czereśnie jest naszym Tajdziorkiem już pełną gębą. skończyły się moje wyrzuty sumienia, że nie mogę jej tulić bo się Lira obrazi zamknie w sobie i nie wyjdzie. Lira ma sie dobrze :lol: One też bardzo się zaprzyjaźniły. Ostatnio zabieram Tajge osobno na spacery szkoleniowe :razz: dziś nie było nas 3 godziny bo odbyłyśmy wycieczke tramwajową do Mamy. Po powrocie Lira z Tajgą witały się dobre 15 minut :lol: takie były szczęśliwe... ech. takie to kochane psice. i kocice też kochane :lol: edit: no zapomniałam - Figusia jakiś czas temu skończyła rok ;-) a jaka ona tam dorosła hahhahahaha Quote
Rudzia-Bianca Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 a zdjęcia gromadki to można by grzeczniutko prosić ? czy nie ma takiej opcji na odwyku ? :razz: Quote
Dobcia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 o zdjęcia na odwyku Tani to trzeba jej TZa prosić:cool3: kochane zwierzaki:loveu: Quote
eria Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 tylko gratulować i życzyć wieeeelu wspaniałych lat wspólnego życia z psio-kocim towarzystwem:loveu: i podpisuję się pod prośbami o foteczki ;) Quote
Recommended Posts