Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

koniec zdjęć spacerowych :cool1:
na jakiś czas się odmeldowuję, bo nie mam czasu na prowadzenie galerii a trochę za bardzo mnie ona wciągnęła...
krótki odwyk i kiedyś wrócę. Zostawiam zapas i ciepłe myśli.
buźki ;)

Posted

eee tam jaki znowu limit. :diabloti:
jak wybierzesz psa nawet pójdziemy z Wami na spacer, a co takie jesteśmy dobre :loveu:
w ostateczności z Sagą nawet podwieziemy :cool3:

ależ wy tam macie dużo psów :loveu:

już wystarczy tego odpoczywania możesz wracać.

:lol!:<- uśmiech

Posted

Od-Nowa napisał(a):

koniec zdjęć spacerowych :cool1:
na jakiś czas się odmeldowuję, bo nie mam czasu na prowadzenie galerii a trochę za bardzo mnie ona wciągnęła...
krótki odwyk i kiedyś wrócę. Zostawiam zapas i ciepłe myśli.
buźki ;)

Nie kiedyś, OdNówka, tylko rzadziej ale stale, przynajmniej raz w tygodniu:mad:

Posted

kochane Ciotki,
dziękujemy za odwiedziny ;) za cały rok odwiedzin
będę czasem zaglądać do Waszych galerii, bo przecież znam Wasze psy jakby były tu obok :lol:
( chociaż nie wiadomo na ile to będzie możliwe,bo jak przeczytałam sobie co robią z fotoblogami to może tu być czarna dziura za tydzień. Ćwiartują, przenoszą, zamykają, wywalają. Więc jak możecie to sobie poarchiwizujcie wątki bo Wam wsiorbie albo ich nie znajdziecie :roll: ).
no i tyle. Jakoś smutno ale takie życie...
bardzo mocno tulimy i pozdrawiamy. My i 4 nosy :iloveyou:

Posted

Zartujesz,prawda??!!
A ja juz myslam,ze poznam panienki osobiscie,no i Ciebie tez... buuuu
Jesli to prawda,to bedzie nam bardzo brakowac zdjec i opowiesci o siersciuchach.Moze jeszcze przemysl,co?
A tymczasem mizianka dla stadka.

Posted

kochane moje najdroższe Ciotki!!
:czytaj:
bardzo dziekuję za odwiedziny. Nie tylko dziękuję ale i bardzo dużo one znaczą dla mnie ;) zwłaszcza,że przyszedł dzień jak codzień... czyli coś co tylko Wy zrozumiecie!!
Pan od seterka o którym jakiś czas temu pisałam okazał się totalnym debilem!! Postanowił "ostro się zabrać" za swojego podopiecznego... podopiecznego , który sobie biegał gdzie chciał i robił co chciał... od dziś ma zacisk, na pysku halter i tregularny wpier*** za każdą "niesubordynacje". jak dzisiaj zobaczyłam jedną z takich scenek normalnie mnie ścięło... To nie było karcenie. to był wpier***!! No i jak tu porzucić pisanie na forum jak nikt inny tego nie zrozumie. Jak inni spacerkowicze nie widzą w tym tragedii...
Sprawą setera zajmę się dalej, to pewne, ale i postaram się zaglądać na forum i nasz ten tu wątek bo zeświruję zupełnie w tym świecie!!
ech...
no.
i komu miałabym to powiedzieć jak nie Wam?
nie wiem

Posted

Taniu dobrze, że jestes :loveu:
i nie odchodź bo tęskno nam będzie za Twoimi zdjęciami i ich wesołymi podpisami, :cool3:
byłyśmy ostatnio z dziewczynami u p.Elwiry opowiadałyśmy co tam u Was, żebyście widzieli radość w oczach Elwiry :loveu:
no i co ja bym miała opowiadać jak Was nie będzie?

także proszę bez takich głupich pomysłów :mad:

Posted

podejżewam,że sobie wstrzyknął razem z heroiną :angryy:

oj i Elwira kochana na wieści czeka... i Erka nasza chrzestna mama :cool3: i Ciocie wątkowe :loveu: pomyślę o wyznaczeniu wieczoru na dogo ;)