Od-Nowa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 tak, Ci sami, tylko tym razem zatrzymali się na dłużej ;) Quote
Od-Nowa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 koniec zdjęć spacerowych :cool1: na jakiś czas się odmeldowuję, bo nie mam czasu na prowadzenie galerii a trochę za bardzo mnie ona wciągnęła... krótki odwyk i kiedyś wrócę. Zostawiam zapas i ciepłe myśli. buźki ;) Quote
saga_86 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ulala ależ Tania nas fotkami rozpieszcza ostatnio:lol::loveu: Tylko jak długi ma być ten odwyk, do wieczora ci wystarczy?:evil_lol: Quote
wiq Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 szkoda, że nas opuszczasz ;) ale rozumiem, że to konieczne :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 eee tam jaki znowu limit. :diabloti: jak wybierzesz psa nawet pójdziemy z Wami na spacer, a co takie jesteśmy dobre :loveu: w ostateczności z Sagą nawet podwieziemy :cool3: ależ wy tam macie dużo psów :loveu: już wystarczy tego odpoczywania możesz wracać. :lol!:<- uśmiech Quote
Rudzia-Bianca Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 napisz chociaż do kiedy Cię nie będzie :razz: Quote
Dobcia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 wakacje od dogo... ehh szkoda... ale skoro musisz... i znów tyle psiaków!:lol: Quote
betel Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Od-Nowa napisał(a): koniec zdjęć spacerowych :cool1: na jakiś czas się odmeldowuję, bo nie mam czasu na prowadzenie galerii a trochę za bardzo mnie ona wciągnęła... krótki odwyk i kiedyś wrócę. Zostawiam zapas i ciepłe myśli. buźki ;) Nie kiedyś, OdNówka, tylko rzadziej ale stale, przynajmniej raz w tygodniu:mad: Quote
Od-Nowa Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 kochane Ciotki, dziękujemy za odwiedziny ;) za cały rok odwiedzin będę czasem zaglądać do Waszych galerii, bo przecież znam Wasze psy jakby były tu obok :lol: ( chociaż nie wiadomo na ile to będzie możliwe,bo jak przeczytałam sobie co robią z fotoblogami to może tu być czarna dziura za tydzień. Ćwiartują, przenoszą, zamykają, wywalają. Więc jak możecie to sobie poarchiwizujcie wątki bo Wam wsiorbie albo ich nie znajdziecie :roll: ). no i tyle. Jakoś smutno ale takie życie... bardzo mocno tulimy i pozdrawiamy. My i 4 nosy :iloveyou: Quote
*zaba* Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Zartujesz,prawda??!! A ja juz myslam,ze poznam panienki osobiscie,no i Ciebie tez... buuuu Jesli to prawda,to bedzie nam bardzo brakowac zdjec i opowiesci o siersciuchach.Moze jeszcze przemysl,co? A tymczasem mizianka dla stadka. Quote
wiq Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 spoko, myślę, że za jakiś czas wróci ;) albo wyniesie się na zakazane forum :evil_lol: Quote
eria Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 mam nadzieję że Tania będzie na zakazanym forum wklejać zdjęcia... ja tam coraz częściej zaglądam, atmosfera lepsza..... Quote
betel Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ja mam nadzieję,ze wróci tu do nas:-( Bo z kim bede tworzyć głupawe interntowe wierszyki i licytować sie na banerki?????Buuuuu :( Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 kochane moje najdroższe Ciotki!! :czytaj: bardzo dziekuję za odwiedziny. Nie tylko dziękuję ale i bardzo dużo one znaczą dla mnie ;) zwłaszcza,że przyszedł dzień jak codzień... czyli coś co tylko Wy zrozumiecie!! Pan od seterka o którym jakiś czas temu pisałam okazał się totalnym debilem!! Postanowił "ostro się zabrać" za swojego podopiecznego... podopiecznego , który sobie biegał gdzie chciał i robił co chciał... od dziś ma zacisk, na pysku halter i tregularny wpier*** za każdą "niesubordynacje". jak dzisiaj zobaczyłam jedną z takich scenek normalnie mnie ścięło... To nie było karcenie. to był wpier***!! No i jak tu porzucić pisanie na forum jak nikt inny tego nie zrozumie. Jak inni spacerkowicze nie widzą w tym tragedii... Sprawą setera zajmę się dalej, to pewne, ale i postaram się zaglądać na forum i nasz ten tu wątek bo zeświruję zupełnie w tym świecie!! ech... no. i komu miałabym to powiedzieć jak nie Wam? nie wiem Quote
eria Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 dobrze że jesteś...... biedny ten psiak.........:roll: Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :shake:biedaczek... taka zmiana i to na gorsze... Jak tylko możesz, zaglądaj na forum... brakuje nam tu Ciebie... Quote
Mudik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Zaglądaj zaglądaj,nie znikaj proooooszęęęęęęę!:roll::placz::placz: Quote
ewelinka_m Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Taniu dobrze, że jestes :loveu: i nie odchodź bo tęskno nam będzie za Twoimi zdjęciami i ich wesołymi podpisami, :cool3: byłyśmy ostatnio z dziewczynami u p.Elwiry opowiadałyśmy co tam u Was, żebyście widzieli radość w oczach Elwiry :loveu: no i co ja bym miała opowiadać jak Was nie będzie? także proszę bez takich głupich pomysłów :mad: Quote
wiq Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ciekawe, gdzie mu poradzili takie metody :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 podejżewam,że sobie wstrzyknął razem z heroiną :angryy: oj i Elwira kochana na wieści czeka... i Erka nasza chrzestna mama :cool3: i Ciocie wątkowe :loveu: pomyślę o wyznaczeniu wieczoru na dogo ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Biedne psisko :( OdNowka - odwyk od pożytecznego i dobrego nałogu to głupi pomysł :( Nie zostawiaj nas , bo jak wszyscy z dogo pójda na odwyk to co będzie ? Quote
Recommended Posts