wiq Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 w pełnej-misce mają te kagańce, może umów się na przymierzanie?..:D Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 do krawca na przymiarki? :evil_lol::lol::cool3: pewnie!! a gdzie to ? bo nie wiem... :oops: Quote
wiq Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 www.pelna-miska.pl ogólnie z wrocka są :D oni są chyba tylko internetowi, ale może zgodzą się na mierzenie :P Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 dziekuję bardzo :loveu: fajna strona! znalazłam coś wymarzonego na ten sezon... :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 o nie!! po co tam wchodziłam!! już jestem chora :roll::cool3: chcę takie szelki dla Lirusi :loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 oj tak!! tylko na razie w fazie marzeń ;) byliśmy 3 godziny na wspaniałym spacerze.. i mam setki fot...:diabloti: zapraszamy już niedługo :cool3: Quote
ewelinka_m Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 już nie mogę się doczekać tych setek fotek :loveu: a Lirka w wersji b&w CUDO! Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 pierwsza tura!!! jest dużo frisbowych i będzie dużo psio-spotkaniowych :lol: ech, cudny spacer był :p Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 it's frisbee time :evil_lol::cool3::loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 tak Ewelinko, to biegające słońce :lol::loveu: frisbee time c.d. ;) a do czego to służy?? :lol: Quote
eria Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 aaaaaaaa frisbi jak frisbi ale jaka szczęśliwa japa na ostatniej focie:loveu::loveu: na poprzednich zresztą też:loveu: Quote
ewelinka_m Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 i uszka nawet wariatce stanęły :evil_lol: co sesja zdjęciowa to inny kolor talerzy :lol: ile Wy ich macie:hmmmm: Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 eriaaaaaaaaa frisbi jak frisbi ale jaka szczęśliwa japa na ostatniej focie na poprzednich zresztą też no chyba fajnie mają z nami :evil_lol: ewelinka_m co sesja zdjęciowa to inny kolor talerzy ile Wy ich macie w sumie 9, tylko że w użyciu 8 bo 1 jest na zime więc leży i czeka ;) żółte, różowe i pomarańczowe ;) Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 a tu kochana Tajgusia biegnąc do nas na wołanie zaliczyła barana!! przeturlała się cała!! Lireczka pobiegła zobaczyć co się stało ;) Quote
wiq Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 lira goni jak szalona :D a ja dziś zaprezentowałam bystrej nowe rzuty:P nawet szło :multi: Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 wiqlira goni jak szalona a ja dziś zaprezentowałam bystrej nowe rzuty:P nawet szło oj pieronek z niej nieziemski :lol: sama widziałaś :cool3: jak przyjedziesz , to pokażę Ci następne tylko pójdziemy same bez psów ;) wiesz, pękłoby burutkiej serce ze smutku ;) my teraz ćwiczymy skoki wdłuż i wszerz ciała. idzie fantastycznie!! :multi: ewelinka_mto te talerze się czymś różnią? poza tym zimowym reszta jest jednego rodzaju, ale lepiej mieć więcej bo rzuca się w różnych kierunkach jeden po drugim w serii. wygodniej mieć więcej bo można wyrzucać figury składające się z 4, 5 rzutów ( są takie po kole, krzyżak itd.) sama zobaczysz :-) bo słyszałam,że może będziesz z Sagą we Wro?... ;--) Quote
ewelinka_m Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Od-Nowa napisał(a): poza tym zimowym reszta jest jednego rodzaju, ale lepiej mieć więcej bo rzuca się w różnych kierunkach jeden po drugim w serii. wygodniej mieć więcej bo można wyrzucać figury składające się z 4, 5 rzutów ( są takie po kole, krzyżak itd.) sama zobaczysz :-) bo słyszałam,że może będziesz z Sagą we Wro?... ;--) ciekawe kto to się wygadał :evil_lol: ale to jeszcze nic pewnego, a Lirkę chętnie bym zobaczyła w akcji z talerzami zwłaszcza:loveu: ( bo jeszcze nie miałam okazji jej poznać, tylko na zdjęciach niestety) Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 ostatnia porcja fot na dziś ;) spać mi się chce już Quote
Mudik Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Staraj się tak rzucać by TAK nie łapała,no chyba ,ze po tym skoku spadła na przednie łapy. Powinna lądować na przód a najlepiej na 4 łapy. Są na to ćwiczenia http://images27.fotosik.pl/243/9c34c37f74e5984e.jpg Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Wiem, spadła na przednie jak zawsze. Ćwiczymy te szczupaki czasem ale dzieki za czujność :loveu: nie dałabym zrobic jej krzywdy ;) Quote
Recommended Posts