Rudzia-Bianca Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 OdNowa na jednym ze zdjęć latajacy spodek widziałam :crazyeye: nie boisz się że zielone ludki zabiorą Ci psy ?:evil_lol: Quote
Mudik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Przepiękne!!:loveu::loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/312/23502b38430c0211.jpg Dobranoc!!! Quote
ariss Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Piękna dobranocka:crazyeye::loveu::crazyeye::loveu::crazyeye::loveu: Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 ale piękne foty:loveu: oczy Lirutka........ehhhh o i widzę że zaczęłaś podpisywać - słusznie czynisz ;) Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 ooo mamo ile gości :loveu::multi: dzień dobry ;) eliza_skwięcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej, więcej c u d o w n e !!! dziekujemy :loveu: takie zdjęcia lubie robić najbardziej! *zaba*Ufff,nadrobilam! zdjecia jak zwykle fantastyczne,panienki super! Tajgunia bez linki,brawo!Sliczniutkie to kolorowe pysio Teraz juz bede na biezaco Was odwiedzac i (z zazdroscia) sledzic te szalencze zabawy. A na wczesniejszych fotkach Tajgula wygladala jakby chciala zjesc Lireczke,ehh jak to niektore zdjecia myla Jesteś już w Polsce? Tajga robi się przeogromnym pieszczochem! nawet jak chcę jej założyć szelki żeby iść na dwór to ona się kładzie do głaskania :cool3: Niepoprawna doprawdy :eviltong: a zazrościć nie ma czego, też doczekasz sie taiego dnia,że Kamuś będzie miał wesołego towarzysza... lub towarzyszkę :evil_lol: wiqpięknie oczyska uchwycone gracias amigos ;) oczy zwierciadłem duszy... a duszę ma wspaniałą! betelczarne fotki artystyczne , ale pozostałe tez super .Widzę ,że Tajga też zapałała sympatią do talerzy Tajgula zapałała sympatią do biegania za byle-czym albo za ni-czym :lol: chociaż dysk bardziej ją zaciekawił niż piłeczka... Rudzia-BiancaOdNowa na jednym ze zdjęć latajacy spodek widziałam nie boisz się że zielone ludki zabiorą Ci psy ? mogliby koty porwać na czas naszego urlopu :diabloti: bo na razie nie mamy pomysłu co z nimi zrobić MudikPrzepiękne!! http://images34.fotosik.pl/312/23502b38430c0211.jpg Dobranoc!!! dziekuję! niby tylko kundel... co wcale nie przeszkadza "... na mój sposób widzieć ją... na głowie kwietny ma wiaaaanek w ręku zielony badylek.......":lol: gassiraPiękna dobranocka:crazy eye: na dobre sny trzeba przywołać ładne obrazy hihi (skończyły mi się emotikonki ups) eriaale piękne foty oczy Lirutka........ehhhh o i widzę że zaczęłaś podpisywać - słusznie czynisz dziękuję, o oczach już pisałam więc się nie będę powtarzać :--) a te podpisałam bo mi na nich bardzo zależy, nie wiem czy będę miała zacięcie,żeby wszystkie podpisywać. Zawsze wrzucam prosto z aparatu , ostatecznie skadrowane... jak jeszcze przyjdzie mi ramkować i podpisywać to chyba będę musiała zatrudnić koty do pomocy hihihi :--) Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a niech zaczną na siebie zarabiać!!!!!!!!:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 no wygrzebałam jeszcze jedną fotke na dzień dobry tyle,że z odrynarnie byle jak zamalowanym tłem (stała tam kupa gratów...) ale co tam :cool3: Quote
eliza_sk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ślij je Taniu na jakiś konkurs, szkoda marnować taki talent :cool3: A i niech Lirka zazna maku sławy :eviltong: Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 eriaa niech zaczną na siebie zarabiać!!!!!!!!:diabloti: o!! by się przydało darmozjadom :lol: tylko jak? do kopalni nie puszczę!! eliza_skŚlij je Taniu na jakiś konkurs, szkoda marnować taki talent :cool3: A i niech Lirka zazna maku sławy :eviltong: eeee, konkursy to mnie zniechecają zawsze... jak widzę jakie zdjecia ludzie nadsyłają to już mam dosyć i mnie wściekłość ogarnia,że tak nie mogę!! :diabloti: ale za rok kto wie... jak się dorobię porządnego obiektywu a nie "piwnicy" i "marmolady":evil_lol: chociaż miło by było zobaczyć zdjęcie Liry na honorowym miejscu :loveu: Quote
Bonsai Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ślicznie uchwycone oczka! http://images31.fotosik.pl/312/82107cc95423b2e6.jpg Więcej, więcej!!! :) Quote
rotek_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 lira na dzięcia black&white wyglada przepięknie:loveu: w dużym stopniu zasługa od-Nowy... Quote
betel Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Fajną masz tą parkę , bo są w podobnym wieku i o podobnym temperamencie , więc razem nie będa się nudzić:lol: Quote
Od-Nowa Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 więcej zdjęć nie ma. wyczerpałam wszelkie zapasy ;) Ciociu Rociu, Wasze leki leżą sobie dalej ;) na prawde nikomu nie są potrzebne? a poza tym mam mega doła dziś...i wczoraj....... byłam z kundlami na przebierzce (trzeba schudnąć) ale nie pomogło :placz: Quote
eria Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 dzień dobry :lol: dziś już poranna przebieżka zaliczona?:diabloti: bo tak jednorazowo to się nie schudnie:diabloti: Quote
wiq Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 mnie tam psy zawsze pomagają sporo:P od pon jestem w domu i już 2 kg mniej :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 eee... że nie przeszło pisałam o "dołach" nie o schudnięciu :cool3: to czy schudnę czy nie, nie spędza mi snu z powiek (co nie znaczy ,że nie chciałabym) dziś biegania nie było bo bedzie tylko wieczorami... a zaraz idę z Tajgą poćwiczyć na skwerek chodzenie na smyczy :cool1: Quote
wiq Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ja myślałam, że to dół przez chęć schudnięcia (jeden z moich najczęstszych :evil_lol:) mam nadzieję, że już przeszedł :cool3: a masz klikerek? :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 względnie przeszedł ;) klikerek gdzieś mam... i w przenoośni i dosłownie :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 muszę zamówić Tajdze kaganiec bo chciałabym pojeździć z nią tramwajami. Lirkowy, nie wiem jakim cudem jest na nią za wielki :roll: maszerów nie ma teraz an allego, nie znalazłam też ich strony,,, nie wiecie gdzie można dostać ich kagańce? Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 phi, znalazłam.. Ale Tajga ma tak niewymiarową paszcze,że nic nie pasuje!! Niby z wymiarów najlepiej wypada taki jak Liry czyli na suke collie ale on jest ogromniasty!! to już chyba lepszy na suke spaniela :roll: tylko troche krótkawy... ale się trafiło. no i co tu zrobić:hmmmm: jej pychol ma na długość 8.5 (max 9) wysokość to samo szerokość 8,5 Quote
wiq Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 nie wiem, ja chopo mam ;) www.chopo.pl to w sumie to samo, ale ponoć trochę lepsze - skórzane paski i jakaś lepsza gąbka na nosie :evil_lol: Quote
wiq Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 bystra ma chyba drobniejszy ryjek od tajgi i ma suke dalmata ;) Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 eeee dalmat suka ma długość 10 a szerokość 9,5 collie suka ma długość 10 a szerokość 8,5 dalmat suka to nawet na Lire byłby za wielki ;) Quote
Recommended Posts