weszka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Bidulka :( Ale przynajmniej szarpaczek można pomiętolić :) Quote
Od-Nowa Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 dziś jest jakby lepiej :-) i słonko wyszło, idziemy zaraz nałapać witaminki D :-) dostaje małpiszonik arthroflex, kolejna wizyta w piątek > > > kciuki,kciuki please :-) i polecam wszystkim bazarek z rybkami i olejem rybim :-) http://www.dogomania.pl/threads/179696-Ryby-suszone-i-olej-rybi-tran-dla-starych-chorych-gA-odnych-suk-i-klaczy-do-17-02 Quote
Pestka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 http://img535.imageshack.us/img535/6716/img1496aa.jpg Uroczy :loveu: Bede trzymać kciuki na pewno! Quote
Mudik Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Juz olejek i rybka zamwione, kciuki dla Lirutka Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 o matko, dawno nie właziłam z braku czasu...:( Jak łapeczka ? a dla wszystkich miłośników Liruta..którzy nie mogą sobie pozwolić na dużego piesa...a Tania Liry ukraść sobie nie da :eviltong: świrut w miniaturce-ok 7 miesięczny, kurdupelka..Walentynka..wywalona z samochodu pod sklepem:mad:..domku szuka oczywiście:razz::razz: Quote
*zaba* Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Miniaturka Lirutkowa, oby trafila jak Lirut do wspanialych ludzi, wspanialego domku... A co u chorutka i calej reszty?? Quote
Dobcia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 miniaturka Lirutka jak sobowtór;) biedaczynka... szachy już pewno opanowała do perfekcji:razz: Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 oho widzę,że muszę się odezwać :-) dziękujemy za troskę :-) :-) :-) do napisania nie mam zbyt wiele jednak. Po prześwietleniach i badaniu (2x) nic nie wykryto a sucz kuleje. po sterydach jest dużo lepiej. Jutro lecimy do weta na zastrzyk z kwasu hil... i potem jeszcze ze 2 tygodnie powolnego dreptania. i jak na razie tyle. prześwietlenia bioderek i kolanek wzorowe :-) mam nadzieję,że po tym kwasie się pozbiera do reszty :-) co do Lidy - czyli miniaturki Lirutki :-) :-) :-) to ma szanse na domek więc proszę trzymać kciuki!!!!!! Quote
Mudik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Od-Nowa napisał(a):oho widzę,że muszę się odezwać :-) dziękujemy za troskę :-) :-) :-) do napisania nie mam zbyt wiele jednak. Po prześwietleniach i badaniu (2x) nic nie wykryto a sucz kuleje. po sterydach jest dużo lepiej. Jutro lecimy do weta na zastrzyk z kwasu hil... i potem jeszcze ze 2 tygodnie powolnego dreptania. i jak na razie tyle. prześwietlenia bioderek i kolanek wzorowe :-) mam nadzieję,że po tym kwasie się pozbiera do reszty :-) co do Lidy - czyli miniaturki Lirutki :-) :-) :-) to ma szanse na domek więc proszę trzymać kciuki!!!!!! A próbowaliście lek z kaprofenem np. scanodyl, rimmadyl? Quote
wiska Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Od-Nowa uwazajcie bo u nas w parku jest rozlozona jakas trutka w parowkach juz 4psy zdechly. Pewnie biegacze i wiewiorkowcy rozlozyli zeby sie psow pozbyc :/ :( Quote
Bartiśkowa_ Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Mam nadzieję że to nic poważnego. ;) U nas ktoś kiedyś zatrute kości porozrzucał na placu ;/ Quote
Od-Nowa Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 o trutkach wiem. rozłożone w parku skowronim od strony domków jednorodzinnych. podobno mają problemy ze szczurami tam... nic mi nie wiadomo o ofiarach tej akcji... mam nadzieję,że nie trafiło na żadnego ze znajomych psów :-( :-( cholerka zaczyna się robić problem ze spacerami... górka Andersa zasyfiała, Park Andersa zatłoczony. jakby było pięknie mieć znów auto.... :-( Quote
brjagata Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie wierzę, że nie macie we Wrocławiu żadnych pól/lasu ;) Tam raczej trutek nie znajdziecie. Quote
BellaLab Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Niech Lirut zdrowieje szybko! kurcze, my dziś byłyśmy w tym skowronim, ale pies nic nie zjadł tam na szczęście. Quote
Recommended Posts