Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

słodka mordka Lirusiowej mamy:loveu:

gusia1972 napisał(a):
ja wczoraj też wymiękłam :( a już się ubrałam i kalosze miałam zakładać :( ale jak znów wyjrzałam przez okno to zaczełam się rozbierać :(
Kala wczoraj po 10 min spacerze sama chętnie wracała do domu :( leżakowałyśmy sobie caly dzień :)

ja dokładnie to samo-pisałam już w połowie ubrana, co chwile wyglądając za okno, czy chociaż nie pada trochę mniej:-( My musiałyśmy jakąś godzinę z przerwami krótkimi poćwiczyć w domu, bo Belluche w taką pogodę roznosi energia:evil_lol: a ja już nie dałam rady wyjść i biegać z nią ok. 1,5 godziny w tą paskudną ulewę... ale jak tylko na chwile przestało padać nadrobiłyśmy poranne bieganie:diabloti: i zyskałam psa, który jakieś 5 h niemal ze nie dawał znaku życia:)

Posted

hehe, mogę poszukać sponsora i na przejazd :cool3:

nic się nie martw, jak tylko zgłosisz moment większego stanu majątkowego zaraz wystawię dla Ciebie specjalny bazarek :loveu::lol:

jak ktoś znajdzie chwile, to proszę podrzucić czasem bazarek bo zniknie wśród setek innych ;-)

Posted

Zaraz i u mnie wstawię, super sprawa taki bazarek:multi::multi:, tylko u mnie krucho z kasą, duzo ciuszków mamy od rodziny, ale resztę rzeczy trzeba kupić, łózeczko kosmetyki i takie tam duperelki

Posted

Mudiku kochany oczywista sprawa,że macie teraz masę wydatków na przyjście Fasolki :loveu:
ale propagowanie bazarku jak najbardziej pomocne!! :lol: dziękuję!!

Posted

jako,że zaangażowałam się chwilowo w bazarkomanię w wolnym czasie - nie mam go na swoją galerię.

jednym z fantów na bazarku jest: portret Twojego psa ;)
pierwszy zdecydowany klient to Rudzia-Bianca i jej portrecik tzn nie Rudzi tylko Bianci jest już gotowy i rozpocznie wiekowe schnięcie
to wkleję i tu na pamiątkę ;)
( w oryginale jest jaśniejszy i bez tej ramki czarnej - ramka na potrzeby komputerowe )

jak się ktoś zdecyduje i przeliczy miliony w portfelu to zapraszam -link do bazarku w podpisie ;)