Migori Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jaki gorący doping słychać na filmie. Gratulacje dziewczyny :multi: Świetnie wypadłyście. Quote
wiq Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 super, że Wasze marzenia się spełniają! :) daje to pewną inspirację i nadzieję :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 świetnie wam to wyszło :multi::multi::multi: Super te filmiki Quote
Od-Nowa Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Gusia - no to już pełnia szczęścia :multi: jeszcze raz dziękuję :multi::multi::loveu::loveu::loveu: no zwłaszcza,że zupełnie nie spodziewałam się,że masz nas na filmikach !! muszę Ci się jakoś zrewanżować..... :razz: Magda25 - loża krzykaczy sprawiła się wyborowo :diabloti::lol: wiq - myśmy o tym nawet śnić nie śmiały!!! jak jechałam na Mistrzostwa Europy jedyne o czym marzyłam to to, by Lira biegała. WIęcej marzeń nie miałam!!!! W warszawie przyznaję... stres mnie zjadł... i nie poszło tak jakbym tego chciała ale suma sumarum Lira nadrobiła moje nieudolności :lol: Bartiśkowa_ - robiłyśmy co mogłyśmy :lol: oj ale szalone dwa weekendy... ale wzruszeń!! serce mi pęknie niedługo :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jestem pod niesamowicie wielkim wrażeniem , Tania i Lirka jesteście wielkie a my z Bianą jesteśmy strasznie z Was dumne , oby więcej takich weekendów przed Wami było :loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ariss Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 super Wam poszło i jestem z Was bardzo dumna!!!!!Oby tak dalej dziewczyny- jesteście NAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Linssi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ja juz rozeslalam linka do filmiku wszystkim znajomym! robi wrazenie!! Pieknie Taniu wam to wszystko wyszlo. a Lira normalnie jak tornado! :loveu: Quote
Mudik Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jak patrzyłam jak Lira się waha, kiedy się znajdowała blisko widowni i jak się rozszczekała i odwołał pięknie, to normalnie się popłakałam ze wzruszenia:placz::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 wiq - na razie sezon zawodów się kończy na szczęście. Jeszcze jedne w Czechach w połowie października ale już nie dam rady na nie pojechać. Tak więc teraz okres wypraw leśnych i przygotowania do zimowego skiringu :cool3: Rudzia-Bianca - Dziękujemy!! Jeżeli tyle, może zrobić strachliwy piesek w tak krótkim czasie, to co będzie dalej :lol::loveu: ariss - dziękujemy za gratulacje! z tym naj to nie przesadzajmy:eviltong: a tego,że nas olałaś i nawet nie dałaś znaku życia w sobotę i tak nie wybaczą :cool1: BellaLab - za rok Wy? :cool3: Linssi - ooo, Lirut robi karierę :evil_lol: medialna za bardzo nie jest ale ten urok osobisty :lol: Mudik - niestety za takie sukcesy pucharów nie dają!! a w kategorii przemian Lira jest Mistrzem Świata :loveu::loveu::loveu::loveu: mam kilka zdjęć :cool3: na razie tylko kilka ale będzie więcej..... Quote
Linssi Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/DCDC%20Warszawa%202009/IMG_4550.jpg latajacy pies!! :crazyeye::evil_lol: Quote
wiq Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 szpan we wsi, koszulka klubowa :mdrmed: bardzo mi się podobają malunki na Waszych dyskach :evil_lol: Quote
gusia1972 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 więcej więcej !! :) Sebastian wczoraj nasze zaczął przeglądać :) parę dałam na latającepsy ja dziś choć woofowe porobię :) Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 super :multi: a ja oglądam w kółko te filmiki!! Zrobiłaś nam nimi taką niespodziankę i radość,że słów nie znajduję na podziękowania!! :loveu: Quote
ariss Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 wcale nie olałam:angryy: foteczki i puchary super!!!!ale wspomnienia zapewne najlepsze!!! Quote
Olusia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 No, aż nie wiem co napisać :loveu: Miałam przyjechać do W-wy, ale się rozchorowałam :shake: to choć te Wasze mistrzowskie wyczyny na filmikach pooglądam :cool3: JESTEŚCIE SUPER!! :thumbs: DOSŁOWNIE, IDZIECIE JAK BURZA!! :multi: GRATULACJE! :loveu: No i robicie mi nadzieję, że z moją sucz też może być lepiej... :p Przypominam się ;) Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Ewelinko - dzięki wielkie :loveu: czekam na kolejne zdjęcia :cool3: już zaczynam odkładać na operację plastyczną :diabloti: jeszcze nie rozluźniłam się po powrocie... ciągle spięta i zmęczona... idę odespać :p Quote
ewka i haker Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 super free Lira robi ładne filipy i świetnie śledzi dysk MEGA!!! Quote
BellaLab Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Od-Nowa napisał(a): BellaLab - za rok Wy? :cool3: Pewnie... Jako widzowie...:evil_lol: super fotki! więcej! Quote
Recommended Posts