Linssi Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Taniu, powodzenia!!! Bedziemy trzymac kciuki !!! :multi::multi::multi: Quote
ewelinka_m Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 jesteście najlepsze dacie radę!!! :cool3::cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 I my też też trzymamy kciukole :thumbs: Quote
Od-Nowa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 gusia1972 - odfajkowane :p jest! Linssi, ewelinka_m, Rudzia-Bianca, saga_86 - dziewczyny kochane bardzo dziękujemy!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: to wspaniałe ile ten mały szarobury piesek ma przyjaciół :loveu::loveu::loveu::loveu: dziś był ostatni trening przed zawodami, jest nieźle. Jeśli tylko Lir zdecyduje się przełamać strach będzie dobrze. Ja sobie kopa w d... strzelę bo zapominam układ!! tak normalnie mogę recytować z pamięci wprzód i w tył ale jak zaczynam rzucać... emocje biorą górę i głowa pustoszeje :lol: z Polski będzie 5 zespołów - trzymajcie i za nich :lol: Quote
Marta & Figa Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 trzymamy kciuki za całą polska ekipe, a najbardziej za Lirutka co by miłość do dysków zwysięzyła nad strachem :multi: jestesmy z Wami duchem! czekami na informacje z "pola bitwy" ;) Quote
Od-Nowa Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Gusia - Krzyś bidny to się będzie musiał chyba rozmnożyć :lol: bo przecież ktoś musi nagrać filmik, zdjęcia porobić, suflerować układ ( :placz: ) i jeszcze kilka rzeczy. Mam nadzieję,że ktoś pomoże :p Marta & Figa - otóż to ;) dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Lir w nastroju psotnym się zbudził :cool3: może przeczuwa bombelki w brzuchu. Łapy przeciągnięte, ogon nastroszony, uszy kręcą się na prawo i lewo - jest gotowa :evil_lol: Tajutek będzie miała nie mniej ciekawy weekend, zostaje w domu grzywków więc nuda jej nie grozi ;) jeszcze trochę pakowanka i po 10 ruszamy. tulimy mocno wszsytkich kciukotrzymaczy :loveu::loveu::loveu: a Tym, którzy będą w weekend startować we Wro w zawodach agility - POWODZENIA!!!!!!:multi::multi: Quote
wiq Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 rozniesiesz ich, w końcu jesteś ze Śląska! dolnego, ale zawsze :evil_lol: Quote
*zaba* Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Do przodu Polskooo Bo boju Polskooo... :terazpol: Dacie rade!!! Nie ma innej opcji!!! Lirut rozniesie wszystkich w pyl!!!! http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_0622aa.jpg Tylko pucharu brakuje na tym zdjeciu. Quote
ewelinka_m Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 dziś poszło im.... jutro masa kciuków potrzebna!!!! zaciskamy! :p:p Quote
wiq Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 i co, ktoś coś wie? czy musimy czekać? :placz: Quote
ewelinka_m Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 a ja wiem :evilbat: ale napiszę tylko jeszcze raz Taniu jestem z Was mega mega dumna!!!!!!:multi::multi: gratulacje :klacz::klacz::cunao: jesteście the best!!! :drink1: Quote
gusia1972 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 i ja i ja !! :razz: nie wiem kogo bardziej trzeba wyściskać :) Tanię czy Lirkę :multi: jestem z Was mega dumna :multi: Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jak tak to ja też jestem dumna,ale..... napiszcie coś więcej pliiiiiissss!:placz: Quote
Od-Nowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 jesteśmy :lol: z przyjemnością ogłaszam,że Lirut jest MISZCZEM ŚWIATA :multi::multi::multi::multi: a na Mistrzostwach Europy dała czadu !! myślałam,że śnię... choć nawet w snach o tym nie marzyłam pomimo najgorszej pogody jaką może sobie debiutant wyobrazić - jakby koś wsypał do worka wszelkie możliwe kombinacje pogodowe i wstrząsnął!! tak więc były wichry porywiste, podkręcone, były oberwania chmury i chwilowy grad!! wykonanie czegokolwiek zaplanowanego graniczyło z cudem!! okazało się też,że program dla startersów w Niemczech to 2 minuty... miałam przygotowany na mniej niż 1,5... myślałam że tak szybko go zrobiłam, bo gdy padło : "30 sekund" ja już robiłam ostatni element... więc pół minuty spontanicznej improwizacji... Kolejnego dnia pogoda była jeszcze gorsza!! wicher kręcił na polu jak chciał... musiałam zrezygnować z niektórych elementów bo nie byłam w stanie ich wykonać... więc praktycznie 2 minuty improwizacji....:diabloti: w pewnym momencie, gdy musiałam zrezygnować z kolejnego elementu, bo wiatr dosłownie wyszarpywał dysk z ręki, stanęłam na chwilę w zwątpieniu... i nagle z widowni gorący doping - ekipa Czeska dodała nam skrzydeł :multi::multi::multi::multi: Bardzo im za to dziękuję. Na toss& Fetch dałyśmy obie czadu jak nigdy!!! więc to i skuteczność łapania przez Lire dysków nas uratowały :multi::multi::multi: Lira była kompletnie wyluzowana!! przyjechała zrobić swoje i już. Normalnie zawodowiec!!!!!! Dla mnie wygrała już wszystko co się dało. Wygrała z własnym strachem, ja z nerwami. Byłyśmy na tym polu tylko my i nic się nie liczyło po pierwszym dniu byłyśmy 5 po drugim oczko wyżej i finalnie na pozycji 4 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: a może to tylko sen? :lol: Quote
BellaLab Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 BRAWA DLA WAS!:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: GRATULACJE!:multi: Dzielna Lira!:multi::multi::multi: Quote
Kashdog Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: Dałyście czadu razem z Lirą i wszyscy mogą być z Was teraz dumni:multi: Kielecki psiak podbije świat :evil_lol: Quote
Mudik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Brak słów Lira jest Najlepsza! Brawo dziewczyny!:multi::multi::multi: :klacz::klacz::klacz::ylsuper::ylsuper::sweetCyb::sweetCyb::laola::laola: Quote
Kinia Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ogromne gratulacje!!!! :laola::laola::laola: Quote
Recommended Posts