Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gusia1972 - odfajkowane :p jest!

Linssi, ewelinka_m, Rudzia-Bianca, saga_86 - dziewczyny kochane bardzo dziękujemy!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: to wspaniałe ile ten mały szarobury piesek ma przyjaciół :loveu::loveu::loveu::loveu:

dziś był ostatni trening przed zawodami, jest nieźle. Jeśli tylko Lir zdecyduje się przełamać strach będzie dobrze.
Ja sobie kopa w d... strzelę bo zapominam układ!! tak normalnie mogę recytować z pamięci wprzód i w tył ale jak zaczynam rzucać... emocje biorą górę i głowa pustoszeje :lol:
z Polski będzie 5 zespołów - trzymajcie i za nich :lol:

Posted

Gusia - Krzyś bidny to się będzie musiał chyba rozmnożyć :lol: bo przecież ktoś musi nagrać filmik, zdjęcia porobić, suflerować układ ( :placz: ) i jeszcze kilka rzeczy. Mam nadzieję,że ktoś pomoże :p

Marta & Figa - otóż to ;) dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Lir w nastroju psotnym się zbudził :cool3: może przeczuwa bombelki w brzuchu.
Łapy przeciągnięte, ogon nastroszony, uszy kręcą się na prawo i lewo - jest gotowa :evil_lol:
Tajutek będzie miała nie mniej ciekawy weekend, zostaje w domu grzywków więc nuda jej nie grozi ;)
jeszcze trochę pakowanka i po 10 ruszamy.
tulimy mocno wszsytkich kciukotrzymaczy :loveu::loveu::loveu:

a Tym, którzy będą w weekend startować we Wro w zawodach agility - POWODZENIA!!!!!!:multi::multi:

Posted

jesteśmy :lol:
z przyjemnością ogłaszam,że Lirut jest MISZCZEM ŚWIATA :multi::multi::multi::multi:
a na Mistrzostwach Europy dała czadu !! myślałam,że śnię... choć nawet w snach o tym nie marzyłam

pomimo najgorszej pogody jaką może sobie debiutant wyobrazić - jakby koś wsypał do worka wszelkie możliwe kombinacje pogodowe i wstrząsnął!! tak więc były wichry porywiste, podkręcone, były oberwania chmury i chwilowy grad!! wykonanie czegokolwiek zaplanowanego graniczyło z cudem!!
okazało się też,że program dla startersów w Niemczech to 2 minuty... miałam przygotowany na mniej niż 1,5... myślałam że tak szybko go zrobiłam, bo gdy padło : "30 sekund" ja już robiłam ostatni element... więc pół minuty spontanicznej improwizacji...
Kolejnego dnia pogoda była jeszcze gorsza!! wicher kręcił na polu jak chciał... musiałam zrezygnować z niektórych elementów bo nie byłam w stanie ich wykonać... więc praktycznie 2 minuty improwizacji....:diabloti:
w pewnym momencie, gdy musiałam zrezygnować z kolejnego elementu, bo wiatr dosłownie wyszarpywał dysk z ręki, stanęłam na chwilę w zwątpieniu... i nagle z widowni gorący doping - ekipa Czeska dodała nam skrzydeł :multi::multi::multi::multi: Bardzo im za to dziękuję.
Na toss& Fetch dałyśmy obie czadu jak nigdy!!! więc to i skuteczność łapania przez Lire dysków nas uratowały :multi::multi::multi:
Lira była kompletnie wyluzowana!! przyjechała zrobić swoje i już. Normalnie zawodowiec!!!!!! Dla mnie wygrała już wszystko co się dało. Wygrała z własnym strachem, ja z nerwami. Byłyśmy na tym polu tylko my i nic się nie liczyło

po pierwszym dniu byłyśmy 5
po drugim oczko wyżej i finalnie na pozycji
4 :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
a może to tylko sen? :lol: