Od-Nowa Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 ;) cd jeszcze n :evil_lol: wczoraj pierwszy raz próbowałyśmy w obstawie kilkuosobowej robic voult przez plecy. Ku wielkiej radości Liruta (Ta tak!! taka była z siebie dumna!! ) udało się doskonale. Mówię na podstawie opinii innych bo nic niestety nie widziałam - byłam jedynie podnóżkiem :diabloti: Quote
eria Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 na powyższych fotach Lira przeszła samą siebie jesli chodzi o miny :roflt: Quote
*zaba* Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Fuj!!! Co tam plynelo?? Czy to miala byc rzeczka?? :razz: A zdjecia wysmienite i jest kilka dla mnie!!!!!!!!!:diabloti: Quote
ariss Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 fajne foty, mi to w ciemnym lesie nic nie wychodzi:shake: Quote
Dobcia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 takie bagno, a ile radości!!!:evil_lol: świetne fotki wariackich suczek!:lol: Quote
Od-Nowa Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 uuuffff, uporałam się wreszcie ze zdjęciami z zawodów! mogę zająć się naszą galerią wreszcie ;) co do brejowatych kanałów... moje suczydła mają jakiś radar... wszędzie błocko zlokalizują :diabloti: do zapachów się już przyzwyczaiłam... po mazistych tylko zaliczają kąpiel w domu z szamponikiem :evil_lol: jeszcze mam zdjęcia z tego spaceru więc coś wygrzebię zaraz ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_8079.jpg Śliczna Lircia :loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 a do tego co pisałam jeszcze dodać trzeba,że czasami stan brudowatości nie pozwala nawet na dojazd do domu... wtedy pierwszy brud likwiduje się na przykład tak ... a odbywa się... w fontannie :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 chce się w brejach brodzić to potem trzeba cierpieć :diabloti::eviltong: Quote
ewelinka_m Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 no nie :mad: http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_8656.jpg znęcają się nad biednym pieskiem :shake: ... Quote
wiq Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 aport rewelacyjny:evil_lol: a Tajga tak samo kocha wodę jak Bystra :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 i jeszcze na biednego psa zganiają,że to niby specjalnie się pies brudzi w błotku :niewiem: Quote
Od-Nowa Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 noo aport udany :diabloti: dla niej wszystko się do tego nadaje... nawet powietrze :p Tajgowin wodę lubi bardzo ale tak do pasa. czasami popłynie ale chyba nieświadomie :evil_lol: za to ma zdaje się lęk wysokości :crazyeye: Quote
*zaba* Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Lirut z wianuszkiem :loveu: :loveu:, no boskie poprostu!!!!!!!!!!!!!! Quote
brjagata Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Od-Nowa, powiedz mi chociaż jakiej jasności jest twój obiektyw ? :cool3: Zdjęcia są rewelacyjne ;) A co, Tajga wody nie lubi, że tak ''na siłę'' ? :eviltong: Quote
tasza1 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 powtórzę się ponownie: CUDOWNE ZDJĘCIA !!!! wszystkie - nawet nie jestem w stanie określić, które najbardziej mi się podoba a co do wody, to Twoje suczydła w różny sposób ale się nią cieszą - moja usilnie udaje, że wody nie widzi :razz: a jak już ją sprowadzę do jakiegoś zbiornika to wyglada jakby szła na skazanie :roll: przynajmniej na spacerach nad Odrą nie mam obawy, że wiry i prąd będzie za mocny :diabloti: pozdrawiamy serdecznie Quote
weszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No nie - Lirut z wiankuszkiem w pycholcu mnie powalił! I pomysł z kąpielą w fontannie również :D Quote
eria Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Lira w fontannie z wiankiem :mdleje: :evil_lol::evil_lol: Ty to masz pomysły hihi Quote
Rudzia-Bianca Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Tak tak to ja we własnej osobie - odzyskałam dostęp do internetu i swój pokój i spieszę się przywitać :) Czyżby nowy obiektyw Taniu ? Quote
Recommended Posts