Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wiq - ten który mnie ciągną też miał chwilami odmienne zdanie... widziałam latające przed oczami kopytka :diabloti:

bonsai_88 - no co? tak sobie plotkują dziewczynki...:loveu::lol:

*zaba* - umie się cwaniara zamaskować :diabloti:

eria - kły latają i podkład muzyczny dość osobliwy towarzyszy tym psim tańcom :evil_lol:

Mudik - a teraz ma bandytka chorą nóżkę i już kilka dni bez fikania :roll: nawet jak się zapomni i skacze to potem robi z siebie taką cierpiąca bidę

weszka - jeszcze będą! mówiłam w końcu o zasypaniu nieprawdaż? :evil_lol:

NUTELLASTELLA - niewinne beztroskie zabawy :eviltong::diabloti:

no to lecimy z dalszymi zdjęciami!! zrobił mi się spory zapas!!

Posted

ale posty skaczą :roll:

Mudiku to drugie , które zacytowałaś to też mój typ :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:
czy można tego psa nie kochać??!!!!!! :loveu:

tasza1 - witam serdecznie w galerii :multi: (a jutro u nas na kawce i nie tylko... :lol:)
o!! nawet winem naszprycuję :diabloti:

Posted

eria - taki lisi fifraczek chyba :diabloti: trochę wyliniały!

bonsai_88 - po pierwsze - w tej galerii nie można mówić słowa na "r" ani obrażać białego puchu!! Po drugie , zgłaszam protest :cool3:!! Proszę mnie nie denerwować - piszesz,żeby się nie spieszyć,że kiedyś itd a teraz poganiasz?? :mad::mad::mad: do końca tygodnia nawet nie pomyślę o pasie bo mam inne zobowiązania :p a biegać można zawsze ;)

NUTELLASTELLA - bonsai_88 dba o kondycje swoją i psa :razz::p

Posted

Od-Nowa napisał(a):

bonsai_88 - po pierwsze - w tej galerii nie można mówić słowa na "r" ani obrażać białego puchu!!

Ależ ja uwielbiam śnieg - taki biały... puchaty... wtedy zaprzęgam Birmę do sanek i też mam zabawę :diabloti:. Niestety teraz mam szarobure, mokre nie wiadomo co :placz:

Po drugie , zgłaszam protest :cool3:!! Proszę mnie nie denerwować - piszesz,żeby się nie spieszyć,że kiedyś itd a teraz poganiasz?? :mad::mad::mad:

Ale skąd ja miałam wiedzieć, że u nas nagle temperatura wskoczy na 10-15 stopni :placz:...

do końca tygodnia nawet nie pomyślę o pasie bo mam inne zobowiązania :p a biegać można zawsze ;)

Do końca tygodnia wytrzymam :eviltong:

NUTELLASTELLA - bonsai_88 dba o kondycje swoją i psa :razz::p

Nie, Bonsai się odchudza :diabloti:...
cza w końcu zgubić te 10 kg nadmiaru :mad:

Posted

A właśnie o dziwo owoce tylko w ilościach umiarkowanie ograniczonych :crazyeye:. Jest w nich dużo cukrów, więc łatwo się od nich przybiera na wadze :roll:. Najlepiej się chudnie po diecie wysokobiałkowej ;).... podobno :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A właśnie o dziwo owoce tylko w ilościach umiarkowanie ograniczonych :crazyeye:. Jest w nich dużo cukrów, więc łatwo się od nich przybiera na wadze :roll:. Najlepiej się chudnie po diecie wysokobiałkowej ;).... podobno :evil_lol:

no tak, owoce mają dużo cukrów...
ale lepiej jeść owoce niż słodycze, które mają puste kalorie... ;)