eria Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 teraz to myślałam ze galerie pomylilam ! Ale tu sie pudelkowo zrobiło ! Mnie się podobają duże,czarne,królewskie pudle...mrrrr:loveu: Zresztą wsztstko co czarne jest najpiękniejsze !:evil_lol::loveu: Sepiowe portreciki oczywiście nadrobilam :loveu: Quote
*zaba* Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='ewelinka_m']patrzaj tylko, my z pomysłem wyszłyśmy to już wszyscy podchwycili :mad: żaba Kamczysław to ten psiak z avatara? :razz: Bo dobry pomysl wart jest podchwycenia :p. Tak,Kamczyslaw to psiur a avatarka (bannerek w podpisie :oops: ) Nie ma multicytatow,to musze tak :cool3: bonsai_88... A fryzury u pudli mają rys historyczny - pudel pracował w wodzie, więc musiał mieć chronione najważniejsze narządy [kula na klacie i głowie], stawy [kuli na łapach]... kulka lub płomyk na końcu ogona był po temu, żeby było widać, gdzie jest psiak [tzn. tak gdzie ta kulka :cool3:].... a kulki "na łopatkach"... może o nereczki ci chodziło? Przyznaj się co miałaś z budowy szkieletu, co :evil_lol:? One też miały chronić ważne narządy - nerki ;-)... Bo pudel jak wskoczy do wody to i tak przy skórze ma suchą sierść [przynajmniej Birma tak ma] ;-).. No a ten najwazniejszy narzad??? :evil_lol: Nowka,oczami wyobrazni juz widze te piekne szczenieta : Kamczysławem pokryjemy Tajge dla pięknej sierści - będą małe owczarki szkockie. potem Tajgą -Birme(kielecką) i bedą onki potem Kamciem -Birme od Bonsai i będą mudiki:evil_lol: Ciekawe po ile pojda?? :cool3: :evil_lol: Tajgunia, jak tu slicznie wyszla!! http://images31.fotosik.pl/427/760465e12aa078d6.jpg Kamyr tez czasem tak uszy stawia. Quote
ewelinka_m Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Od-Nowa napisał(a):Bonsai nie bucz ;) Ewelinka i Saga to moje córeczki to jak ich miałam nie zaprosić! poza tym świnie jedne przy ostatnim pobycie wymyśliły przyjazd na sylwka a teraz się migają! i dobrze :evil_lol: właśnie nagotowałam na jutro. siedzimy w domu w tym roku ze względu na zwierzaki to przynajmniej się najemy :cool3: to nie ja to wymyśliłam, to ta gorsza :eviltong: ja też zostaję w domu ze względu na Spaikiego, panicznie boi się wybuchów :shake: miałam gdzieś tam poleźć ale tej siroty samej nie zostawię :diabloti: sylwester w kiblu spędzony to jest to! :multi: i jeszcze Saga nam towarzyszy, to wpadniemy i tu! :diabloti: a co do hodowli, to jak się uprzemy to może i wyjdzie coś nagiego? :evil_lol: Kamczysława bierzemy do biznes plana, reproduktor super !:multi: Quote
saga_86 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Taniu a może przyjedziesz ty z psicami, kotami i Krzysiem do Kielc?:cool3: Będziemy same u Ewelinki w mieszkaniu:lol: Teraz z Ewelinką planujemy jakieś dłuższe wczasy w wakacje we Wrocławiu:siara: Quote
ewelinka_m Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 saga_86 napisał(a):Taniu a może przyjedziesz ty z psicami, kotami i Krzysiem do Kielc?:cool3: Będziemy same u Ewelinki w mieszkaniu:lol: ooo to jest pomysł!! :multi::multi: wsiadać i przyjeżdżać :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 bonsai_88 Przecież pudle to jedne z najbardziej wszechstronnych psów myśliwskich :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to chyba wszyscy o tym zapomnieli bo dziś pudlowe życie ogranicza się do czesania, kanapowania, dobrze-wyglądania :lol: Cieszę się,że Twoja Birma nie musi tego wzorca powielać i może wariować do woli :evil_lol: Mudik - po tej pracy chyba nawet nie masz ochoty swoich choćby wyczesać :cool3: eria - wybrnę dyplomatycznie :evil_lol: mi podoba się Birma :diabloti: ... *zaba* - no oczywiście liczymy na zachodnie rynki zbytu :cool3::lol::evil_lol: ewelinka_m - no to będziecie miały wesoło! a o co z tym kiblem chodzi bo nie rozumiem?? jak masz takie upodobania... to przepraszam :eviltong::evil_lol: saga_86 - nie przyjedziemy bo chyba Mama do nas wpadnie ;) na wieść o żeberkach mam nadzieję przybiegnie :cool3: do wakacji dużo czasu jeszcze ale widze,że już plan z Waszymi feriami legł :razz::eviltong::mad: Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 to będzie impreza łazienkowa :lol: prochy mu dajesz jakieś? ech... czas postanowień noworocznych a tu choroba pomysłów nie ma... jak u Was?? Quote
ewelinka_m Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Taniu w kiblu bo Spaikuś się boi panicznie wybuchów wszelakich :mdleje: a w łazience jest najciszej i najbezpieczniej, wiec w kryzysowych momentach m.in o godz 0:00 muszę z nim tam przesiedzieć :p Quote
bonsai_88 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Od-Nowa chyba tylko pudle z pseudo są trzymane na kanapach.. wszyscy hodowcy jakich znam stają na głowie, żeby ich psiaki wystarczająco dużo biegały :cool3:. Głównie dlatego, że szczęśliwy pudel to zmęczony pudel :p. Tak naprawdę Birma wcale nie jest aż tak strasznie aktywniejsza od typowego pudla dużego, ona tylko nie ma wyłącznika w odróżnieniu od pozostały :roll:... Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 posty znowu przeskoczyły :cool1: kilka zdjęć z zapasów sepiowych.. zawalę Was :cool3: Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 eeee, no każdy pies wybiegany jest szczęśliwy. a kundlice me najbardziej :evil_lol: chociaż coraz bardziej niedowybiegania są :diabloti: Quote
Mudik Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 To i następne po nim świetne, jak to pierwsze zobaczyłam to pomyślałam,że patyk juz jest poza pyskiem i nie myliłam sie ;-) :loveu::loveu::loveu::multi: http://images32.fotosik.pl/427/9ccea0bf05658d48med.jpg Quote
Od-Nowa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 no to Was zawaliłam :lol: proszę sobie oglądać do woli. jeszcze kilka sepiowych zostało ale nie wiem czy wstawiać. a teraz gnamy na ostatni w tym roku wypad spacerowy. w Nowym Roku zagości kolor ;) a i jeszcze najważniejsze!! życzenia! Życzymy Wam tego, czego sami byście dla siebie chcieli :lol: Dla psów wypraw w nieznane, zdrowia i pociechy z właścicieli :cool3: dla domów szczęśliwości a dla ludzi pieniędzy. a przede wszystkim dużo dużo szczęścia ;) Nówka i TZ i zwierzaków kupa :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 http://images32.fotosik.pl/427/94a0986f3fe6db9dmed.jpg ależ ona ma cyudny wzroczek :loveu::loveu: Dziękuję za życzenia i także życzę Ci Szczęśliwego Nowego Roku :multi: Quote
JIM Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dziekujemy za zyczenia ;P My rowniez zyczymy HAPPY NEW YEAR :loveu: Zdjecia sliczne jak zawsze :) Quote
Recommended Posts