eria Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://images42.fotosik.pl/42/8b1ed790e29cf3ecmed.jpg ciotki ja już nie piję , widzę podwójnie :shake::shake::shake: :evil_lol: Inka i Figa w jednym stały domu :evil_lol: boszeee one są jak klony!! Quote
Bartiśkowa_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://images43.fotosik.pl/42/5ae4da69fa3ad061med.jpg jak zwykle uśmiechnięta Tajgunia :loveu: http://images42.fotosik.pl/42/8b1ed790e29cf3ecmed.jpg O jej jak ty je rozpoznajesz ?:-o? Przecież one mają nawet takie same łatki :cool3: Quote
bonsai_88 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Od-Nowa'] Przyznaj się... tutaj były tylko 1 kuciak, a to w fotoszopce zrobiłaś "kopiuj-wklej" :razz: Quote
Od-Nowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 one są całkowicie inne. zupełnie. od początku do końca!! nie mówiąc o charakterze bo tego poznać nie możecie. oto lista różnic podstawowych, pewnie jest i więcej... 1.Uszy i postura: F - laska z wielkimi szpiczastymi uszami, I - uszka mniejsze i zaokrąglone 2. Plamki: F - na szyjce (rozproszona) pod pachami i na brzuszku. I - na szyjce mocniejsza i na brzuszku 3. Sierść: F - krótka, szorstka trochę, gęsta, I - dłuższa i bardzo dlikatna. po tym można je rozpoznać nawet w ciemnicy, wystarczy dotknąć. 4. Głowa: F - mała podłużna, I - duża i okrągła 5. Oczy: F - skośne, wiecznie brojące, I - okrągłe, mówiące czego mi tu kur... chcecie :diabloti: 6. Chód: F - sprężysty, z ogonem do góry, podskakuje, galopuje, fruwa nad ziemią, I - ciężko i tupiąco! przemyka bilardując nóżkami przednimi. jak szpieg pod osłoną nocy :cool3: 7. Miauczenie: F - miaU UU miamiaUUUU, I - płacze cieniutko jak dziecko! 8. Głaskanie: F - bardzo lubi jak znajdzie na to w swoim grafiku czas, I - nie znosi!! ale być zawsze blisko - tak! 9. Ogonek: F - szpiczasto zakończony, I: okragły i wiele wiele wiele wiele innych o których nie mam teraz czasu pisać ;) Quote
Od-Nowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :multi::multi::multi::multi: brawo!! Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Od-Nowa'] Ten piesek, co leży na fotelu, to z umaszczenia jest bardzo podobny do mojej suni. Pozdrawiam i zapraszam do galerii! ;) Quote
wiq Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 a my mamy w schronie teraz takiego Liruta:placz: duża, wilczasta i nie wyłazi ze strachu zza budy:placz: Quote
Od-Nowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 fotke masz? wklej choćby tu, nie będę musiała szukać. planujemy z eruane wątek dla Lirutowatych psiaków zrobić więc się załapie ;) Quote
betel Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 http://images24.fotosik.pl/307/632c664204b3d31d.jpg - to rozumiem wreszcie Tajdzior zna swoje miejsce, w koncu był drugi.:evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Od-Nowa napisał(a):fotke masz? wklej choćby tu, nie będę musiała szukać. planujemy z eruane wątek dla Lirutowatych psiaków zrobić więc się załapie ;) To było do mnie? :) Quote
Od-Nowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 to było do wiq ;) o suni z przytuliska Twojej zdjęcia już widziałam:cool3::p Betel - ano niby zna :lol: najczęściej jest tak,pomimo,ze dwa fotele obok siebie to Tajdzior jak wierny giermek u stóp Liruta spoczywa :lol: wracam do kuchni :cool1: Quote
ewelinka_m Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Od-Nowa'] ewelinka_m - Ty się tak szybko uczysz wszystkiego,że na pewno i to opanowałabyś piorunem!! a karteczka to wizja zaprzęgowego szaleństwa... marzyciela bez śniegu :placz: tylko kiedy czas znaleźć na to wszystko? :shake: ale nie znasz Taniu dnia kiedy Cię napastuję o porady na temat programu graficznego :evil_lol: nawet gimpa mam od roku, tylko...ani razu nie zdążyłam go otworzyć :evil_lol: posprzątałam juuuż :loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Ewelinko gratulacje!! :evil_lol: szkoda,że teraz Was nie ma z Sagusią... przydałyby się krasnoludki w kuchni :diabloti: a w ogóle to nadaje z linii frontu *STOP* dajemy rade *STOP* zwierzaki ogłupiałe *STOP*Inka fruwa nad garnkami *STOP* TZ w pływackich okularach kroi cebule *STOP* itd... Święta, święta......:lol: Quote
Od-Nowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 wiem,że święta i wszyscy mają inne zajęcia ale może ktoś dopatrzy się... http://www.dogomania.pl/forum/f96/wroclaw-jamniczkowata-sunia-zaginela-dominikanski-wroblewskiego-pomocy-127696/#post11479190 bardzo proszę o pomoc!!!! Quote
ewelinka_m Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Od-Nowa napisał(a):Ewelinko gratulacje!! :evil_lol: szkoda,że teraz Was nie ma z Sagusią... przydałyby się krasnoludki w kuchni :diabloti: . nie ma kto obierać ziemniaków? :diabloti::diabloti: przysłać obranee?? :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 U nas tylko sernik się upiekł. Poza tym jest jak zwykle. Quote
ewelinka_m Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 cooś tam wymodziłam na szybko :diabloti: ale i tak nie umiem tworzyć takich cudnych karteczek :shake: W tak wspaniałym dniu jakim są Święta Bożego Narodzenia Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń , dobroci ludzi , pogody i radości ducha , Siły w ramionach i wielkiego ognia w sercu , który rozpali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością , Niech wszystko czego dotkniesz , stanie się pomocne w spełnianiu Twoich marzeń , Niech każda chwila czyni Cię najbardziej uśmiechniętą i szczęśliwą osobą , Niech pokój , miłość i szczęście otoczy Ciebie , Twoich bliskich i wypełni Twój dom . A Nowy Rok niech doda blasku Twoim dniom, :tree1:Wesołych Świąt!:tree1: Quote
weszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Dla całego Od-Nówkowego stadka - ode mnie i mojego stada - najlepsze życzenia pięknych i magicznych Świąt --> http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-zyczen-127180/index2.html#post11480048 Quote
Od-Nowa Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 eee Ewelinko mam więcej zadań niż ziemniaczki :diabloti: porządeczek sam się nie zrobi... łosoś nie zamarynuje :cool3: bardzo dziękujemy za życzenia:multi::loveu::multi::loveu: miło zobaczyć Spajkomataninatora :diabloti: AngelsDream - może i jedno danie ale za to jakie!! serniczek mniaaaaaam mniaaaaam :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Weszko :loveu::buzi: dziękujemy! na dziś koniec roboty.. ufffff ale od rana jeszcze trochę zamieszania... porządkami nikt się nei będzie przejmował. trudno. jak będzie tak będzie :p suczydła dotrzymywały dzielnie towarzystwa... sobie nawzajem! wspierając się w próbach przedostania na teren kuchni :evil_lol: kotkom się to udało i dostały łososia :cool1: a na dobranoc przypominam Dziunie - sunie mego (mogę tak powiedzieć z wielu powodów) Przyjaciela, która właśnie dziś zaginęła i zamiast wyłapywać smaczne kąski biega nie wiadomo gdzie...:placz::placz::placz: dokładnie 7 lat temu w przeddzień wigilii została adoptowana z wrockowego schronu. Quote
Od-Nowa Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 też mam taką nadzieję .. to teraz jedyne świąteczne marzenie :-( Quote
*zaba* Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Rowniez kciuki trzymam,co by suczydelko szybko wrocilo do domu. Aby wszystkie dni w roku byly tak piekne i szczesliwe, jak ten jeden wigilijny wieczor. Aby Wasze twarze i twarze Waszych najblizszych zawsze rozpromienial usmiech, a gwiazda Betlejemska prowadzila Was ku dobremu. Quote
Od-Nowa Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 no to kochani ostatni raz. wesołych wesołych świąt!! bardzo dzięujemy za wszystkie, tak ciepłe życzenia :loveu: :iloveyou::tree1::x-mas::cunao: Quote
Recommended Posts