Bartiśkowa_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://images34.fotosik.pl/411/8c1a37d9374e4944.jpg to jest prze śliczne :loveu: http://images40.fotosik.pl/36/a909d1f65e4a06c5med.jpg ale sobie grzywek znalazł krzesełko :evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Jaki z Tajdzinki pieszczoszek:evil_lol::lol: A sunia oczka ma rzeczywiście niesamowite:loveu: Quote
eria Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://images34.fotosik.pl/411/394e017c6f380a5fmed.jpg oczy :loveu: a jak charakterologicznie ? bardziej golden czy bardziej husky ? i jeszcze jedno pytanie - czy Ty rozróżniasz te wszystki grzywki ? :evil_lol::evil_lol: bo ich sie tam tyle zrobiło :evil_lol: http://images38.fotosik.pl/36/3bda8af9024b39ddmed.jpg boska fota pamiatkowa :loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 AngelsDream - ano są zupełnie urzekające :loveu: ariss - jest Twój post ale na poprzedniej stronie :cool3: anitaaa i bartis - no tak to śmiesznie wygląda :lol:a w rzeczywistości tyko przeskakiwała nad berneńką :evil_lol: Dobcia - Tajgiszon nie dawał dziewczynom spokoju dopraszając się o przytulanie a Lirut o rzucanie. Miały więc pełne ręce roboty :lol: eria - z charakterem z tego co zauważyłam jest podizelone. Bardzo dużo ma z goldena, te dobre rzeczy i troche z hasiorka też. Na przykład zupełna nieumiejętność aportowania. Jej brat natomiast podobno z wyglądu jest zupełnie goldeni. co do grzywek to rozróżniam wszystkie na szczęście. Mam czasami problem z najmniejszymi 2 jak stoją przodem ale w 95 procentach sytuacji rozróżniam :multi::multi::multi: a teraz powiem Wam dowcip roku!! Jak Lirutek miała 3,5 miesiąca i przebywała na dziełce w Kielcach opis jej charakteru i przeznaczenia w ogłoszeniach wyglądał tak podobno (nie widziałam go wcześniej, dopiero dziewczyny mi pokazały): "Może trafić do jakieś spokojniejszej rodziny, sunia nie jest na pewno wulkanem energii" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ariss Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 a ja sprawdział m inie widziałam:angryy:ehhhhhh.....to dogo jest strasznie irytujące ostatnio:roll: Quote
ewelinka_m Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ojj tak błękitne oczka były niesamowite :loveu: buu brakuje mi tych wariatek:-( wyściskaj suczydła :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Niesamowita jest ta niebieskooka piękność :loveu: Quote
AngelsDream Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Baaj na karetkę nie wyje, jeszcze :p Quote
Od-Nowa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ariss - nie ma się czym martwić ;) ewelinka_m - i wzajemnie :evil_lol: (to o braku) suczydełka wygłaskane ale i tak dalej tęsknią . Jutro jeszcze trochę Waszych zdjęć będzie bo odbieram czytnik :multi::lol: Rudzia-Bianca - poza oczkami, jakby się jej lepiej przyglądnąć ma rozłożenie jaśniejszych plam na ciele też jak hasiorek. Tylko na pierwszy rzut oka tego nei widać ;) Tajdziszonek ma nowy telent :evil_lol: gdy przejeżdża karetka na sygnale Tajga wyje jak wilk do księżyca! długo i tak przejmująco :lol: ciekawe czy na dźwięk fortepianu też by wyła! może sprawdzę zabierając ją na wizytę do Babci :lol: Lira przy fortepianie siedzi jak zahipnotyzowana, przechylając czasem łepetynkę z jednej na druga stronę ;) po wyjeździe dziewczynek wpadłam w wir pracy i dobrze. a teraz już dobranoc Quote
Od-Nowa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 dostałam 3 zdjecia od koleżanki ;) tak Lirut domaga się by już wracać do domu z krótkiego spaceru na skwerku, nie czuje się tam dobrze. dzikie pogonie :evil_lol: jeżozwierze :cool3: Quote
betel Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Fajna fotorelacja z wizyty Sagi i Ewelinki, ale ta fotka bardzo mnie rozbawiła:evil_lol: kielczanki w komplecie:lol: Pozdrowienia:loveu: Quote
AngelsDream Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A ja właśnie widzę, że mój post przeskoczył... Quote
ewelinka_m Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Betelku prawie w komplecie :evil_lol: zabrakło panny kieleckiej kocicy ..:eviltong: Quote
eria Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Lira przy fortepianie siedzi jak zahipnotyzowana, przechylając czasem łepetynkę z jednej na druga stronę ;-) fotę ! :loveu: Fotę Liry przy fortepianie prosze :loveu: http://images49.fotosik.pl/36/f36c482066ac0158.jpg świetne!! Quote
Od-Nowa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 AngelsDream - a fotepian słyszał? ciekawe czy by zaśpiewał :lol: betel - no dziewczyny podbiły po prostu serca suczydeł. Co prawda na spacerze dziewczyny dostały opierdziel :cool1::evil_lol: za straszenie Liruta bo obie rzuciły się do niej wołając i machając :mad: ale potem już było coraz lepiej. W niedziele tylko gdy wróciliśmy z aquaparku wszyscy w kapturach, turbanach i nie wiem co jeszcze tak się wystraszyła,że zupełnie nie mogła się uspokoić. Szczekała i szczekała a w finale walnęła w salonie qoopala ze stresu. potem już było dobrze. No ten typ tak ma :cool1: ale generalnie bardzo pięknie przekonała się do "obcych" dzięki ciągłemu aportowaniu :evil_lol: ewelinka_m - a Ineczka to nigdzie nie pasuje niby tak??:mad::mad: obu kotecków zabrakło na zdjęciu. Wyściskaj od nas Elwire jak będziesz się z Nią widziała ;) Quote
AngelsDream Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Fortepianu jeszcze nie, przynajmniej nie na żywo. Quote
Od-Nowa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 a dziś... ten mały śmieszny skrzat, który zawitał do naszego domu prawie pół roku temu (jak szybko to minęło!!!!!) obchodzi dziś swoje [SIZE=4]1 umowne urodziny :lol::loveu::multi: takie to to było śmieszne a teraz taki dostojny łobuziak Quote
katik Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Śliczny :loveu: Wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin :multi: Quote
Od-Nowa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 eria - solenizantka bardzo dziękuje :lol: może jako,że dorosła poukłada jej się w głowie wreszcie :evil_lol: chciałam porobić na bazarek ozdoby choinkowe na szydełku. Coś niecoś o szydełkowaniu wiem ale chciałam nowych wzorów się nauczyć.... no i sami zobaczcie przepis na jeden z elementów: Słupki skrzyżowane: (na początku rzędu) 3 oczka łańcuszka i przerabiamy słupek w 6 oczku (licząc od szydełka); 4 oczka łańcuszka i przerabiamy słupek wkłuty w szczycie dolnej części "skrzyżowania", 2 oczka łańcuszka; (kolejne skrzyżowanie) nabieramy 2 narzuty (jak przy słupku podwójnie nawiniętym) wkłuwamy opuszczając 2 oczka, dalej przerabiamy oczko z pierwszym narzutem, nabieramy kolejny narzut i wkłuwamy o 2 oczka dalej, przerabiamy oczko z narzutem i dalej przerabiamy jak pokazano na obrazku poniżej nic nie rozumiem!! :diabloti: Quote
eria Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 heheheheh za**biście napisali :evil_lol::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Wszytskiego najlepszego dla solenizantki :loveu::multi: Quote
Od-Nowa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 katik, anitaaa i bartis - bardzo dziękujemy w imieniu solenizantki :loveu: eria - no i kolejny plan legł w gruzach :placz: wszystkie talenty zaprzepaściłam. nawet zapomniałam już jak się rysuje :placz::placz::roll: Quote
*zaba* Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :new-bday: Wszystkiego NAJlepszego silcznej i madrej solenizantce!!!! Quote
ewelinka_m Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 przecież to tak ładnie i przejrzyście napisali :evil_lol::evil_lol: to już rok ma ta bestia??:crazyeye: Taniu pamiętasz jaka to sierotka była na początku: i nawet uszko stać nie chciało... :diabloti: Wsioooo najlepszego dla Tajgulca :BIG::drink1: Quote
Recommended Posts