Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream - ano są zupełnie urzekające :loveu:

ariss - jest Twój post ale na poprzedniej stronie :cool3:

anitaaa i bartis - no tak to śmiesznie wygląda :lol:a w rzeczywistości tyko przeskakiwała nad berneńką :evil_lol:

Dobcia - Tajgiszon nie dawał dziewczynom spokoju dopraszając się o przytulanie a Lirut o rzucanie. Miały więc pełne ręce roboty :lol:

eria - z charakterem z tego co zauważyłam jest podizelone. Bardzo dużo ma z goldena, te dobre rzeczy i troche z hasiorka też. Na przykład zupełna nieumiejętność aportowania. Jej brat natomiast podobno z wyglądu jest zupełnie goldeni.

co do grzywek to rozróżniam wszystkie na szczęście. Mam czasami problem z najmniejszymi 2 jak stoją przodem ale w 95 procentach sytuacji rozróżniam :multi::multi::multi:

a teraz powiem Wam dowcip roku!!
Jak Lirutek miała 3,5 miesiąca i przebywała na dziełce w Kielcach opis jej charakteru i przeznaczenia w ogłoszeniach wyglądał tak podobno (nie widziałam go wcześniej, dopiero dziewczyny mi pokazały):

"Może trafić do jakieś spokojniejszej rodziny, sunia nie jest na pewno wulkanem energii"

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

ariss - nie ma się czym martwić ;)

ewelinka_m - i wzajemnie :evil_lol: (to o braku)
suczydełka wygłaskane ale i tak dalej tęsknią . Jutro jeszcze trochę Waszych zdjęć będzie bo odbieram czytnik :multi::lol:

Rudzia-Bianca - poza oczkami, jakby się jej lepiej przyglądnąć ma rozłożenie jaśniejszych plam na ciele też jak hasiorek. Tylko na pierwszy rzut oka tego nei widać ;)

Tajdziszonek ma nowy telent :evil_lol: gdy przejeżdża karetka na sygnale Tajga wyje jak wilk do księżyca! długo i tak przejmująco :lol:
ciekawe czy na dźwięk fortepianu też by wyła! może sprawdzę zabierając ją na wizytę do Babci :lol: Lira przy fortepianie siedzi jak zahipnotyzowana, przechylając czasem łepetynkę z jednej na druga stronę ;)

po wyjeździe dziewczynek wpadłam w wir pracy i dobrze.
a teraz już dobranoc

Posted

dostałam 3 zdjecia od koleżanki ;)

tak Lirut domaga się by już wracać do domu z krótkiego spaceru na skwerku, nie czuje się tam dobrze.

dzikie pogonie :evil_lol:

jeżozwierze :cool3:

Posted

AngelsDream - a fotepian słyszał? ciekawe czy by zaśpiewał :lol:

betel - no dziewczyny podbiły po prostu serca suczydeł. Co prawda na spacerze dziewczyny dostały opierdziel :cool1::evil_lol: za straszenie Liruta bo obie rzuciły się do niej wołając i machając :mad: ale potem już było coraz lepiej.
W niedziele tylko gdy wróciliśmy z aquaparku wszyscy w kapturach, turbanach i nie wiem co jeszcze tak się wystraszyła,że zupełnie nie mogła się uspokoić. Szczekała i szczekała a w finale walnęła w salonie qoopala ze stresu.
potem już było dobrze. No ten typ tak ma :cool1: ale generalnie bardzo pięknie przekonała się do "obcych" dzięki ciągłemu aportowaniu :evil_lol:

ewelinka_m - a Ineczka to nigdzie nie pasuje niby tak??:mad::mad:
obu kotecków zabrakło na zdjęciu.
Wyściskaj od nas Elwire jak będziesz się z Nią widziała ;)

Posted

a dziś...
ten mały śmieszny skrzat, który zawitał do naszego domu prawie pół roku temu (jak szybko to minęło!!!!!) obchodzi dziś swoje [SIZE=4]1 umowne urodziny :lol::loveu::multi:

takie to to było śmieszne

a teraz taki dostojny łobuziak

Posted

eria - solenizantka bardzo dziękuje :lol: może jako,że dorosła poukłada jej się w głowie wreszcie :evil_lol:

chciałam porobić na bazarek ozdoby choinkowe na szydełku. Coś niecoś o szydełkowaniu wiem ale chciałam nowych wzorów się nauczyć.... no i sami zobaczcie przepis na jeden z elementów:
Słupki skrzyżowane: (na początku rzędu) 3 oczka łańcuszka i przerabiamy słupek w 6 oczku (licząc od szydełka); 4 oczka łańcuszka i przerabiamy słupek wkłuty w szczycie dolnej części "skrzyżowania", 2 oczka łańcuszka; (kolejne skrzyżowanie) nabieramy 2 narzuty (jak przy słupku podwójnie nawiniętym) wkłuwamy opuszczając 2 oczka, dalej przerabiamy oczko z pierwszym narzutem, nabieramy kolejny narzut i wkłuwamy o 2 oczka dalej, przerabiamy oczko z narzutem i dalej przerabiamy jak pokazano na obrazku poniżej
nic nie rozumiem!! :diabloti:

Posted

katik, anitaaa i bartis - bardzo dziękujemy w imieniu solenizantki :loveu:

eria - no i kolejny plan legł w gruzach :placz: wszystkie talenty zaprzepaściłam. nawet zapomniałam już jak się rysuje :placz::placz::roll:

Posted

przecież to tak ładnie i przejrzyście napisali :evil_lol::evil_lol:

to już rok ma ta bestia??:crazyeye:

Taniu pamiętasz jaka to sierotka była na początku:

i nawet uszko stać nie chciało... :diabloti:

Wsioooo najlepszego dla Tajgulca :BIG::drink1: