Rudzia-Bianca Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 eria napisał(a):Tania ! zdjęcia ! zdjęcia! zdjęcia! Ni ma na to szans żadnych chyba :evil_lol: Quote
saga_86 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 My z Ewelinką już dawno w Kielcach, a tu zdjęć jeszcze nie ma:eviltong: Chociaż może to akurat dobrze:lol: Wszyscy tylko smutni,że tak szybko się skończyło:-( Tanii dziękujemy pięknie za niezapomniany łikend:Rose: Quote
Od-Nowa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 krejzi łikend :evil_lol: dopiero wróciłam po całym dniu biegania - wypiję herbatkę i będę powoli wstawiać ;) Quote
Dobcia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ...a ta herbatka to chyba w jakieś wieeeeeeeeeeelkiej szklance musi byc:evil_lol::lol: Quote
Od-Nowa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 aaa, no tak.. zasnęłam po drodze :evil_lol: poweekendowa narkolepsja :cool3: dziewczyny pewnie też padły w końcu ciągle w podróży no i od czego tu zacząć? hmm.... chyba od tego,że ledwo sobie pojechały a bardzo ich brak. I nam i psiskom, które kręciły się szukając Ciotek (córeczek) po kątach ;) mam nadzieję,że jeszcze nas wariatki odwiedzą :evil_lol: Jedynie Figa się ucieszyła, bo co najdziwniejsze to własnie jej najbardziej nie pasował dom pełen ludzi. Teraz może dowoli wylegiwać się na swojej kanapie wtulona w nogach ;) no ale do rzeczy Jak tylko dziewczyny przyjechały pognaliśmy wszyscy spełnić główny cel ich podróży - czyli zawiezienie Taszki do nowego domu. Przekazanie obfitowało w szał wzruszenia, które towarzyszyło nam i po wyjściu z mieszkania... Saga z tego wszystkiego pomyliła drzwi i bezceremonialnie chciała wpakować się do czyjegoś mieszkania :lol: a potem od razu był wielki spacer z grzywkami i jeszcze jedną zaprzyjaźnioną sunią. Z tego spaceru będą zdjęcia zaraz... dłuższe zaraz :cool3: suczyska w czasie spaceru miały okazje poznać Ciotki i się do nich przekonać (Lira) bo aportowaniu nie było końca! w drodze powrotnej ze spaceru miałyśmy się podzielić na 2 grupy,żeby bezproblemowo dotrzeć na raty do domu. ale ponieważ było ciemno wpakowałyśmy się wszystkie razem do małego autka - czyli: 4 osoby +3 duże psy +7 małych piesków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziewczynki za dużo nie mówiły... chyba i im się coś przykleiło do twarzy :diabloti: teraz przerwa na zdjecia a potem kolejne opowieści Quote
Rudzia-Bianca Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A ta znowu naobiecywała i zniknęła - pewnie znowu wykpi się drzemką :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 fotosik nie chce współpracować :mad: ale coś się udało powgrywać Sagusia w ramach zapoznawania się z suczyskami dostała w ręce smycz. Smycz sztuk 1, psów sztuk 2. nie zawsze szło się w tym samym kierunku :cool3: pogoń za ptaszkami chyba poczekam jeszcze trochę, może jest jakieś przeciążenie ... Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 fotosik się troche odblokował wiec lecimy dalej ze zdjęciami ;) Sagusia ciężko pracuje na akceptację psic :cool3: i Ewelinka - mam nadzieję,że mnie nie zamorduje za to zdjęcie. w końcu wiele razy była na zdjęciach kieleckich psów;) Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 i kolej na Ewelinkę - przełamywanie lęków psich to bardzo trudna praca :evil_lol: trzeba się nabiegać i naciągać :lol: Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 a potem dojechały grzywki i berneńka :multi: a potem doszła jeszcze jedna sunia która od niedawna stała się częścią spacerowej grupy;) Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Tajdze wyraźnie nowa koleżanka nie pasuje jak i 90% psów ostatnio.Ale twardo pracujemy nad tym, żeby tak nie było. Mała być może ma zaburzenia hormonalne, najlepiej byłoby ciachnąć ją od razu ale funduszy na ten cel zupełnie brak :roll: próba zdominowania w 5 krokach Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 szczeniaczkiem być to dobra rzecz :lol: 4 siostrzyczki w szale zabawy i pies pasterski - pilnujący zabawy :lol: po zabawie trzeba udać się po nagrody Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 piękne oczy i miny nowej suczyny ;) to podobno mieszanka "haskiego" z goldenem ostatnie podrygi zabawowe i krejzi-łikendowa ekipa spacerowa :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 a w domu pieszczom i zabawom nie było końca! wieczorem suczyska wpakowały się do gościowego łóżka i nie dały szybko zasnąć :evil_lol: tzn sobie tak... Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 rano wcale nie było lepiej :evil_lol: Ciotka wstajesz już??!! tuli tuli malutką :diabloti: no co, nie jestem malutka?! :loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 i jeszcze moje śliczne córeczki w mieście ;) będzie jeszcze troche zdjęć ale muszę odebrać czytnik kart od mamy bo omyłkowo zostawiłam ;) Quote
ariss Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 http://images34.fotosik.pl/411/394e017c6f380a5fmed.jpg ale ma oczy niesamowite:loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 jeszcze troche zdjęć z innego spaceru grzywkowego Quote
AngelsDream Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Te błękitne oczy mnie zachwyciły... :loveu: Quote
ariss Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 AngelsDream napisał(a):Te błękitne oczy mnie zachwyciły... :loveu: mnie też:loveu: i nawet o tym tu napisałam i zacytowałam zdjęcie,ale postu nie ma:crazyeye::angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts