Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

My z Ewelinką już dawno w Kielcach, a tu zdjęć jeszcze nie ma:eviltong: Chociaż może to akurat dobrze:lol:

Wszyscy tylko smutni,że tak szybko się skończyło:-(

Tanii dziękujemy pięknie za niezapomniany łikend:Rose:

Posted

aaa, no tak.. zasnęłam po drodze :evil_lol: poweekendowa narkolepsja :cool3: dziewczyny pewnie też padły w końcu ciągle w podróży

no i od czego tu zacząć?
hmm.... chyba od tego,że ledwo sobie pojechały a bardzo ich brak. I nam i psiskom, które kręciły się szukając Ciotek (córeczek) po kątach ;) mam nadzieję,że jeszcze nas wariatki odwiedzą :evil_lol:
Jedynie Figa się ucieszyła, bo co najdziwniejsze to własnie jej najbardziej nie pasował dom pełen ludzi. Teraz może dowoli wylegiwać się na swojej kanapie wtulona w nogach ;)

no ale do rzeczy
Jak tylko dziewczyny przyjechały pognaliśmy wszyscy spełnić główny cel ich podróży - czyli zawiezienie Taszki do nowego domu. Przekazanie obfitowało w szał wzruszenia, które towarzyszyło nam i po wyjściu z mieszkania... Saga z tego wszystkiego pomyliła drzwi i bezceremonialnie chciała wpakować się do czyjegoś mieszkania :lol:
a potem od razu był wielki spacer z grzywkami i jeszcze jedną zaprzyjaźnioną sunią. Z tego spaceru będą zdjęcia zaraz... dłuższe zaraz :cool3:

suczyska w czasie spaceru miały okazje poznać Ciotki i się do nich przekonać (Lira) bo aportowaniu nie było końca!
w drodze powrotnej ze spaceru miałyśmy się podzielić na 2 grupy,żeby bezproblemowo dotrzeć na raty do domu. ale ponieważ było ciemno wpakowałyśmy się wszystkie razem do małego autka - czyli: 4 osoby +3 duże psy +7 małych piesków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dziewczynki za dużo nie mówiły... chyba i im się coś przykleiło do twarzy :diabloti:
teraz przerwa na zdjecia a potem kolejne opowieści

Posted

fotosik nie chce współpracować :mad:
ale coś się udało powgrywać

Sagusia w ramach zapoznawania się z suczyskami dostała w ręce smycz.
Smycz sztuk 1, psów sztuk 2. nie zawsze szło się w tym samym kierunku :cool3:

pogoń za ptaszkami

chyba poczekam jeszcze trochę, może jest jakieś przeciążenie ...

Posted

fotosik się troche odblokował wiec lecimy dalej ze zdjęciami ;)

Sagusia ciężko pracuje na akceptację psic :cool3:

i Ewelinka - mam nadzieję,że mnie nie zamorduje za to zdjęcie. w końcu wiele razy była na zdjęciach kieleckich psów;)

Posted

Tajdze wyraźnie nowa koleżanka nie pasuje jak i 90% psów ostatnio.Ale twardo pracujemy nad tym, żeby tak nie było.
Mała być może ma zaburzenia hormonalne, najlepiej byłoby ciachnąć ją od razu ale funduszy na ten cel zupełnie brak :roll:

próba zdominowania w 5 krokach

Posted

AngelsDream napisał(a):
Te błękitne oczy mnie zachwyciły... :loveu:

mnie też:loveu:

i nawet o tym tu napisałam i zacytowałam zdjęcie,ale postu nie ma:crazyeye::angryy::angryy::angryy: