Od-Nowa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 no z tego co zauważyłam u innych to albo nie działa wcale albo nie na tego co by się chciało :diabloti: a Lirut pracować kocha i to jeden z nielicznych psów jakie znam które pracują z miłości do pracy nie dla nagrody w postaci zabawy albo smakołyka. Jak tylko coś z Tajga ćwicze to przychodzi i robi to samo co Tajga tylko na przykład siada sobie obok i robi w powietrze np przekładanie łapek :lol: śmiesznie to wygląda. strasznie jest kochane to suczysko :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 zapomniałabym - link do wątku zabawek do samodzielnego wykonania ;) http://www.dogomania.pl/forum/f1004/recznie-robione-zabawki-125348/ Quote
groszek83 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Wtanko:multi: Dotarłam i tu;) Lirut pracuś hihi:evil_lol: a jak uczysz jej czegoś nowego to też żadnej nagrody nie dajesz? Quote
Inkaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Od-Nowa napisał(a):zapomniałabym - link do wątku zabawek do samodzielnego wykonania ;) http://www.dogomania.pl/forum/f1004/recznie-robione-zabawki-125348/ Ech, chętnie zrobiłabym sznurek bawełniany albo gałke bosmańską, ale nie mam talentu do robienia takich rzeczy. Kiedyś próbowałam, ale nie wyszło, i od tamtej pory za nic takiego się nie biorę. :roll: Quote
Bonsai Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mój TŻ ma ambicje zrobić kulkę bosmańską - ciekawe co mu z tego wyjdzie. ;) Quote
Dobcia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ciekawy temat;) ...tylko że ja tak nie lubię robótek ręcznych:oops: ehhh ale czego się nie robi dla psa, ten pierwszy pomysł mi się bardzo spodobał;) Quote
eria Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 może jakieś przepisy macie na odgonienie...? tak część pierwsza mojego pierwszego postu na nowej stronie u siebie:diabloti: części realnej nie czytaj :evil_lol::placz::shake: z tym skijoringiem sie spiesz bo w czwartek przyjdzie wiosna:loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 gałkę też jutro machnę :evil_lol: tylko musze po line skoczyć. Jak coś Wam się uda zrobić to dajcie znać ;) a dziś mam nadzieję skończyć zestaw do skijoringu. tzn na razie pas i liny z amorkami bo szelki jeszcze nie gotowe... może jutro się za nie wezmę. ogarnęła mnie zimowa depresja. uprzedzałam,że tak będzie. Jak co roku pod koniec listopada... :roll: może jakieś przepisy macie na odgonienie...? Quote
AngelsDream Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Wyczesać psa, wymiziać szczury, iść na ziąb na ponad godzinę - nie ma wtedy siły na głupoty ;) Quote
Dobcia Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ja mam:loveu: spraw sobie nowego kociaka:loveu: pomaga na bank!:lol: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 poza szczurkami wszystko inne zrobiłam... więc może to w szczurkach kryje się sekret :evil_lol: eruś u nas nawet zima jeszcze nie zawitała więc wiosna może śmiało przychodzić ;) zaraz sobie poczytam co u Ciebie ;) Quote
groszek83 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Nie daj sie depresji depresja jest bee:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 koty mam dwa i to wystarczy :eviltong: mam pomysł... może zapić? :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 przyszłam się tylko przywitać :razz: na tygodniu sobie nadrobię :eviltong: a tymczasem proszę panny obie wygłaskać :p Quote
groszek83 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Od-Nowa napisał(a):koty mam dwa i to wystarczy :eviltong: mam pomysł... może zapić? :diabloti: Hihi taaaak zalej robala;) Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 ale posty skaczą :lol: Ewelinko nadrabiaj a w następny weekend mam nadzieję, zobaczycie na żywo :lol: groszek83, zaraz przystąpię do realizacji :evil_lol: JIM, nowych zdjęć nie ma bo się nie zrobiło :cool1: jak jesienna depresja to na całego! czuję choróbsko nadciągające... Quote
JIM Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No prosimy zeby sie jak najszybciej zrobilo :D :loveu: Quote
groszek83 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ..........................:drink1:................................. Quote
weszka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mimo wszystko życzę dobrego nastroju. Zrób sobie herbatę z sokiem malinowym i z takim gorącym kubkiem usiądź z psami przy oknie i odganiajcie złe demony i zimę :) Quote
Mudik Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Zapomniałaś? Poogląda fotki z lata i zafunduj Sobie solarium choć 2 minutki;);) A gałkę bosmańską mam w planach także:evil_lol::evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 No i co poszła sobie precz deprecha?:razz: Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 JIM - zrobiło się i zaraz będą ;) groszek83 - ja już trzeźwa :cool3: a Ty? weszka - suku malinowego zabrakło ale był miodek a wczoraj gruszki w syropie :cool3: Mudik - było dziś słońce przed południem, kuracja zadziałała ;) groszek83 - poszła, wraca. poszła, wraca... ;) kilka marnych fot z wczorajszego spaceru. Już o 15:20 było ciemno i beznadziejnie :roll: koniec Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 a teraz trochę zdjęć z porannego spacerku na pobliskim skwerku ;) trochę tego białego leżało... i wzbudzał wielkie zainteresowanie ;) nie tylko moich baboli ale i znajomych ;) to koleżanka dobermanka o której już kiedyś pisałam. Bardzo fajne i kochane suczysko Quote
Recommended Posts