wiq Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 andzia, też się nad tym zastanawiałam:evil_lol: Quote
betel Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zdjęcia kapitalne, do pyszczków im w kolorach jesieni. Zazdroszczę , bo u nas rozpanoszył się wredny wirus:-(. Buziaki Quote
Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witam ;) Cudna gromadka i bardzo fajne zdjęcia robisz fajną sobie tajga koleżankę znalazła zgrały się :multi: Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 andzia69 i wiq - warunki mieszkaniowe takie jak nasze :razz: a ja widzę 3 psa jedynie pod sufitem :evil_lol: dodam tylko,że jeszcze oprócz psów mieszkają i 3 koty. Do niedawna 4. człowiek serce ma pojemne :loveu:;) a sąsiedzi? niestety jak wszędzie - "życzliwi" :angryy: betel - bardzo mi przykro! ostatnie podrygi ciepła a Ty chora :roll: dobrze,że masz okłady psie przy sobie :lol: anitaaa i bartis - w oczach mi się mieni - 3 nowy gość dzisiaj :cool3::evil_lol: witamy serdecznie! za sekundke ostatnia partia zdjęć ;) już są Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 to były zdjęcia Lirci aniołeczka.... najlepiej odda to co było i co nastąpi - fragment piosenki z Kabaretu Staszych Panów: "Rankami zrywam się śliczny, Liryczny i apetyczny. To musnę coś jak jaskółka, To usnę w słońcu jak pszczółka, Aż chmurki zbudzi mnie cień, Bym brzęczał cały dzień. Lecz gdy spłynie mrok wieczorny Typem staję się upiornym: Twarz mi blednie, włos mi rzednie, Psują mi się zęby przednie. A niech tylko wiatr zaśwista W piekielnego wpadam twista. Widząc mnie w piekielnym twiście Zwariowalibyście! Lew by się ze strachu słaniał! Jestem nie do wytrzymania, Bo prócz wymienionych cech Skręca mnie upiorny śmiech: Cha cha cha!... Cha cha cha!..." i tak - Lirut wpadł w szał! :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 a świstak siedzi i zawija....:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 udzieliło się malutkim :lol: i znów nastąpił spokój :cool3: Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Oj tam ja już pare razy tu byłam tylko jeszcze śladu za sobą nie zostawiłam:eviltong: Quote
Mudik Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cudowne jesienne fotki:loveu::loveu::loveu::loveu:, np ta http://images31.fotosik.pl/380/1bfefb49ec150549.jpg BTW Ale miałam stron do nadrobienia:multi::multi::multi: Ostatnia seria ze spacerku bomba!!!, Lirut Świr:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*zaba* Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dla mnie!! Dla mnie!!! http://images46.fotosik.pl/20/827ca236d9de843c.jpg http://images26.fotosik.pl/284/345e41243e26fc09.jpg Wariatka kochana! :diabloti: Quote
eria Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 to bernensko-grzywkowe towarzystwo macie fenomenalne:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 groszek83Oj tam ja już pare razy tu byłam tylko jeszcze śladu za sobą nie zostawiłam:eviltong: oj to muszę się poprawić i udać na rewizyty :lol: tylko czasu dziś brak :oops:;) MudikCudowne jesienne fotki:loveu::loveu::loveu::loveu:, np ta http://images31.fotosik.pl/380/1bfefb49ec150549.jpg BTW Ale miałam stron do nadrobienia:multi::multi::multi: Ostatnia seria ze spacerku bomba!!!, Lirut Świr:loveu::loveu: Jesień się trafiła niezywkła!! tyle kolorów i na dodatek słońce sobie urządza festiwal i podświetla tworząc nowych tysiące odcieni...:loveu::loveu: JAKŻE DENERWJĄCE TO CYTOWANIE!!:roll: co się dzieje??!! Quote
Od-Nowa Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 chyba będę odpowiadać tak: *zaba* - zawsze wyłapiesz najciekawsze chwile :evil_lol: pokaż Kamciowi, może się rozrusza :lol: Rudzia i Bianca po zdjęciach z błocka same zaczęły deptać po kałużach! jest więc to metoda sprawdzona :diabloti: NO I DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOZA PREZENt!!!!! :loveu::loveu::loveu::multi: nie mam pojęcia jak tego dokonałaś ale strasznie mi się podoba. a jakiego karpika zrobiłam na ich widok! :crazyeye::cool3::lol: eria - czasami jeszcze bywa do kompletu labrador i jeszcze jedna grzywaczka :lol: nasze kundlice lubią towarzystwo :evil_lol: ariss - też chyba u Ciebie w galerii ktoś robił takie niespodzianki? czy coś mi się myli?:razz: zaskoczenie jest niezapomniane! a teraz zdjecia z dzisiejszego jesiennego, parkowego spaceru. Byliśmy sami ale za to bardzo aktywnie! Były biegi i frisbowanie (szło dziś świetnie!!) i łapanie w kadr jesieni i psów od czasu do czasu :lol: oto dzisiejszy spacer Park ten zamieszkany jest licznie przez kaczki... Oto Lirut u bram parku, spokojny i zrelasksowany.... A Tajdzik?? od razu szturmem w kaczą gromadę!!:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 iii... biegiem szybciutko na drugą stronę bo... tam jest ich jeszcze więcej :lol: Quote
Od-Nowa Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Wariaty prowadzą w dalszą część parku - a Lirut ukradła dysk z torby!! :evil_lol: ona ma świra na ich punkcie :diabloti: jesień teraz! Quote
Recommended Posts