Od-Nowa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 w jesiennych napadach radości :lol: tłumek w oczekiwaniu na smakołyki! zupełnie jak pisklęta w gnieździe :lol: a tu niestaty zdoopiłam :placz: a byłoby takie piękne Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 na dziś tyle ;) ale jeszcze dużo czeka w kolejce więc zapraszam do odwiedzania Quote
ariss Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 psia radość jest jednym z ładniejszych widoków,wywołująca uśmiech na twarzy i radość w serduchu:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Rudzia-Bianca http://images25.fotosik.pl/283/2430ef1e6afca430.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja też tyle psów chcę :placz::placz: no, to wielkie szczęście na takie spacery chodzić. Mam tego świadomość. W dodatku psiny się lubią a to w końcu jakby nie było 10 suk :evil_lol: ale harmonia pełna... pod kontrolą :p:diabloti: arisspsia radość jest jednym z ładniejszych widoków,wywołująca uśmiech na twarzy i radość w serduchu:loveu: otóż to! i tym miłym akcentem mówimy dobranoc :sleep2: a dziś pełnia, będą duuuchy :ghost_2: Quote
sugarr Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Od-Nowa napisał(a): a dziś pełnia, będą duuuchy :ghost_2: i co nawiedziły Cię? :cool3: śliczne zdjęcia :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 nie wiem :evil_lol: smacznie spałam :eviltong: a tu napisałam do Ciebie, nie wiem czy widziałaś ;) http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=11046479&postcount=3610 Quote
Dobcia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 witam Taniu:loveu: ...nie, nie musisz się bac, nie będę krzyczec za te kujony i podpalanego:evil_lol: choc właściwie miałam taki zamiar... ale tu takie piękne jesienne fotki stadka na spacerze, że mi przeszło:evil_lol: http://images31.fotosik.pl/380/5e799c6fdb0f0fa7.jpg piękne:lol: czegoś takiego nie widuje się na co dzień:loveu: Quote
wiq Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 portrety wielce udane:loveu: a ciastka moim spaślakom smakują, oj smakują:evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://images31.fotosik.pl/380/5e799c6fdb0f0fa7.jpg :crazyeye:świetne zdjęcie:lol: Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Dobciawitam Taniu:loveu: ...nie, nie musisz się bac, nie będę krzyczec za te kujony i podpalanego:evil_lol: choc właściwie miałam taki zamiar... ale tu takie piękne jesienne fotki stadka na spacerze, że mi przeszło:evil_lol: http://images31.fotosik.pl/380/5e799c6fdb0f0fa7.jpg piękne:lol: czegoś takiego nie widuje się na co dzień:loveu: hehe, cieszę się !!Ale wiesz,że to miało spowodować Twój szybki powrót a niestety się nie udało :-(:eviltong: Co do psiaków to rzeczywiście, gdyby nie to,że biorę w tych spacerach udział na widok obcej takiej bandy umarłabym ze śmiechu! :lol: wiq portrety wielce udane:loveu: a ciastka moim spaślakom smakują, oj smakują:evil_lol: no chyba przeszedł mi aparatowstręt :evil_lol: i nowe chęci na zdjęcia dopisują! ciasteczka? niech zgadnę... już nic nie ma?:evil_lol::eviltong: groszek83 :crazyeye:świetne zdjęcie:lol: dzięki i witamy serdecznie w naszej galerii za chwilę ciąg dalszy zdjęć ;) Quote
wiq Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jest jeszcze sporo, bo kontunuują dietę:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 no to kolejne zdjęcia ze spaceru. W dalszym ciągu ich dużo... nie wiedziałam,że tyle ich :cool1: Tajguś w uśmiechach i gdy nabiera zapachy do nosa :lol: chociaż przeważnie wtedy zamyka dodatkowo oczy :loveu: piesek ufo...:evil_lol: bo nieziemsko kocha patyczki :lol: i pogonie Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 hamowanie :evil_lol: i szczęśliwy powrót a Tajgusia próbuje namówić ją do wspólnej zabawy.... ale takie numery to nie z Lirą. Trzeba szukać kompanów do zabawy gdzie indziej! O! udało się :lol: Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 dzikie szaleństwa zabawowe :loveu::lol: Abi i Tajga Quote
fizzy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 cześć wzystkim!!! łaaał jaka śliczna galeria:loveu: i zdjęcia dodawane systematycznie:evil_lol: cudna ta twoja sunia:loveu: i jej kolega/koleżanka bernek:loveu: świetne zdjęcia. mają takie nastrojowe światło :) Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 mój brudny, szczęśliwy ryj :loveu: i kolejny piesek ufo w 3 odsłonach :evil_lol: umieram ze śmiechu jak na nie patrzę i w wersji poważnej ;) Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 przerwa bo kolejne się ładują ;) wiq - Lirut chyba nigdy nie dorośnie :diabloti: zawsze jej coś strzeli do głowy :evil_lol: fizzycześć wzystkim!!! łaaał jaka śliczna galeria:loveu: i zdjęcia dodawane systematycznie:evil_lol: cudna ta twoja sunia:loveu: i jej kolega/koleżanka bernek:loveu: świetne zdjęcia. mają takie nastrojowe światło :smile: witamy w galerii :lol: dwóch nowych gości w ciągu jednego dnia :crazyeye::cool3: to w przyrodzie się nie zdarza :lol: na tych zdjęciach same suki ;) zapraszam do cofnięcia się kilka stron wcześniej do sesji w czerwonej. no i oczywiście do wpadania ;) Quote
andzia69 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 zdjęcia portretowe superanckie!:lol: Taniu - pisałas gdzies kiedys, ze to stadko grzywek to jednej osoby (i chyba bernisia tyz) - czy ta osoba mieszka w bloku? a nawet jak w domu to normalnie jestem ciekawa jak ona idzie z tymi wszyćkimi piesami na spacer:cool3: jakby mnie sąsiedzi zobaczyli z taką zgrają to na bank miałabym nakaz eksmisji:diabloti: Quote
Recommended Posts