Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

w jesiennych napadach radości :lol:

tłumek w oczekiwaniu na smakołyki!
zupełnie jak pisklęta w gnieździe :lol:

a tu niestaty zdoopiłam :placz: a byłoby takie piękne

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca

no, to wielkie szczęście na takie spacery chodzić. Mam tego świadomość. W dodatku psiny się lubią a to w końcu jakby nie było 10 suk :evil_lol: ale harmonia pełna... pod kontrolą :p:diabloti:

ariss
psia radość jest jednym z ładniejszych widoków,wywołująca uśmiech na twarzy i radość w serduchu:loveu:

otóż to!
i tym miłym akcentem mówimy dobranoc :sleep2:
a dziś pełnia, będą duuuchy :ghost_2:

Posted

Dobcia

witam Taniu:loveu:
...nie, nie musisz się bac, nie będę krzyczec za te kujony i podpalanego:evil_lol:
choc właściwie miałam taki zamiar... ale tu takie piękne jesienne fotki stadka na spacerze, że mi przeszło:evil_lol:

http://images31.fotosik.pl/380/5e799c6fdb0f0fa7.jpg
piękne:lol: czegoś takiego nie widuje się na co dzień:loveu:

hehe, cieszę się !!Ale wiesz,że to miało spowodować Twój szybki powrót a niestety się nie udało :-(:eviltong:
Co do psiaków to rzeczywiście, gdyby nie to,że biorę w tych spacerach udział na widok obcej takiej bandy umarłabym ze śmiechu! :lol:

wiq
portrety wielce udane:loveu:

a ciastka moim spaślakom smakują, oj smakują:evil_lol:

no chyba przeszedł mi aparatowstręt :evil_lol: i nowe chęci na zdjęcia dopisują!

ciasteczka? niech zgadnę... już nic nie ma?:evil_lol::eviltong:

groszek83
:crazyeye:świetne zdjęcie:lol:

dzięki i witamy serdecznie w naszej galerii

za chwilę ciąg dalszy zdjęć ;)

Posted

no to kolejne zdjęcia ze spaceru. W dalszym ciągu ich dużo... nie wiedziałam,że tyle ich :cool1:

Tajguś w uśmiechach

i gdy nabiera zapachy do nosa :lol: chociaż przeważnie wtedy zamyka dodatkowo oczy :loveu:

piesek ufo...:evil_lol:

bo nieziemsko kocha patyczki :lol:

i pogonie

Posted

hamowanie :evil_lol:

i szczęśliwy powrót

a Tajgusia próbuje namówić ją do wspólnej zabawy....

ale takie numery to nie z Lirą. Trzeba szukać kompanów do zabawy gdzie indziej! O! udało się :lol:

Posted

cześć wzystkim!!!
łaaał jaka śliczna galeria:loveu: i zdjęcia dodawane systematycznie:evil_lol: cudna ta twoja sunia:loveu: i jej kolega/koleżanka bernek:loveu: świetne zdjęcia. mają takie nastrojowe światło :)

Posted

przerwa bo kolejne się ładują ;)

wiq - Lirut chyba nigdy nie dorośnie :diabloti: zawsze jej coś strzeli do głowy :evil_lol:

fizzy

cześć wzystkim!!!
łaaał jaka śliczna galeria:loveu: i zdjęcia dodawane systematycznie:evil_lol: cudna ta twoja sunia:loveu: i jej kolega/koleżanka bernek:loveu: świetne zdjęcia. mają takie nastrojowe światło :smile:

witamy w galerii :lol: dwóch nowych gości w ciągu jednego dnia :crazyeye::cool3: to w przyrodzie się nie zdarza :lol:
na tych zdjęciach same suki ;) zapraszam do cofnięcia się kilka stron wcześniej do sesji w czerwonej. no i oczywiście do wpadania ;)

Posted

zdjęcia portretowe superanckie!:lol:

Taniu - pisałas gdzies kiedys, ze to stadko grzywek to jednej osoby (i chyba bernisia tyz) - czy ta osoba mieszka w bloku? a nawet jak w domu to normalnie jestem ciekawa jak ona idzie z tymi wszyćkimi piesami na spacer:cool3:

jakby mnie sąsiedzi zobaczyli z taką zgrają to na bank miałabym nakaz eksmisji:diabloti: