Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

to ja nie pojmuję, ja się właśnie boję o relacje pies-koń, bo konie są durneeee.. :lol:

i też o końskie zdrowie, po tym, jak posoczka się uwiesiła naszej szkapie u szyi :evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

znam te konie więc byle gdzie ich nie puściłam :eviltong: poza tym to któreś z kolei spotkanie z końmi.
więcej odwagi szanowne Panie ;) czy lepiej psa uczyć żyć w danym otoczeniu, czy chronić przed całym światem :razz: na pierwsze wpływ sie ma na drugie nie

przejdę zatem do zdjęć wodnych ;)
ale miny wesołe też się jeszcze znajdą!

Posted

:grin:
akurat mnie o kloszowanie psów posądzać nie można :P

ja tylko dalej podtrzymuję swoje zdanie o nieprzewidywalności i durnocie koni :loveu:

Posted

uch, po powrocie na nic nie ma czasu... więc wrzucam w przelocie następne wodne ;)
i zapraszamy do oglądania bo coś tu nie za tłoczno :evil_lol:
ale może wszystkim początek września przynosi szał obowiązków...

Posted

eria napisał(a):
pusto wszędzie bo dogo co chwile nie działa :roll:

Jak zwykle dogo wszystkiemu winne :diabloti:

Pusto, bo szkoła się zaczęła ;)

Posted

http://images30.fotosik.pl/273/8dc4a98e8a56c355.jpg
Widzę, że psiaki uwielbiają wodę. Szkoda, że u mnie w okolicy nie ma zbiornika z czystą (bez butelek, szkieł i innych śmieci) wodą (owszem, mamy kąpieliska, ale niestety ratownicy strzegą ich, nie wpuszczając psów)
Do tej pory Wena tylko i wyłacznie kilka razy kąpała się nad rzeczką oddaloną od naszego miejsca zamieszkania o dobrą godzinę jazdy (na dodatek wchodziła tylko ze mną. sama niet)
Powiedz mi, jakim sprzętem focisz?

http://images39.fotosik.pl/9/3b5e1455d6ebe9ac.jpg
Super obroże. Od Taks? (jakoś tak mi się kojarzy ;-))

Pozdrawiamy
K&W

Posted

eria

ano właśnie :roll: jakieś prace znowu? czy serwerek nie wydala...

BBeta
Cytat:
Napisał eria

Jak zwykle dogo wszystkiemu winne :diabloti:

Pusto, bo szkoła się zaczęła ;-)

eee, z tego co wiem, ciotki galeriowe przekroczyły magiczną 20-tkę i poza Betel którą początek września przyprawia o dreszcze :evil_lol: ze wzlędu na powrót do ukochanej młodzieży, którą naucza :cool3:, reszty chyba ta pora jedynie jesienną szarugą może odstraszyć :lol:

Kinga&Wenka

witamy nowych gości w galerii ;)
my do wody też mamy dalekoooo ale często wypadamy na dalsze wycieczki ;) a jakiego masz psiaka?
jak wchodzi z Tobą to też fajnie, może się przekona do wody;)
zdjęcia robię na przemian:canonem 40d (z 2 beznadziejnymi obiektywami) i canonem a610 jak nie chce mi się targać dużego ;)

a obróżki są z mojej ukochanej firmy WOZA ;) (kolory dobierane na zamówienie bo one tylko na pierwszy rzut oka są takie same.. w rzeczywistości kolory są inne )

no to wracam do zdjęć ;)
jak widać na zdjęciach patyczek ciągle nosi Lira. Czasami Tajga zrobi akcję - czyli napaść i jej ten skarb odbiera. Gdy tak się dzieje ucieka z nim jak najdalej prowokując Lire żeby ją goniła. Jak Lira nie rusza w pogoń Tajgownik łazi i czeka aż się Lira wkurzy :diabloti:

a tu gonitwy

Posted

o dziękuję, lecę oglądać śliczniocha ;)

a duecik nasz rzeczywiście się dobrze zgrał :loveu:
tylko niech już gówniara skończy cieczke bo mnie coś trafi :diabloti: tak szaleje, wyje, miota się ... nie mogę na to biedactwo patrzeć :roll:

c.d zdjęć:
( to cały czas zdjęcia z drugiego dnia... ;-) czyli jeszcze milion do końca urlopu !)

a to kilka rzeczy które zajmowało dziewczynkom czas:
tropienie żab!

ganianie z patykiem (nie "za" bo nikt nie rzucał :-) )

ganianie za "słodkimi piłeczkami" , lub zjadanie ich gdy czas się dłużył

wymiana zdań na przeróżne tematy... :-)

nawiązywanie kontaktu z istotami niezwykłymi

Posted

czasami wymiany zdań się przedłużały... i wyglądało to tak :cool3:

a po takiej dyskusji - megapodliz do pańciuchostwa... :mad::razz:

i grzecznie maszerowały dalej

Posted

Od-Nowa napisał(a):

eee, z tego co wiem, ciotki galeriowe przekroczyły magiczną 20-tkę

oooo tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

melduje, że wszystko nadrobiłam...ilez tu bylo nagadane, ale ile tez cudnych zdjec:loveu:
i konie i ogrodki...i kotka niewidzialna i przede wszystkim tajdziorek z lirka :loveu:
piekne zdjecia...czekam na wiecej:diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):

witamy nowych gości w galerii ;)
my do wody też mamy dalekoooo ale często wypadamy na dalsze wycieczki ;) a jakiego masz psiaka?
jak wchodzi z Tobą to też fajnie, może się przekona do wody;)
zdjęcia robię na przemian:canonem 40d (z 2 beznadziejnymi obiektywami) i canonem a610 jak nie chce mi się targać dużego ;)

a obróżki są z mojej ukochanej firmy WOZA ;) (kolory dobierane na zamówienie bo one tylko na pierwszy rzut oka są takie same.. w rzeczywistości kolory są inne )

Jakich nowych gości? My do was zaglądamy już od jakiegoś czasu, ale nic nie piszemy tylko po cichu zachwycamy się zdjeciami. ;)
My również często robimy sobie długie wycieczki, ale piesze bądź rowerowe, a nad wode możemy dostać się jedynie samochodem (dodatkowo chciałabym powiedzieć, ze do naszego ulubionego miejsca spacerowego mamy ok. 6-7 km, do parku mamy trochę bliżej bo około 20 minut marszem, chodzimy tam tam krótsze spacery)
Jak łatwo wywnioskować z podpisu mam teriera. ;)
Naprawde są to obroże firmy Wozy? I w starciu z wodą się nie niszczą?

Pozdrawiamy,
K&W