eliza_sk Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Taniu zdjęcia cudne, Łapka ma takie mądre, a zarazem błagalne spojrzenie. I widać, że dziewczynki szybko się zaprzyjaźnią, skoro już dzielą jedn kanapę :) Oby wszystko pomyślnie się poukładało :) Quote
Trinity36 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jejku, jak fajnie jest to czytać :D:D JA WIEDZIAŁAM, ŻE TAK BĘDZIE AHA AHA :p Super są te zdjęcia jak one sa razem :loveu::loveu::loveu: Szczerze mówiąc, to z tego co działo się jeszcze w Kielcach można było wywnioskować taką miłość - jakby tu powiedzieć.. od pierwszego wejrzenia :--) Łapeczka jest takim przemiłym psiakiem, że serce mięknie jak się na nią patrzy. Taka bidulka troszkę przestraszona i chyba się dodatkowo zestresowała całym tym zamieszaniem piątkowym, ale jak widać wszystko już będzie z dnia na dzień coraz lepiej :D Lirusia kochana przyjęła nowego dzieciaka jak swojego - dobre psisko :--) No i Figusia też stanęła na wysokości zadania dobra kocinka :--) A Inusia się przystosuje, będzie dobrze :--) Bardzo było mi miło gościć Was obie i cieszę się, ze poznałyśmy się w takich fajnych okolicznościach :D Duuuuuuuuuuuże kciuki za zdrowie Łapinki i za szybką integrację !!! Quote
Od-Nowa Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 zapomniałam jeszcze napisać,że dziewczyny zostały dziś same na godzine i były bardzo grzeczne. Tj, Lira jest zawsze grzeczna jak zostaje sama. ale mogę dziś napisać to samo o Łapie :lol: mam nadzieje,że tak będzie a jaka wielka była radość jak wróciliśmy :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 jest i Trini - obieżyświat :calus: Cioteczka już niejedno widziała to się zna :lol: aha aha taramtaram :evil_lol: zapraszamy na reważ do Wro ;) Quote
DuDziaczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 To cudownie widze ze uklada sie pieknie :loveu::loveu: Quote
Fiona.22 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wystarczy spojrzeć tylko na minę Łapy i już wszystko jest jasne :cool3: Psie anioły chyba na prawdę istnieją... Niesamowite jest też to jak rezydenci przyjeli nowego stwora w domu. Wszystko się potoczyło jak w bajce z zakończeniem, które wszyscy znamy "...i żyli długo i szczęśliwie". A my cieszymy sie podwójnie :) Raz, ze Łapa ma najlepszy domek na świecie... A dwa, ze Tania przyjechała do nas i mogłyśmy się wreszcie poznać osobiście. W sumie już kilka futerek juz nam cioteczka uprowadziła więc przyszła najwyższa pora, zeby poznać tą porywaczke ;) No i oczywiście czekamy z niecierpliwością na cudowną zamianę samochodu :evil_lol: Quote
wiq Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ale zmiany! :multi: gratuluję pięknej suczy :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Łapa po dzisiejszej nocy zdecydowanie lepiej się poczuła! zjadła całe śniadanie!! :multi: i od 6 rano wariują z Lircią jak dzikie :diabloti: oj będzie wesoło :cool3: BARDZO KOCHAMY NASZYCH SĄSIADÓW :loveu::evil_lol: Quote
erka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Piękna fotka:loveu: . Kochana Lirunia, tak wspaniale przyjęła koleżankę, myslę, że jej też będzie raźniej i pozbędzie sie do reszty tych wszystkich strachów:razz:. One są bardzo podobne do siebie:lol:. Quote
Od-Nowa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 One są bardzo podobne do siebie:lol: i to jest właśnie to!! :loveu: minął nam kolejny dzień. Imienia dalej nie wymyśliliśmy!! zupełna rozpacz... mam już całą liste imion a TZ wybrzydza i chce ją nazwać Fibi!! usłyszał ostatnio w tv ( ja mu dam głupoty oglądać!!:mad::cool3: ) jak nic nie wymyślę to tak zostanie :crazyeye::cool1: a jak dziś? nudaa spacerki, jedzonko, zabawa i spanie :lol::loveu: Quote
saga_86 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Fibi- czyżby Czarodziejki na Polsacie oglądał?:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 o nie :-o:eviltong: no to wpiszę moją liste wstępnych imion ;) Alba Soyka Alma Tara Novika Mohika Lava Leila Magia Mila Abel Jafa Tajga Uma Abra Łajka ;) a dzis przyszedł obiektywek:multi::multi::multi::multi: jutro będzie test na spacerze! Quote
Od-Nowa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Saga, nie. Nie czarodziejki tylko jakiś tandetny serial kryminalny... Facet tam nazwał swoją sunie Fibi od FBI ( bo tam pracował) :lol: Quote
saga_86 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Stara się chłopak, trzeba to docenić:lol: Mi się bardzo podoba Magia, Leila, Soyka, Lava;) Quote
ewelinka_m Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Leila i Novika :loveu: ale Fibi też nie taka zła :evil_lol: Quote
*zaba* Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 oj,to macie niezly orzech do zgryzienia z tym imieniem.. :) no ciekawe jakie wybierzecie,hehe Magia... fajne Quote
eria Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 hmmm Novinka trochę za długie....ale jakby skrócić do Nova ? - całkiem całkiem :razz::loveu: Magia i Lava też mi się bardzo podoba:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 same widzicie,że wybór bardo trudny :lol: jutro mam nadzieję dojdziemy do kompromisu bo przecież tak nie może dłużej trwać :cool3: Quote
Mudik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Sliczna dziewczynka,sesja kanapowa:loveu::loveu::loveu: A co to za klub agility??:cool3::cool3: Quote
DuDziaczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Magia jest cudowna :cool3: Ale Fibi :diabloti: nienajgorsza :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 ogłaszam wszem i wobec, że rada starszych po długich naradach uzgodniła werdykt :p na imię nowe kudłate dostanie: Tajga :lol: Quote
Recommended Posts