Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

Taniu zdjęcia cudne, Łapka ma takie mądre, a zarazem błagalne spojrzenie. I widać, że dziewczynki szybko się zaprzyjaźnią, skoro już dzielą jedn kanapę :)

Oby wszystko pomyślnie się poukładało :)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku, jak fajnie jest to czytać :D:D

JA WIEDZIAŁAM, ŻE TAK BĘDZIE AHA AHA :p

Super są te zdjęcia jak one sa razem :loveu::loveu::loveu:

Szczerze mówiąc, to z tego co działo się jeszcze w Kielcach można było wywnioskować taką miłość - jakby tu powiedzieć.. od pierwszego wejrzenia :--) Łapeczka jest takim przemiłym psiakiem, że serce mięknie jak się na nią patrzy. Taka bidulka troszkę przestraszona i chyba się dodatkowo zestresowała całym tym zamieszaniem piątkowym, ale jak widać wszystko już będzie z dnia na dzień coraz lepiej :D Lirusia kochana przyjęła nowego dzieciaka jak swojego - dobre psisko :--) No i Figusia też stanęła na wysokości zadania dobra kocinka :--) A Inusia się przystosuje, będzie dobrze :--)

Bardzo było mi miło gościć Was obie i cieszę się, ze poznałyśmy się w takich fajnych okolicznościach :D
Duuuuuuuuuuuże kciuki za zdrowie Łapinki i za szybką integrację !!!

Posted

zapomniałam jeszcze napisać,że dziewczyny zostały dziś same na godzine i były bardzo grzeczne. Tj, Lira jest zawsze grzeczna jak zostaje sama. ale mogę dziś napisać to samo o Łapie :lol: mam nadzieje,że tak będzie

a jaka wielka była radość jak wróciliśmy :loveu:

Posted

Wystarczy spojrzeć tylko na minę Łapy i już wszystko jest jasne :cool3:
Psie anioły chyba na prawdę istnieją...
Niesamowite jest też to jak rezydenci przyjeli nowego stwora w domu.
Wszystko się potoczyło jak w bajce z zakończeniem, które wszyscy znamy "...i żyli długo i szczęśliwie".

A my cieszymy sie podwójnie :)
Raz, ze Łapa ma najlepszy domek na świecie...
A dwa, ze Tania przyjechała do nas i mogłyśmy się wreszcie poznać osobiście. W sumie już kilka futerek juz nam cioteczka uprowadziła więc przyszła najwyższa pora, zeby poznać tą porywaczke ;)
No i oczywiście czekamy z niecierpliwością na cudowną zamianę samochodu :evil_lol:

Posted

Łapa po dzisiejszej nocy zdecydowanie lepiej się poczuła!
zjadła całe śniadanie!! :multi: i od 6 rano wariują z Lircią jak dzikie :diabloti:
oj będzie wesoło :cool3:
BARDZO KOCHAMY NASZYCH SĄSIADÓW :loveu::evil_lol:

Posted

Piękna fotka:loveu: . Kochana Lirunia, tak wspaniale przyjęła koleżankę, myslę, że jej też będzie raźniej i pozbędzie sie do reszty tych wszystkich strachów:razz:.
One są bardzo podobne do siebie:lol:.

Posted

One są bardzo podobne do siebie:lol:

i to jest właśnie to!! :loveu:
minął nam kolejny dzień. Imienia dalej nie wymyśliliśmy!! zupełna rozpacz...
mam już całą liste imion a TZ wybrzydza i chce ją nazwać Fibi!! usłyszał ostatnio w tv ( ja mu dam głupoty oglądać!!:mad::cool3: )
jak nic nie wymyślę to tak zostanie :crazyeye::cool1:

a jak dziś? nudaa spacerki, jedzonko, zabawa i spanie :lol::loveu:

Posted

o nie :-o:eviltong:

no to wpiszę moją liste wstępnych imion ;)
Alba
Soyka
Alma
Tara
Novika
Mohika
Lava
Leila
Magia
Mila
Abel
Jafa
Tajga
Uma
Abra
Łajka
;)

a dzis przyszedł obiektywek:multi::multi::multi::multi: jutro będzie test na spacerze!

Posted

hmmm Novinka trochę za długie....ale jakby skrócić do Nova ? - całkiem całkiem :razz::loveu:
Magia i Lava też mi się bardzo podoba:loveu: