Od-Nowa Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 f****** s*** :evil_lol: no i konkurs rozwiązany :diabloti: to Figusia malusia :lol: ale się dziewczyny wyrobiłyście :cool3: lece na dworzec kupić bilet na jutro :lol: Quote
ewelinka_m Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Od-Nowa napisał(a):f****** s*** :evil_lol: no i konkurs rozwiązany :diabloti: to Figusia malusia :lol: ale się dziewczyny wyrobiłyście :cool3: lece na dworzec kupić bilet na jutro :lol: czekamy jutro z niecierpliwością :megagrin: ja już wasze koty rozpoznaje banalna sprawa :diabloti: Quote
*zaba* Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 no powiedzcie cos,bo mnie ciekawosc zezre!!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 jadę do Kielc spotkać się z dziewczynami ;) Quote
saga_86 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 http://images32.fotosik.pl/283/b1b112111395c929.jpg to zdjęcie jest bomba:lol::loveu: Quote
*zaba* Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Lirutkowe zdjatka sliczne,bo zapomnialam napisac. A post pod postem,bo sie mnie zle kliknelo :oops: Quote
*zaba* Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Od-Nowa napisał(a):jadę do Kielc spotkać się z dziewczynami ;) Ale smieszne!!!! Haha :mad: Quote
eria Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Od-Nowa napisał(a):jeszcze nie wiadomo. wszystko wyjaśni się w piątek ;) a w poniedziałek przyjdzie wreszcie tanie tele do aparaciku. obiecuję zarzucić wtedy spacerowymi fotami :-) jaki masz aparacik? :oops: bo gdzieś musiałam nie doczytać:oops: i jakie tele zamówiłaś ?? ja już mam prawie decyzję podjętą i chyba w przyszłym tygodniu będę już zamawiać zestawik:loveu: postawiłam na dobry obiektyw do makro:diabloti: będę wymiatać:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 *zaba* Ale smieszne!!!! Haha :mad: taak, matka natura nie obdarzyła mnie poczuciem humoru :cool3: Eria ja mam jak na razie świetny aparat z doopnym obiektywem bo 28-90 przełożonym z analoga. zamówione tele też jest doopne ale na razie na inne nie ma szans a przynajmniej pozwoli fotografować frizbującą Lirkę ;) aparacik canon 40d a zamówiony obiektyw sigma 55-200 ( dzięki koleżance , która przytarga mi go ze stanów wyniesie około 250zł czyli tyle co kot napłakał. i na takie jedynie mnie było stać). będziemy więc razem wymiatać ;) Ty w świecie maleńkich istot a ja w podniebnych lotach LIROŚWIRA :evil_lol: Quote
eria Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 że też mi nie ma kto ze stanów targac obiektywów :evil_lol: 50-200 baaajka:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 ano bajka :loveu: ale do czasu jak tu przed oczami leżał nie będzie... nie uwierzę,że prawdziwa :lol: chyba pora iść spać. pobódka o 5:30 :cool1: Quote
Od-Nowa Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 dziś mija rok jak Inka jest z nami :loveu: a ja lece na pociąg :p do zobaczenia :lol: Quote
*zaba* Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 :laola: GRATULACJE I ZYCZENIA DLUUUGIEGO ZYCIA RAZEM,TAK PELNEGO WRAZEN JAK DO TEJ PORY!!!! :laola: Quote
ewelinka_m Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Od-Nowa napisał(a):dziś mija rok jak Inka jest z nami :loveu: a ja lece na pociąg :p do zobaczenia :lol: i kolejny rok zaczniemy naliczać ;) Quote
eria Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ahhh cudowne są te rocznice !!!! :loveu::loveu::multi::multi: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS OBU !:multi: Ja mam 3 lipca - równiutkie 2 lata jak jest ze mną ta czarna marudząca łajza którą kocham nad życie:loveu::diabloti: Quote
Dobcia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Gratuluję rocznicy:loveu: W tak krótkim czasie Lircia tak bardzo się zmieniła od malutkiej strachlinki do szybującego psa z pasją:lol::multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Gratuluję roku wspólnego życia i czekam niecierpliwie na pozytywne wieści z Kielc ;) Quote
Od-Nowa Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Ineczka bardzo dziękuje :loveu: Dobci też :eviltong: pomimo tego wpisu :cool3: Gratuluję rocznicy:loveu: W tak krótkim czasie Lircia tak bardzo się zmieniła od malutkiej strachlinki do szybującego psa z pasją:lol::multi: Quote
*zaba* Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 no i co,no i co?? sama wrocilas,czy...???? Gollob wygral HURA! Oj przepraszam,tak mi sie wyrwalo. Quote
Od-Nowa Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 nie sama ;) wróciłam do domu z Łapą :lol: (która jest w trakcie obróbki imieniowej :-) ) zdjecia i opowieści będę jutro bo te dwa dni były bardzo męczące ;) przekleje co napisałam dziewczynom ;) "Od czego tu zacząć? Pojęcia nie mam zielonego. Jesteśmy wreszcie w domu. Podróż zniosła bardzo dzielnie. Spała sobie i tylko 3 razy podniosła się z miną, mówiącą, że już dość tych wojaży! dotarłyśmy do domu, zabrałyśmy Lire i siup na dworek. Było bardzo dobrze. Była też sunia sąsiadów i sunia (przyjaciółka Liry) i wszystkie razem świetnie się bawiły J teraz wreszcie jesteśmy w domu. Psiaki po napiciu, nakarmieniu padły i śpią. Figa już jest świetnym kumplem Łapy a Inka warczy na wszystkie pozostałe ;-) na razie wszyscy musimy odpocząć. jutro będzie więcej opowieści!!" jeszcze przekleje zdjęcie biegnę się myć i spać! jutro będą zdjęcia :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 czy to znaczy że :cool3::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Quote
*zaba* Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ludzie,no ile mozna spac?? Halo!!!!! Wstawac!!! Pisac i foteczki wstawiac!!! Quote
ewelinka_m Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 to ja przekleję troszke moich zdjęć ;) idziecie? :razz: Quote
ewelinka_m Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 a taki ze mnie łagodny piesek :cool3: za tą trawą na pewno mnie nikt nie zauważy Quote
Recommended Posts