Od-Nowa Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 portrecik :-) mamusiu, zobacz jaka fajna brejowata woda... zaraz sobie ją bryknę juppi Quote
Od-Nowa Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 i kolejna seria - zabawa korkiem.. podrzucanie i łapanie:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 zobaczcie jak się błyszczy :loveu: reszta jutro, bo jeszcze dużo tego a trzeba spaciuuu pa Cioteczki ;-) Quote
Dobcia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Widzę ze piknik bardzo udany, dziecko szczęśliwe:loveu: http://images32.fotosik.pl/216/531eef86ab5fc999.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona jest genialna:lol: Quote
eria Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 strasznie lubie tą wariatkę oglądać :evil_lol::evil_lol: ma tak samo nierówno pod sufitem jak moje:evil_lol: Quote
wiq Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 gdzie Wy się tak wybiegujecie? :evil_lol: chyba sobie przywiozę tu psa, bo nudyyy... :shake: tylko szkoła i szkoła :evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 piknik fajna rzecz a jeszcze z taka towarzyszka wesołą :) skąd w niej tyle energii ? Quote
sugarr Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Widziałam dziś na Błoniach kopię Lirutki i już miałam lecieć witać się i w ogóle, a tu nagle mnie naszła myśl, że Wy to chyba nie z Krakowa i że to jednak chyba tylko klon Lirkowy Quote
Od-Nowa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Dobcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona jest genialna:lol: taaak???:crazyeye: a ja bym obstawiała bardziej zdanie Erii :diabloti: strasznie lubie tą wariatkę oglądać :evil_lol::evil_lol: ma tak samo nierówno pod sufitem jak moje:evil_lol: Wiq gdzie Wy się tak wybiegujecie? :evil_lol: ostatnio już prawie za miastem, ale dojechać tam można nawet autobusem miejskim. 120 do końca i tam już kilometry wspaniałych terenów ;) Rudzia skąd w niej tyle energii ? nie mam pojęcia... przyjechało to to taki ciche i skromniutkie a teraz po głowie skacze i nie tylko :evil_lol: samonakręcający się świr :lol: sugarr Widziałam dziś na Błoniach kopię Lirutki i już miałam lecieć witać się i w ogóle, a tu nagle mnie naszła myśl, że Wy to chyba nie z Krakowa i że to jednak chyba tylko klon Lirkowy to była małopolska podróba Lirutka, choć nie wątpię,że piękna :razz::lol: my jesteśmy dolnośląskim oryginałem ;) ale Kraków mamy w planach nawiedzić w lipcu na kilka dni więc może się spotkamy? ;) betel A gdzie ten księżyc???:evil_lol::crazyeye: ten księżyc bardzo malutki, bo to kasztankowy księżyc i krąży wokół Lireczki :evil_lol: a teraz troche fotek :p no już wyłaże z błocka, juuuż.. pyszna buła :p Lira + rów = szaleństwo :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 lampart... i taki sobie sielski widoczek ;) więcej zdjeć wieczorkiem wstawię ;) Quote
wiq Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 120 oczywiście ani trochę koło mnie :roll::diabloti: szalejem ją karmisz? :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 szalejem ? jakbym ją karmiła szalejem to by eksplodowała :evil_lol: to byłby nadmiar energii nie do wytrzymania :lol: 120 koło mnie też nie, trzeba się przesiadać. ale w ramach Lirkowego oswajania bardzo dobrze to robi.na trening tez jeździmy daleko, teraz nawet z 2 przesiadkami :roll: a gdzie jest koło Ciebie? Quote
sugarr Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Od-Nowa napisał(a): to była małopolska podróba Lirutka, choć nie wątpię,że piękna :razz::lol: my jesteśmy dolnośląskim oryginałem ;) ale Kraków mamy w planach nawiedzić w lipcu na kilka dni więc może się spotkamy? ;) Obowiązkowo! :) Ja cały lipiec chyba siedzę w Krakowie i pracuję, także będę niewyjechana i chętna do spotkania :) A z Lirem będziecie? Quote
Od-Nowa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 z Lirem a nawet być może z Ćwokami-czyli czarnymi obibokami kotami :evil_lol: jeżeli OSOBA do której jedziemy nas nie wyrzuci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: (czyta to więc wielki uśmiech w stronę jej monitora :p:cool3::lol: ) zarazki fotki nadrzewnik-szakalowy-bezogonowy :-) Quote
Od-Nowa Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 za zimna woda, pływać sie nie chciało :evil_lol: z przygodnie napotkaną ślicznotką wyżełką:loveu: Quote
sugarr Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No to koniecznie trzeba ich poznać i wybiegać razem :cool3: Może jakieś szczeniaczki puchate z tego będą to sprzedam na allegro :evil_lol: jako owczarki niemieckie Quote
Dobcia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Szkoda, że dopiero w lipcu;) http://images26.fotosik.pl/196/78ff023727a4bd63.jpg :loveu:skakac czy nie skakac?:lol: Quote
betel Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ale groźny pies, ąż sie cała trzęsę:crazyeye:http://images29.fotosik.pl/195/36e0df6a3760e4c4.jpg Quote
Od-Nowa Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 do lipca szybko czas zleci ;) mam nadzieje że są w Krakowie jakieś fajne tereny do wybiegania :razz: Przyszła wreszcie nowa obróżka dla Liry :multi: cud, miód i orzeszki :loveu: zrobie zdjęcie wieczorem ;) Quote
sugarr Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 A dlaczego wieczorkiem dopiero co?! :cool3: Ja dziś siedzę cały dzień w domu, to bym sobie chętnie obróżki pooglądała. Właśnie chodzę po różnych stronach, ale wszędzie to samo, a jak coś innego to kosmiczna cena Są tereny :cool3: Park AWF, Błonia, Zakrzówek, Lasek Wolski. A gdzie będziecie mieszkać, w jakiej części? Quote
Od-Nowa Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 bardzo ładne Wiq podpowiedziała obróżki chociaż stwierdziłam,że na lato nie chce kupować na polarze. Same taśmowe mnie nie przekonują bo nie ufam zapięciu ale na przykład reddingo bardzi mi się podobają tu są a najbardziej lubie obróżki skórzane. Ta co kupiłam jest połączeniem skórzanej i taśmowej :evil_lol: no to się nagadałam! Ide na spacer to klikne fotke ;) edit: na spacerze nie udało się kliknąć zdjęć bo połączony był z wyprawą do weta. w jednej ręce smycz w drugiej transporter z Figusią ;-) Figa szła na zastrzyk. Wszyscy u weta się nią zachwycali i nawet chcieli uczynić ją maskotką firmową bo usiadła grzecznie na biurku i spoglądała głęboko w oczy pana weta :-) bardzo jej się wyprawa podobała. Zdjęcia obróżki były zrobione w domu. Quote
Od-Nowa Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 identyfikatorek przewieszony oczywiście stary ;) ponieważ modelka nie była chętna do pozowania lepiej widać na osobnych zdjęciach ;) podoba się :razz: Quote
*zaba* Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No,no jaka elegantka z Lirki,hoho! Ale na wczwsniejszych zdjeciach widac,ze zfiksowana jest deczko :D Quote
Recommended Posts