Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam dziś na Błoniach kopię Lirutki i już miałam lecieć witać się i w ogóle, a tu nagle mnie naszła myśl, że Wy to chyba nie z Krakowa i że to jednak chyba tylko klon Lirkowy

Posted

Dobcia

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona jest genialna:lol:

taaak???:crazyeye: a ja bym obstawiała bardziej zdanie Erii :diabloti:
strasznie lubie tą wariatkę oglądać :evil_lol::evil_lol: ma tak samo nierówno pod sufitem jak moje:evil_lol:

Wiq

gdzie Wy się tak wybiegujecie? :evil_lol:

ostatnio już prawie za miastem, ale dojechać tam można nawet autobusem miejskim. 120 do końca i tam już kilometry wspaniałych terenów ;)
Rudzia
skąd w niej tyle energii ?

nie mam pojęcia... przyjechało to to taki ciche i skromniutkie a teraz po głowie skacze i nie tylko :evil_lol: samonakręcający się świr :lol:

sugarr
Widziałam dziś na Błoniach kopię Lirutki i już miałam lecieć witać się i w ogóle, a tu nagle mnie naszła myśl, że Wy to chyba nie z Krakowa i że to jednak chyba tylko klon Lirkowy

to była małopolska podróba Lirutka, choć nie wątpię,że piękna :razz::lol: my jesteśmy dolnośląskim oryginałem ;) ale Kraków mamy w planach nawiedzić w lipcu na kilka dni więc może się spotkamy? ;)
betel
A gdzie ten księżyc???:evil_lol::crazyeye:

ten księżyc bardzo malutki, bo to kasztankowy księżyc i krąży wokół Lireczki :evil_lol:

a teraz troche fotek :p
no już wyłaże z błocka, juuuż..

pyszna buła :p

Lira + rów = szaleństwo :evil_lol:

Posted

szalejem ? jakbym ją karmiła szalejem to by eksplodowała :evil_lol: to byłby nadmiar energii nie do wytrzymania :lol:

120 koło mnie też nie, trzeba się przesiadać. ale w ramach Lirkowego oswajania bardzo dobrze to robi.na trening tez jeździmy daleko, teraz nawet z 2 przesiadkami :roll:
a gdzie jest koło Ciebie?

Posted

Od-Nowa napisał(a):

to była małopolska podróba Lirutka, choć nie wątpię,że piękna :razz::lol: my jesteśmy dolnośląskim oryginałem ;) ale Kraków mamy w planach nawiedzić w lipcu na kilka dni więc może się spotkamy? ;)

Obowiązkowo! :) Ja cały lipiec chyba siedzę w Krakowie i pracuję, także będę niewyjechana i chętna do spotkania :) A z Lirem będziecie?

Posted

z Lirem a nawet być może z Ćwokami-czyli czarnymi obibokami kotami :evil_lol:
jeżeli OSOBA do której jedziemy nas nie wyrzuci :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: (czyta to więc wielki uśmiech w stronę jej monitora :p:cool3::lol: )

zarazki fotki
nadrzewnik-szakalowy-bezogonowy :-)

Posted

No to koniecznie trzeba ich poznać i wybiegać razem :cool3: Może jakieś szczeniaczki puchate z tego będą to sprzedam na allegro :evil_lol: jako owczarki niemieckie

Posted

do lipca szybko czas zleci ;) mam nadzieje że są w Krakowie jakieś fajne tereny do wybiegania :razz:

Przyszła wreszcie nowa obróżka dla Liry :multi: cud, miód i orzeszki :loveu: zrobie zdjęcie wieczorem ;)

Posted

A dlaczego wieczorkiem dopiero co?! :cool3:
Ja dziś siedzę cały dzień w domu, to bym sobie chętnie obróżki pooglądała. Właśnie chodzę po różnych stronach, ale wszędzie to samo, a jak coś innego to kosmiczna cena

Są tereny :cool3: Park AWF, Błonia, Zakrzówek, Lasek Wolski. A gdzie będziecie mieszkać, w jakiej części?

Posted

bardzo ładne Wiq podpowiedziała obróżki
chociaż stwierdziłam,że na lato nie chce kupować na polarze.
Same taśmowe mnie nie przekonują bo nie ufam zapięciu ale na przykład reddingo bardzi mi się podobają tu są
a najbardziej lubie obróżki skórzane. Ta co kupiłam jest połączeniem skórzanej i taśmowej :evil_lol: no to się nagadałam! Ide na spacer to klikne fotke ;)

edit:
na spacerze nie udało się kliknąć zdjęć bo połączony był z wyprawą do weta. w jednej ręce smycz w drugiej transporter z Figusią ;-)
Figa szła na zastrzyk. Wszyscy u weta się nią zachwycali i nawet chcieli uczynić ją maskotką firmową bo usiadła grzecznie na biurku i spoglądała głęboko w oczy pana weta :-) bardzo jej się wyprawa podobała.
Zdjęcia obróżki były zrobione w domu.

Posted

identyfikatorek przewieszony oczywiście stary ;)

ponieważ modelka nie była chętna do pozowania lepiej widać na osobnych zdjęciach ;)

podoba się :razz: