betel Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 No jaki super towarzyski psiak,brawo:multi:. Ale zadanie miała troszkę ułatwione ,bo pewnie wykryła w citeczce pokrewną duszę;) Quote
Dobcia Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ale z Lirci towarzyska psina!:lol: no nie ma mowy, żeby ktoś uwierzył że boi się obcych:razz: Quote
Od-Nowa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 no ładnie, jeszcze wyjdzie na to że wymyśliłam sobie jej strachy :eviltong: :mad: kto Lire poznał osobiście ten wie jaki to cud się zdarzył :lol: a co do dobrych ludzi, to tylko tacy nas otaczają :p zaraz będzie sesja łóżkowa ale bez Kminkówny Wiq, ćwiczymy na terenie ZK na Niskich Łąkach ;) następne za 2 tygodnie dopiero, bo jakieś święta się wcisnęły w międzyczasie :mad: Quote
outsider Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 zdjęcia śliczne :loveu: wysportowana ta nasza siostrzyczka :cool3: aż pozazdrościć :cool3: mam jednak złą wiadomość - niestety nie uda nam się spotkać w przyszły weekend :placz: jakimś cudem znalazł się transport i niezbędne finanse i jedziemy na Puchar Europy do Singen :cool3: w Niemczech. Myślę, że można by było się umówić na tydzień później czyli 5-6 kwietnia, ewentualnie nawet w jakiś dzień w tygodniu po moim przyjeździe (puchar trwa od 27 do 30 marca) Pozdrawiam serdecznie. Quote
andzia69 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Czy Lirutkowi smakowała ta herbatka????:evil_lol: moja suka bardzo lubi kawę z mlekiem:p Quote
Od-Nowa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 outsider mam jednak złą wiadomość - niestety nie uda nam się spotkać w przyszły weekend :placz: jakimś cudem znalazł się transport i niezbędne finanse i jedziemy na Puchar Europy do Singen :cool3: w Niemczech. Myślę, że można by było się umówić na tydzień później czyli 5-6 kwietnia, ewentualnie nawet w jakiś dzień w tygodniu po moim przyjeździe (puchar trwa od 27 do 30 marca) Pozdrawiam serdecznie. przede wszystkim gratuluje wyjazdu na Puchar. Cholerka w Waszym duecie jest odwrotnie - Pani wysportowana, sunia słonik :cool3::evil_lol: a co do wiadomości to najważniejsze,że są dalsze opcje spotkania. nie ma co płakać ;)tydzień poczekamy :lol: nawet ten późniejszy weekend bardziej pasuje bo weekend po świetach tz ma zawalony i nie miałby czasu udzielać się towarzysko :eviltong: więc nawet lepiej. i w tygodniu też może być ;) trzymamy zatem kciuki za zawody. Chciałabym to kiedyś zobaczyć :cool3: boks tajski to nie przelewki :diabloti: Andziu,69 yerba-tka nie smakowała. sam zapach (tj gorzki smrodek) nie przypasował hrabiance :cool3: kawe z mlekiem natomiast preferują koty! staram się nie dopuszczać ryjów do kawopoju :p Quote
Rudzia-Bianca Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Od-Nowa gratuluję Wam pokonania strachów - podejrzewam jaka była radość :) mam nadzieję że u nas taki cud też kiedyś nastąpi , póki co Biana zmyka przed obcymi i nie tylko aż się kurzy :( ( nadal ucieka przed Tatą :( ) A frisbee chyba tez kupimy :) czy na coś szczególnego mam zwracać uwagę ? Quote
Od-Nowa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Rudzia-Bianca, dziekujemy. to nie koniec ale marchewka niezła,żeby dalej próbować :cool3: co do dysków to możesz je kupić np tu: http://www.woof.com.pl/sklep.html to jest niby strona wrocławskiego klubu ale ten "sklep" na ich stronie ma siedzibe w Katowicach. no a co do tego na co zwracać uwage to na podstawie tego czego się naczytałam w różnych miejscach to w duzym skrócie: - na początek najlepiej jakiś mięciutki,żeby psa nie zniechęcić ;) więc polecany: Hyperflite SofFlite Disc. Może też spytaj czy nie lepszy dla Bianeczki taki w wersji dla szczeniaka bo przecież ona nieduża i pyszczek mały. najbardziej podobne właściwości ma podobno: Frost Bite ale do tego jeszcze można nim rzucać zimą bo nie pęka jak inne. Jak pies lubi się szarpać i zgryzać a jego właściciel ma pełną kieszeń to świetny jest Hyperflite Jawz Disc.Jest on najbardziej wytrzymały ale kosztuje ok 60zł. Jak pies już załapie troche jak obchodzić się z dyskiem to dobry jest standardowy Competition Standard. Potem jest dużo innych które np szybciej latają, równiej itd ale to już wiedza tajemna wyższego stopnia i do czasu aż będziemy takich używały jeszcze minie troche czasu. I nie zdziw się,że wybranego przez Siebie dysku nie uda Ci się nigdzie kupić!:evil_lol: zdobycie dysków to jak prawdziwe polowanie ... tu jeszcze link, opisy dysków> http://www.dogfrisbee.fora.pl/sprzet,5/talerze-jakie-i-dla-jakiego-psa,58.html Quote
Od-Nowa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 kilka fot nocnych ;) Kluch -weekendowy gość Moje leniuchy loża dla vipów :razz: Quote
Od-Nowa Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Mówiłam,że ma być spokój.. no dobra, nic nie mówiłam... Quote
eria Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ooo lirka też czasem stoi i siedzi na spacerku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślałam że tylko lata:evil_lol: Quote
*zaba* Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Patrzac na ta minke,to chyba niezle Lirutkowi nawciskaly kociska http://images26.fotosik.pl/179/a242cf00fd5a56b5.jpg A mi jest smutno bez Kamcia,wiec na galerie staram sie nie wchodzic. Quote
Dobcia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No to teraz widać, kto w domu rządzi:evil_lol: http://images23.fotosik.pl/178/9799246c6f18ed1d.jpg Jaka potulna minka:loveu::cool3: Quote
Od-Nowa Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 taaak, podejżewam,że Inka używa niecenzuralnych słów :evil_lol: bo Lira to aniołek i pewnie poczuła sie dotknięta. A ona nawet czasem Leży na spacerach... obgryzając patyczki :evil_lol: *zabko* przytulamy mocno ;) rozłąki są bolesne. Trzymajcie kciuki za Słomke (której zdjecia wstawiałam kilka stron wcześniej. Jest bardzo chora... walczy o życie. A jest dla mnie bardzo bardzo ważna... Quote
wiq Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 zmieniła się Lira na pyszczku.. złagodniały jej rysy :evil_lol: z dysków najfajniejsze są dla mnie Hero, Hero Xtra (tańsze od Jawzów i prawie tak samo wytrzymałe) i Jawzy :cool3: Quote
dorrick Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 jaka Lirunia piekna:loveu::loveu: i kotki sliczne:loveu: jak ja uwielbiam kotki:loveu: a co ze slomka??:-( Quote
Od-Nowa Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 z dysków najfajniejsze są dla mnie Hero, Hero Xtra (tańsze od Jawzów i prawie tak samo wytrzymałe) i Jawzy :cool3: też o nich czytałam ale nie macałam. może latem jakieś zawody będą to będzie sposobność pomacać i kupić. muszę sobie zanotować bo nie spamiętam a na początku tyle nowych rzeczy trzeba sobie wbić do łba ;) szkoda tylko,że o tylu rodzajach można sobie poczytać a potem ani jednego nie da się kupić... chyba trzeba pomyśleć o wujku w Stanach. ale jak się go nie ma, to jak znaleźć? :lol: Betel, bardzo dziękujemy za "karteczke" :loveu::loveu::loveu: oby Łatkowi przyniosła szczęście i znalazł dzieki niej dom :razz: ja jeszcze nie zmontowałam karteczki.. Słomka ma parwo :-( wymiotuje, słaba. ale dzielna.. jutro będę dzwonić rano do lecznicy to postaram się wydusić z weta co się da. Kciuki mocno potrzebne.. i WIARA!! bo wiecie jak to jest jak się ktoś wprosi do serca i nie chce wyjść:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 OdNowa dziękuję za wykład :) a ja naiwna myślałam ze to takie proste hihi wejść do sklepu i kupic dysk :evil_lol: trzymam kciuki za Słomeczkę Quote
wiq Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 te dyski są bardzo stabilne, równo i daleko lecą, nawet mnie to wychodzi :evil_lol: biedna Słomeczka :( Quote
Dobcia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Słomeczka... musi być dzielna i na pewno będzie! Quote
Od-Nowa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 u Słomki duża poprawa :loveu: ale kciuki dalej potrzebne Quote
Recommended Posts