Od-Nowa Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Lireńka oszalała znalazła sobie nore :lol: włazi pod łóżko i tylko wystaje czubek nosa . wiec na razie zdjeć nie będzie bo modelka odmówiła współpracy ;) a kocisko leniwie śpi na oknie. no i kogo focić?? może chcecie widoczki?? Quote
Dobcia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Szkoda psiaków, bo to one cierpią najbardziej...:shake: A u nas wciaż jeszcze duchota, mimo nadchodzacej burzy, wiec psy leżą płaskie jak chodniczki:lol: Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 kto cierpi?? kto?? u nas chłodek z deszczem na przemian!! powinny szaleństwa odstawiać :evil_lol: a tu nic... idziemy nastrugać pyrek na placuszki :p będzie wielka uczta:diabloti: Quote
Izunia86 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Od-Nowa napisał(a): idziemy nastrugać pyrek na placuszki :p będzie wielka uczta:diabloti: My tez chcemy placuszki (oczywiscie w gre wchodza tylko juz zrobione :evil_lol: ) Przyslij nam troche :eating: Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 kto??ja??nieeee:oops: z TZem :p hyhy jutro (właściwie dzisiaj) zdjecia będą :razz: ale najpierw trzeba pospać! do usłyszenia dziewczynki ;) Quote
eria Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 przyszłam się przywitac i jade do schroniska:lol: co do placków - ziemniaczanych nie lubie:eviltong: Quote
Dobcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Witajcie śpioszki:lol: Placki ziemniaczane...hmmm...bleeeeeeee:evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Haa! Zgadłam! Same śpioszki!:evil_lol: ...ale i tak słodkie:loveu: Quote
Izunia86 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Zdjecia super leniuchowe, a drugie cudne :loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 no to na rozruszanie filmiki będą dwa. numero uno: SZCZĘKI 3 :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=wUxT5O4p1Kc i Lirka wali głupa :-) http://www.youtube.com/watch?v=-Wrji0F8oTo Quote
eria Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 http://images30.fotosik.pl/35/ac2279813fad064a.jpg leże ............:loveu: :loveu: :loveu: drugi filmik zabójczy :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Drugi filmik świetny:loveu::evil_lol::loveu: A jaką ma Lircia ładną, jeżykową piłeczke:lol: Quote
Izunia86 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jaki nochal slodki ,tylko do calowania :loveu: i te oczka podobne do Misiowych :loveu: Quote
wiq Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 http://images30.fotosik.pl/35/ac2279813fad064a.jpg "no zejdź koteczku...:cool3:":evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A co tutaj tak cichutko?:candle: Żadnych fotek, filmików ani sympatycznych opowieści Lirciowo-Ineczkowych....:roll: Quote
Od-Nowa Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 cichutko i pusto się zrobiło przez chwile to fakt ;) ale tyle ciągle sie dzieje dookoła albo roboty na kompie a;bo gorąco albo za zimno i nie chciało mi się zdjec robić. dzisiaj nawet prawie by się udało wstawić ale ...sierota kompletna (ja) machnęłam ręką w celu naciśnięcia przycisków ctrl+z żeby cofnąc kreske na zdjeciu.... i to było tak gwałtowne ,ze mój wieczorny drink (piwo+sprite+lód) poszybował wysoko i rozlał się szeroko!! zalewając przy okazji, szafe, klawiature, pilota do telewizora, podłoge dookoła, spodnie itd........:evil_lol: no ale poprawię się i wklejem cos świeżego. wracajac z kapieli czekało serduszko kochane ogrzewajac już wybrane miejsce:lol: po chwili dołączył też czarny cień:razz: czyściła się długo i juz mnie denerowało,że sie kręci :mad: a potem razem sobie spały :loveu: oczywiście w bezpiecznej odległosci i śpią tak i teraz:lol: dobrej nocy zyczymy:p Quote
Izunia86 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Od-Nowa napisał(a):sierota kompletna (ja) machnęłam ręką w celu naciśnięcia przycisków ctrl+z żeby cofnąc kreske na zdjeciu.... i to było tak gwałtowne ,ze mój wieczorny drink (piwo+sprite+lód) poszybował wysoko i rozlał się szeroko!! zalewając przy okazji, szafe, klawiature, pilota do Oj wyobraz sobie ,ze ja mam tak bardzo czesto :oops: Kiedys pilam winko przy kopmie (chyba juz za duzo ;) )machnelam reka ,zalalm myszke ,klawiature to przestala pisac :evil_lol: Trzeba bylo ja rozkrecac :razz: Super foteczki , takie cieple i rodzinne :loveu: Teraz jestem spiaca to sama bym sie polozyla miedzy Lircia a Ineczka :evil_lol: Musze juz isc spac ;) Dobranoc :lol: Quote
Dobcia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Lircia wybrała sobie najlepsze miejsce z Ineczką, tylko ciekawe gdzie ty śpisz?:cool3: Bo dla panci zostało niewiele miejsca i do tego jeszcze pod skosem:lol: Quote
andzia69 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 a tu jak zwykle same dobre wieści i super zdjęcia!!!! pozdrawiam z Grzybowa!:loveu: Quote
*zaba* Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jaki ogon!!! No,no!!! (dalej nie wiem jak zmieniac zdjecia w linki...) Quote
Od-Nowa Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 cześć kochani ;) wróciłam właśnei z ostatniej wizyty dentystycznej !! Od-Nowa odnowiła sobie ząbki i uśmiechać się może szeroko!!:lol: teraz lece z Lirką na trening, będziemy wieczorem dopiero;) a co do spania.... to tam nie tylko miejsce dla pańci musi się znaleźć ale i dla cierpliwego kochanego TZ :evil_lol: widzicie to?? :diabloti: (gorąco ściskamy Grzybobian:cool3: tak Was mało ostatnio!!) Quote
Dobcia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jest wam wszystkim bardzo miło, ciasno i przytulnie:lol: Jak Lircia po treningu? Quote
Recommended Posts