Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

Lireńka oszalała znalazła sobie nore :lol: włazi pod łóżko i tylko wystaje czubek nosa . wiec na razie zdjeć nie będzie bo modelka odmówiła współpracy ;) a kocisko leniwie śpi na oknie. no i kogo focić?? może chcecie widoczki??

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda psiaków, bo to one cierpią najbardziej...:shake:

A u nas wciaż jeszcze duchota, mimo nadchodzacej burzy, wiec psy leżą płaskie jak chodniczki:lol:

Posted

kto cierpi?? kto?? u nas chłodek z deszczem na przemian!! powinny szaleństwa odstawiać :evil_lol: a tu nic...

idziemy nastrugać pyrek na placuszki :p będzie wielka uczta:diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):

idziemy nastrugać pyrek na placuszki :p będzie wielka uczta:diabloti:

My tez chcemy placuszki (oczywiscie w gre wchodza tylko juz zrobione :evil_lol: ) Przyslij nam troche :eating:

Posted

cichutko i pusto się zrobiło przez chwile to fakt ;) ale tyle ciągle sie dzieje dookoła albo roboty na kompie a;bo gorąco albo za zimno i nie chciało mi się zdjec robić. dzisiaj nawet prawie by się udało wstawić ale ...sierota kompletna (ja) machnęłam ręką w celu naciśnięcia przycisków ctrl+z żeby cofnąc kreske na zdjeciu.... i to było tak gwałtowne ,ze mój wieczorny drink (piwo+sprite+lód) poszybował wysoko i rozlał się szeroko!! zalewając przy okazji, szafe, klawiature, pilota do telewizora, podłoge dookoła, spodnie itd........:evil_lol:
no ale poprawię się i wklejem cos świeżego. wracajac z kapieli czekało serduszko kochane ogrzewajac już wybrane miejsce:lol:

po chwili dołączył też czarny cień:razz:

czyściła się długo i juz mnie denerowało,że sie kręci :mad:

a potem razem sobie spały :loveu: oczywiście w bezpiecznej odległosci

i śpią tak i teraz:lol: dobrej nocy zyczymy:p

Posted

Od-Nowa napisał(a):
sierota kompletna (ja) machnęłam ręką w celu naciśnięcia przycisków ctrl+z żeby cofnąc kreske na zdjeciu.... i to było tak gwałtowne ,ze mój wieczorny drink (piwo+sprite+lód) poszybował wysoko i rozlał się szeroko!! zalewając przy okazji, szafe, klawiature, pilota do

Oj wyobraz sobie ,ze ja mam tak bardzo czesto :oops: Kiedys pilam winko przy kopmie (chyba juz za duzo ;) )machnelam reka ,zalalm myszke ,klawiature to przestala pisac :evil_lol: Trzeba bylo ja rozkrecac :razz:

Super foteczki , takie cieple i rodzinne :loveu: Teraz jestem spiaca to sama bym sie polozyla miedzy Lircia a Ineczka :evil_lol: Musze juz isc spac ;) Dobranoc :lol:

Posted

Lircia wybrała sobie najlepsze miejsce z Ineczką, tylko ciekawe gdzie ty śpisz?:cool3: Bo dla panci zostało niewiele miejsca i do tego jeszcze pod skosem:lol:

Posted

cześć kochani ;) wróciłam właśnei z ostatniej wizyty dentystycznej !! Od-Nowa odnowiła sobie ząbki i uśmiechać się może szeroko!!:lol:

teraz lece z Lirką na trening, będziemy wieczorem dopiero;)
a co do spania.... to tam nie tylko miejsce dla pańci musi się znaleźć ale i dla cierpliwego kochanego TZ :evil_lol: widzicie to?? :diabloti:

(gorąco ściskamy Grzybobian:cool3: tak Was mało ostatnio!!)