Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nie jest dobrze... nie jest. kochani proszę trzymajcie kciuki za moją Babcie. jest w szpitalu. to nie są przelewki. są wstępne diagnozy. co to za słowa w ogóle... takich rzeczy sie nie mówi..takich rzeczy nie ma. trzymajcie kciuki z całej siłynie piszcie ze bedzie dobrze , to minie i zeby się trzymać tylko pomyślcie o niej ciepło i jeśli to robicie, pomódlcie się.
bardzo bardzo to potrzebne.

Posted

oj dziewczyny zostawić Was na chwile i już łobuzujecie ;)
Eruś bardzo dziekuję za te słowa :calus:
Wiecie co, przy tym łobuzie Lirce nawet smucić się nie da. wariuje i robi takie śmieszne miny. na spacerze skacze jak z procy. tarmosi większe od siebie patyki i rzuca je pod nogi. albo biegnie z kłodą i przepycha się miedzy nogami.to jest żywy skarb :loveu: uśmiechnęłam się

dostałam też nowe zdjęcia kotki Inki. zaraz je tu wkleje. chociaż 2.
dobranoc kochane

Posted

Trzymaj sie. Na pewno z Babcia bedzie dobrze , musi byc przeciez :lol:
Niedlugo bedzie zdrowa , bede sie o to modlic :calus:

A Inka jest cudna , bardzo kocham koty :loveu::loveu::loveu:

Posted

a dzień dobry. a ja też tu jestem ;)
Babu czuje sie wyśmienicie :lol: nie wiem czy to zbawienne działanie obrzydliwego kleiku czy innej szarej papki ale czuje się świetnie i tryska radością. oczywiście dzisaj strajki i ani jednego lekarza nie było ale jutro jedziemy też i bedziemy "poważnie rozmawiać" :evil_lol:
uch oby tylko rozjaśniła się sprawa z wynikami...kciuki bardzo potrzebne dalej więc proszę pozaciskać ;)

u Lirki nic ciekwego dzisiaj. z kotem też nic nowego. TZ był na dywaniku i jest gotów :cool3: a reszta do obgadania.
jest tu kto??

Posted

kotki jeszcze nie ma u nas. Jutro idę do koleżanki "zakocionej" i "zapsionej" z Lirunią na test :evil_lol: . zobaczymy z blilska reakcje. sprawa kotki coraz bardziej bliska ;)jutro wieczorem po teście bedzie więcej wieści.
no i rano ruszam do Babu :loveu: rozruszam Ją troche. kto to widział tyle sie wylegiwać w szpitalu :lol:

Posted

Ciesze się, że babcia czuje sie dobrze.:lol:

Od-Nowa, a kiciusia, to juz maz jakiegos na oku, bo zapomniałam. Jak nie to, zobacz cudo uratowane wczoraj u mnie.;)

Posted

kocina upatrzona jest i wstępnie "obgadana" ;) ta właśnie czarna Inka z Krakowa. najprawdopodobniej jeżeli wszystko pomyslnie się uda pojadę po nią pociągiem w najbliższych dniach. więc można powiedzieć,że decyja zapadła jeżeli chodzi o nas, a jeżeli o Lirke to wieczorem :razz:

czy ten maluch to kotek czy kotka??widziałam je na wątku Kieleckim a jakże :lol: ale poźniej niż Inke...

Posted

maluszek jest śliczny :loveu: :loveu: :loveu: ale ta Inka faktycznie ma coś w sobie, taka inna jest :loveu: :loveu:
Zeby tylko Lirunia pomyślnie zdała koci test :cool3: trzymam kciuki!!
No i cieszę się że z babcią lepiej :lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]oj ale słodkie maleństwo wita nas...
kochana cioteczko choć ciągle znikamy
pamiętaj, że jesteśmy z Tobą
całym serduchem, a raczej trzema

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/FONT]

Posted

Cieszymy sie,ze z Babcia juz lepiej (dogomaniackie kciuki napewno tez troche pomogly).Inka piekna,teraz tylko czekac na egzamin z kota Liruni...

Posted

lecimy na testowanie kota na zwięrzętach (Lirce) :evil_lol:
trzymajcie kciuki!! zjadła już kolacje co by ją nic nie kusiło :lol:
Saga off-topikowcu ... architekture krajobrazu :eviltong: