saga_86 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Czyżby obgryzywała te włochate coś na piłeczce? :razz: Saga też tak robi:lol: A depilator sobie kupiłam w zeszłym tygodniu użyłam raz i więcej nie zamierzam:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 czyżby ciemna nocą na całe Kielce i Lublin w dodatku, roznosiło sie donośne ałaaaaaaaaa??:evil_lol: zobaczymy jacy z nas twardziele :cool3: moja koleżanka to robi 2 nogi w 4 dni... tak po kawałku :-o a z kolei inna ( chyba nosorożec albo inne gruboskórne stworzenie :razz: ) bo i pachy leci :crazyeye: przepraszam ewentualnych, przeglądających panów za takie straszne treści :lol: Quote
WinterGirl Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 HellO kochana twoje szczęście z ulubioną piłęczką i oczy same się śmieją... noski eskimoski [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS] Quote
eria Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: ta jest naj naj najgłupsza oplułam se monitor edit: skadś znam tą minę.......wiem!! Epoka lodowcowa!! Wiewiór i orzeszek! Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 a wcale ,że nie najgłupsza :eviltong: bo najgłupsza jest ta :evil_lol: już jej się ten jęzor w paszczy nie mieści edit do eria edit: SUPER!! nie wpadłabym na to . orzeszek i wiewiór jak nic!! :-)) Quote
eria Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 nooo jęzor to ona ma :evil_lol: :evil_lol: dawaj lepiej efekty Twojej pracy banerkowej !!!!!! Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 efektem banerkowym jest baner - Misiowy wątek - Izuni 86 :loveu: :loveu: :loveu: a mam kilka cichutko przygotowywanych dla pewnej tejemniczej PANI ODWIEDZAJĄCEJ CICHUTKO NASZ WĄTEK :evil_lol: ;) i jej stada. na razie wszystko wersje próbne zmierzające do powstania banera ideału. takowy jeszcze nie powstał ale POWSTANIE na pewno :lol: mam nadzieje,że się nie pogniewa, że je tu wstawiam. są niepokompresowane bo to tylko wersje próbne. Quote
eria Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 GENIALNY POMYSŁ !!!!!!!!!!!!!!! NO GENIALNY!!!!!!!!! Quote
Izunia86 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Od-Nowa']a wcale ,że nie najgłupsza :eviltong: bo najgłupsza jest ta :evil_lol: już jej się ten jęzor w paszczy nie mieści Ale niesamowity mordziak :loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 dzięki wielkie. to robienie banerów jest strasznie wciągające. wcześniej nie wykorzystywałam tak PS . taka umiejtność się świetnie przyda przy robieniu plakatów, ulotek, katalogów i innych rzeczy. cieszę się bardzo ,że się nauczyłam :multi: potem tylko czasem dodam jakiś efekt albo lśnienie w gimpie i kompresuje też w nim i siup jest. tylko to robienie banerów jest groźne. robie sobie przerwy na dogo a teraz przerwy się wydłużają na baner.... ale dziś dzień lenistwa :lol: popołudniu zamieniam się w kuchare i jade razem z mamą pomagać innej znajomej gotować jedzenie na komunie jej dzieci. NIE CIERPIE GOTOWAĆ :shake: no ale co tam...może bedziemy z Lirką za degustatorów robić :cool3: Quote
Dobcia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Od-Nowa'] może być np 2 ojców??:oops: ale skoro Dobci-dobek , dobkiem nie jest to juz kompletnie o rasach nie mam pojecia:lol: Kundelki to jedna wielka niewiadoma;) W jednym miocie mogą być szczenięta/kocięta od dwóch, a nawet 3 ojców, ale jeden szczeniak dwóch nie może mieć;) [quote name='Od-Nowa'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mina nie do pobicia! Ależ ona ma długaśny jęzorek! Quote
Od-Nowa Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 2 a nawet 3?????? :crazyeye: niesamowite:oops: upał nas wykończył straszliwie.poganiała dziewczyna 2 godziny i teraz padłyśmy z lodem na czole :cool1: upał nie do zniesienia.a zaraz jedziemy gotować. horrorek :roll: trzymajcie się dzielnie.gdziekolwie jesteście. wieczorem spacery dużo przyjemniejsze. Chyba Lirke nauczymy samodzielnego wyprowadzania się w ciągu dnia :cool3: Quote
eria Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 przyślij nam paczuszkę z czymś pysznym :cool3: :cool3: :cool3: a ja se zrobię nowy banerek bo mnie natchnęło ! Ha! Quote
Od-Nowa Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 nowy banerek na zmiany pogody :lol: ULEWAAAAAA dzika i grzmoty od rana. CHŁODNO JEST i mokro :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: oddychamy. Quote
saga_86 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 W Lublinie parno i duszno i balkonu nie mogę otworzyć nawet bo robotnicy są pod oknami i podglądają bezczelnie:eviltong: Quote
Dobcia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dzwoniłam do mamy z życzeniami i mówiła, że u nas straszny skwar... piśki w cieniach odpoczywają:loveu: Za to w Krakowie przeszła niezła burza:roll: Quote
*zaba* Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A u nas deszcz i 11 stopni tylko.Ja tez chce slonka,buuu :( Quote
Od-Nowa Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 hoho jaki kącik meteorologiczny nam się zrobił :lol: ulewa minęła pozostawiając miły chłodek i mokre trawy. z czego oczywiście skorzystałyśmy :multi: i wyruszyłyśmy na 2 godzinną tułaczkę nad rzeke. zdjęciowo też się udało bo pogoda wymarzona:loveu: niestety dzisiaj tylko jedno bo coś z łączem nie tak i wszystko strasznie muli i się wiesza. zaraz defragmentacja dysku ruszy ale jeszcze chciałam zostawić fotke :lol: dzisiaj gotowania wielkiego dzień drugi. ale już koniec. właśnie skończyłam ostatnie kluski śląskie. których wyszło na styk (ilościowo) w związku z czym nie można podjadać :-( ale są i inne uciechy :evil_lol: pozdrawiamy chłodno /gorąco - jak komu potrzeba ;) Quote
saga_86 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 apropo kącika meteo u mnie zbiera się wreszcie na buuuurzę:diabloti: :multi: Quote
erka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Czy na dogo nie ma gdzieś konkursu na najgłupszą minę?:evil_lol: Z pewnością Lirunia miałaby wielkie szanse.:lol: A zdolności minowe ma pewnie po mamuśce, bo ta zauraczała wiele osób na dogo właśnie ujmującymi minkami.;) Quote
Od-Nowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 jak nie ma to może zrobimy?? :lol: ale będę sędzią a wynik nieobiektywny :evil_lol: chyba,ze są inne propozycje ;) komputer sie odmulił i zaraz będzie masa zdjęc z wczorajszego spaceru. sunia z TZ w przedszkolu a ja chora :placz: gorączka i inne takie. ale teraz już hasanie w mokrym zielonym ;-) jak jej się już zmienił wyraz pyska ;-) i ma czarne podniebienie Quote
Od-Nowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 tygrys na tropie :cool3: "Mamo, jaki ze mnie tygrys??!!" :loveu: to co tygrysy lubią najbardziej :lol: Quote
Od-Nowa Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 ufaflana i mokra :evil_lol: brzydko mówią, to schowam się i zamkne w sobie smukła kobitka i na zakończenie słodziaczek :loveu: mamy jeszcze troche makro gdyby byli chętni :cool3: Quote
eria Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 WKLEJAJ TO MAKRO A NIE OPOWIADAJ !!!! Panienka Lirunia wyszła jak zwykle ślicznie, zwłaszcza na tym portreciku Quote
Recommended Posts