Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

Czyżby obgryzywała te włochate coś na piłeczce? :razz: Saga też tak robi:lol:

A depilator sobie kupiłam w zeszłym tygodniu użyłam raz i więcej nie zamierzam:diabloti:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

czyżby ciemna nocą na całe Kielce i Lublin w dodatku, roznosiło sie donośne ałaaaaaaaaa??:evil_lol:
zobaczymy jacy z nas twardziele :cool3: moja koleżanka to robi 2 nogi w 4 dni... tak po kawałku :-o a z kolei inna ( chyba nosorożec albo inne gruboskórne stworzenie :razz: ) bo i pachy leci :crazyeye: przepraszam ewentualnych, przeglądających panów za takie straszne treści :lol:

Posted

HellO kochana
twoje szczęście z ulubioną piłęczką i
oczy same się śmieją...
noski eskimoski

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

:roflt: :roflt: :roflt:

ta jest naj naj najgłupsza
oplułam se monitor

edit: skadś znam tą minę.......wiem!! Epoka lodowcowa!! Wiewiór i orzeszek!

Posted

a wcale ,że nie najgłupsza :eviltong: bo najgłupsza jest ta :evil_lol:
już jej się ten jęzor w paszczy nie mieści

edit do eria edit: SUPER!! nie wpadłabym na to . orzeszek i wiewiór jak nic!! :-))

Posted

efektem banerkowym jest baner - Misiowy wątek - Izuni 86 :loveu: :loveu: :loveu:

a mam kilka cichutko przygotowywanych dla pewnej tejemniczej PANI ODWIEDZAJĄCEJ CICHUTKO NASZ WĄTEK :evil_lol: ;) i jej stada. na razie wszystko wersje próbne zmierzające do powstania banera ideału. takowy jeszcze nie powstał ale POWSTANIE na pewno :lol: mam nadzieje,że się nie pogniewa, że je tu wstawiam.
są niepokompresowane bo to tylko wersje próbne.

Posted

[quote name='Od-Nowa']a wcale ,że nie najgłupsza :eviltong: bo najgłupsza jest ta :evil_lol:
już jej się ten jęzor w paszczy nie mieści

Ale niesamowity mordziak :loveu::loveu::loveu:

Posted

dzięki wielkie.
to robienie banerów jest strasznie wciągające. wcześniej nie wykorzystywałam tak PS . taka umiejtność się świetnie przyda przy robieniu plakatów, ulotek, katalogów i innych rzeczy. cieszę się bardzo ,że się nauczyłam :multi:
potem tylko czasem dodam jakiś efekt albo lśnienie w gimpie i kompresuje też w nim i siup jest. tylko to robienie banerów jest groźne. robie sobie przerwy na dogo a teraz przerwy się wydłużają na baner.... ale dziś dzień lenistwa :lol: popołudniu zamieniam się w kuchare i jade razem z mamą pomagać innej znajomej gotować jedzenie na komunie jej dzieci. NIE CIERPIE GOTOWAĆ :shake: no ale co tam...może bedziemy z Lirką za degustatorów robić :cool3:

Posted

[quote name='Od-Nowa'] może być np 2 ojców??:oops: ale skoro Dobci-dobek , dobkiem nie jest to juz kompletnie o rasach nie mam pojecia:lol:

Kundelki to jedna wielka niewiadoma;)
W jednym miocie mogą być szczenięta/kocięta od dwóch, a nawet 3 ojców, ale jeden szczeniak dwóch nie może mieć;)

[quote name='Od-Nowa']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: mina nie do pobicia! Ależ ona ma długaśny jęzorek!

Posted

2 a nawet 3?????? :crazyeye: niesamowite:oops:

upał nas wykończył straszliwie.poganiała dziewczyna 2 godziny i teraz padłyśmy z lodem na czole :cool1: upał nie do zniesienia.a zaraz jedziemy gotować. horrorek :roll: trzymajcie się dzielnie.gdziekolwie jesteście. wieczorem spacery dużo przyjemniejsze. Chyba Lirke nauczymy samodzielnego wyprowadzania się w ciągu dnia :cool3:

Posted

Dzwoniłam do mamy z życzeniami i mówiła, że u nas straszny skwar... piśki w cieniach odpoczywają:loveu:
Za to w Krakowie przeszła niezła burza:roll:

Posted

hoho jaki kącik meteorologiczny nam się zrobił :lol:
ulewa minęła pozostawiając miły chłodek i mokre trawy. z czego oczywiście skorzystałyśmy :multi: i wyruszyłyśmy na 2 godzinną tułaczkę nad rzeke. zdjęciowo też się udało bo pogoda wymarzona:loveu:
niestety dzisiaj tylko jedno bo coś z łączem nie tak i wszystko strasznie muli i się wiesza. zaraz defragmentacja dysku ruszy ale jeszcze chciałam zostawić fotke :lol:

dzisiaj gotowania wielkiego dzień drugi. ale już koniec. właśnie skończyłam ostatnie kluski śląskie. których wyszło na styk (ilościowo) w związku z czym nie można podjadać :-( ale są i inne uciechy :evil_lol:
pozdrawiamy chłodno /gorąco - jak komu potrzeba ;)

Posted

Czy na dogo nie ma gdzieś konkursu na najgłupszą minę?:evil_lol: Z pewnością Lirunia miałaby wielkie szanse.:lol:
A zdolności minowe ma pewnie po mamuśce, bo ta zauraczała wiele osób na dogo właśnie ujmującymi minkami.;)

Posted

jak nie ma to może zrobimy?? :lol: ale będę sędzią a wynik nieobiektywny :evil_lol:
chyba,ze są inne propozycje ;)

komputer sie odmulił i zaraz będzie masa zdjęc z wczorajszego spaceru.
sunia z TZ w przedszkolu a ja chora :placz: gorączka i inne takie.

ale teraz już hasanie w mokrym zielonym ;-)

jak jej się już zmienił wyraz pyska ;-)

i ma czarne podniebienie

Posted

ufaflana i mokra :evil_lol:

brzydko mówią, to schowam się i zamkne w sobie

smukła kobitka

i na zakończenie słodziaczek :loveu:

mamy jeszcze troche makro gdyby byli chętni :cool3: