Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lirka już po śniadaniu, wylizuje ostatnie drobinki ryżu z nosa i zabiera się za łobuzowanie

okropna ta mina prawda?? żebyście mieli jednak przed oczami obraz aniołka na dalsze opowieści taka fotka uratowana bo nie wyszła kompletnie ale mina cudna:loveu:

u nas ostatnio bardzo pracowicie.całe dnie przy kompie albo cały dzień ganiania. Liruś znosi dzielnie to,że nikt juz nie ma siły się bawić. ale jutro już sobota więc będzie spokojniej:lol:
Do kochanego TZ przekonana w domu bardzo. i widzę,ze on coraz bardziej też. wylewny w okazywaniu uczuć to on nie jest na pewno! a jak sobie czasem "rozmawiają" to z radości serce ściska:loveu:
na spacerach nie jest tak różowo. Jak idą sami to Lirka posępnie drepta na boki (wiem bo ich wczoraj szpiegowałam :evil_lol: ) snuje się cichutko i strachliwie. jak już się ujawniłam to w szalonych susach i szczekaniu pognała ochoczo na dalszy spacer:lol: no widać na wszystko musi być odpowiedni czas.
To z ich wczorajszego łobuzowania:razz:

co jeszcze? Lira znalazła sobie nowe miejsce. po unicestwieniu 2 kocyków i wyszarpaniu znacznej części wypełnienia swojego łóżka zamieszkała... pod naszym łóżkiem:roll: :lol:
wpadła jej tam ukochana zabawka i przez godzine próbowała się do niej dostać. piski, szczeki, wtaczanie się po kawałku pod łóżko z wielkim strachem i tak od nowa. jak po dobrej godzinie udało jej się wyciągnąć to stwierdziła,że to dobra zabawa i sama sobie wrzucała tam zabawki a potem poszła spać:cool3:

Posted

w okolicy odbywają sie imprezy plenerowe teraz. więc na spacerach mijamy tłumy ludzi. a wczoraj nawet była na koncercie. w naszym ukochanym parku przyłapałyśmy przypadkiem baraszkujące pary:oops: :cool3: ,które zostały mocno obszczekane za nieprzywoitość:evil_lol:

a teraz kilka fotek z chwil odpoczynku:loveu:

tu mina pt: "Jełopek" tak na nią mówię czasem:cool3:

a czy wiecie,że w przedszkolu ludzie na nią dziwnie patrzą myśląc, że to bardzo groźny pies:razz:

Posted

jakie oczka:loveu: Jak kotek ze szreka:lol:
A z tymi spacerkami u mnie podobnie, z moim bratem wychodzi bo wychodzi, ale tak jakoś bez euforii, smętnie się rusza, za to jak ja z nią wyjdę to szaleństom nie ma końca;)

Posted

Saguś dla Ciebie specjalnie i dla tych z podobnym stanem niebycia u piłeczek REKLAMA-hicior!!:cool3:

jest już tydzień i jak na razie niezniszczalna:multi: gumowa-kolce twarde,piłka nie za bardzo. odbija się jak kauczukowe i ma w środku metalowy dzwoneczek.super!!
to ile ich wysłać:cool3:

Posted

jak fajnie się czyta te Wasze opowieści i ogląda fotki :loveu:
a swoją drogą, wchodząc na psiąkość wyskakuje mi często reklama "auto Od-Nowa" - auto chcesz sprzedać czy co ?? :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Saguś dla Ciebie specjalnie i dla tych z podobnym stanem niebycia u piłeczek REKLAMA-hicior!!:cool3:

jest już tydzień i jak na razie niezniszczalna:multi: gumowa-kolce twarde,piłka nie za bardzo. odbija się jak kauczukowe i ma w środku metalowy dzwoneczek.super!!
to ile ich wysłać:cool3:

POTWIERDZAM!
Też niedawno odkryłam te piłeczki, są super!
U mnie jamnik jest uzależniony od piłeczek i do tej pory przerobił już niezliczoną ilość, a tą ma już chyba z miesiąc, jedynie dzwoneczek przestał dzwonić :cool3:

Posted

o nawet rekomendacja zadowolonego użytkownika:lol:
cena też fajna.
a od Auto Od-Nowy niejako się zaczęło bo mi ta reklama na fotosiku lata.a że wątek nowy to jakoś się poskładało:cool3:

Posted

a gdzie ten hicior można kupić?:cool3: U mnie wszystkie dzwoneczki psują się od razu, a to najfajniejsza część piłeczki:roll: A myślę też nad zakupem freezbi i nie wiem

Posted

fresbee albo freezbi nie wiem jak się pisze w każdym razie kupiliśmy:evil_lol: ale jeszcze nie testowane na zwierzętach:lol: zdamy relacje po.
a piłka z kolcami jest firmy Hilton i np.do kupienia w tesco za ok. 4.50 .

Posted

to się chyba muszę łądnie uśmiechnąć do mag.dy żeby przy następnym zamówieniu pamiętała o mnie:lol: :cool3: Przy okazji wzięłabym małe opakowanie Brita na spróbę, co ty na to magdusiu;)

Posted

oo to świetna cena:crazyeye: tylko ,że jak się zamawia to jeszcze koszty przesyłki dochodzą. na razie nic nie potrzeba.poczekamy,zobaczymy.

a co to za zdolny Jamnik ,który robi operacje serca piłeczki metodą wziernikową :cool3: :lol:
Jak u Sagi piłeczka przetrwa tydzień to znaczy ,że jest niezniszczalna:evil_lol:
może byłoby zdjęcie Sagi z piłeczką.

Posted

może kiedyś będą zdjęcia, ale nie chce mi ię jej focić, brzydkie toto i niefotogeniczne:eviltong: A raczej przypomina foksa niż jamnika;) Dziś miała świętną zabawę- z grabkami, pańcia nawet kupki siana nie ugrabiła, bo ten nicpoń nie dał;)

Posted

jamnika miałam na myślli mag.dy bo to u niej nałogowiec psujący dzwonki.
a że Saga foks to widać "pełną gębą":evil_lol:
a nie chciałybyście do koopy, razem kupić torebek na koopy??
bo dużo taniej jak się koopuje 1000 od razu. no jakby się 5 osób złożyło to byłoby ok.
Są chętni?? nawet z kosztami przesyłki się opłaca. jeszcze sprawdze ile to dokładnie wyniesie. bo trzeba skomplikowane doliczenie vatu wyliczyć;)

Posted

Fajne te wasze opowiadania, pod łóżkiem najlepsza fotka:loveu:

Myśmy mieli węzełek do przeciągania dobre kilka miesięcy, a dobi jak się na coś wkurzył, to w ciągu pary minut zrobił 2 węzełki:oops:
A piłek z dzwoneczkami moje jakoś nie lubią, ale gdyby go wyjąć, to fajna byłaby piłeczka;)

Posted

W sprawie pileczek....gdy popsuła nam się pierwsza piłka z Pedigree niestety nie moglam jej w tym kieleckim zadupiu kupiś - próbowałam różnych, ale żadna nie przetrwała 2 lat jak ta pedigrowska! I jak mąż był onegdaj we stolicy to udało mu się nabyć 2 - więc miałam na trochę spokój z piłeczkami.No ale cena - 25 zł za piłkę była sporaaaa - ale piłeczka warta tej ceny, naprwdę. Tylko,ze wtedy mialam 1 psa - a teraz się rozmnożyły - cud?:crazyeye:

Posted

Saga, nie ma problemu, napisz na pw, co dokładnie chcesz, to zamówię przy najbliższej okazji. Chyba już w przyszłym tygodniu będę karmę zamawiać.

A co do jamnika, to mam takiego delikwenta w domu, dla którego życie bez piłeczki nie miałoby sensu :shake:
Cały dzień może biegać za piłką :shock:
Ostatnio kupiliśmy sobie wyrzutnię do piłek, żeby szybciej go zmęczyć :evil_lol:
Nieźle się sprawdza na dużych otwartych terenach, piłka daleko lata :cool3:

Posted

widziałam takie cos w Londynie 5 lat temu. było hitem wielkim. i nie trzeba brać piłki do ręki.
ale my uczymy Lirke podawania piłki do ręki. nie przybiegania i rzucania. no ale co tam-jak ma dzięki temu lecieć kilkanaście metrów to się opłaca. może wreszcie sie zmęczy:cool3:
Wiecie, zawsze jak jest weekend, można pospać, Lira budzi mnie między 4 a 6 rano:shake:
dzisiaj jedziemy socjalizować malucha na zawody.będą więc fajne zdjęcia popołudniu:razz: zapraszamy na popołudniwą herbatke.

Posted

nooo to rób zdjeć jak najwięcej !!!!!!!!! :loveu: :loveu: wpadnę napewno!!

ja się jutro na wystawe do Bytomia wybieram-tylko jako widz oczywiście,choć jak widze niektóre sznaucery to Kreon wydaje mi się ładniejszy:loveu: . Fot będą setki (na dwa aparaty):cool3:

Posted

:multi: :multi: :calus: zmiękło serce :eviltong: no jak można się nie chwalić posiadaniem takiego pięknego nosa, czarnych opuszków w białym puszku i uszu niejako klapniętych:lol: ale bez szerszej prezentacji się nie obejdzie:cool3: poza imieniem i pasją do piłek kompletnie nic o niej nie wiemy :-( a wszyscy byśmy chcieli PRAWDA??:razz: