agusiazet Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 *Gajowa* napisał(a):Kongo został dziś zaszczepiony p/wściekliźnie, założyliśmy też książeczkę zdrowia - zapłaciłam 20 zł. Nie było łatwo go wyprowadzić i włożyć do samochodu. Oczywiście nie chciał iść na smyczy, stosował opór bierny kładąc się na ziemi. Był ubrany w szelki i tylko dzięki nim udało się go doprowadzić do samochodu, a potem zapakować. W samochodzie leżał nieruchomo, nie wyglądał przez okna biedaczek... Nie ryzykowałam wprowadzenia go do gabinetu, po schodkach pani Wet wyszła do Kongusia i zaszczepiła go w samochodzie. Po przyjeździe "do domu" radości nie było końca... Za dwa tygodnie zaszczepimy wirusówki., Przejdzie mu to! Moja tymczasowa Bira robiła dokładnie to samo, na spacer zabierałam zwłoki psa, którego na siłę za pomocą uprzęży z szelek i obroży stawiałam na nogi i zmuszałam do spaceru (a mieszkam w bloku, więc wyjścia nie było), teraz po prawie trzech latach u mnie to zupełnie inny pies, który współpracy spacerowej odmawia tylko podczas burzy z piorunami i sylwestra, poza tym spacery i ganianie uwielbia:) Kolejne pieniążki przeleję dla Kongusia:) Quote
inka33 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Tylko tak mogę pomóc... :oops: . . Banerek wstawiony jest ze skróconego adresu, podlinkowany skróconym adresem wątku, rozmiar 100x200 pikseli. Quote
auraa Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Najgorsze jest to, że zupełnie nie mam czasu. Dopiero włączyłam komputer! Może mi się uda wkleić banerek. Mam z tym problem. Quote
auraa Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Przelałam Gajowej 160 zł. Kto nas wspomoże???? Kongo wymaga tak dużo pracy aby uwierzył w człowieka.... Quote
agusiazet Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Wysłałam właśnie dla Konga 80 zł - 10 zł z bazarku imiennego, 50 za odrobaczanie i 20 za szczepienie przeciw wściekliźnie:) Quote
inka33 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 auraa napisał(a):Najgorsze jest to, że zupełnie nie mam czasu. Dopiero włączyłam komputer! Może mi się uda wkleić banerek. Mam z tym problem. Spróbuj zwyczajnie użyć ctrl+c i ctrl+v. :kciuki: Quote
auraa Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Pieniążki już doszły, dziękujemy ja i Kongo:lol: Quote
auraa Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Udało mi się!!!!!!:multi:. Ale z Myszki musiałam zrezygnować:shake: Quote
auraa Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Kongo samotnie czeka na ciotki i wujków:help1: Quote
inka33 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 auraa napisał(a):Udało mi się!!!!!!:multi:. Ale z Myszki musiałam zrezygnować:shake: Dogo ma dziwne zwyczaje z tymi sygnaturami... Pewne rzeczy już opanowałam - przypadkiem/na czuja/na blondynkę - i wiem, jak działają, ale nie kumam, dlaczego... :niewiem: Np. jak najpierw pousuwam zawartośc sygnaturki, a potem coś dostawiam, to mi wywala, że za dużo znaków. Natomiast jak najpierw dostawię cos nowego, a potem usunę niepotrzebna część poprzedniego, to zazwyczaj jest ok. auraa napisał(a):Kongo samotnie czeka na ciotki i wujków:help1: A cioteczka to się pląta po różnych wąteczkach i wątasach, czy tylko u Myszki i Kongo siedzi przycupnięta w kąciku...? :hmmmm: Quote
agusiazet Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Na tym weekendzie zaczynają mi się wakacje i zrobię Kongusiwi obiecany bazarek książkowy:) Quote
auraa Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Głównie Myszka i Kongo. Choć wysłałam sporo zaproszeń i dalej cisza...Do końca tygodnia nie wiem jak sie nazywam i zaraz muszę znowu coś napisać. Jutro mam Radę pedagogiczną.. Quote
inka33 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 auraa napisał(a):Głównie Myszka i Kongo. Choć wysłałam sporo zaproszeń i dalej cisza...Do końca tygodnia nie wiem jak sie nazywam i zaraz muszę znowu coś napisać. Jutro mam Radę pedagogiczną.. To się poplataj z banerkiem w podpisie tu i ówdzie, choćby podrzucając jakieś bazarki czy cuś, co by ludziska mieli szansę zobaczyć. :kciuki: za Kongusia! Quote
auraa Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Dopiero teraz mogłam wejść na dogomanię i już idę spać. Wstaję o 5.30. Dobrze, że jutro ostatni dzień a potem urlop! Quote
*Gajowa* Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Dziś Kongusiowi udało się zrobić trochę fotek , może będą nadawały się do ogłoszeń. Muszę je obrobić i wyślę auraa mailem do Ciebie ale to pewnie dopiero jutro. Quote
auraa Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 A jak się kongo sprawuje, trochę już śmielszy? Quote
beataczl Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 bedziemy niedlugo robic bazarek dla Chojraczka- razem z groosia -to dolaczymy Kongusia do podzialu.. Quote
Recommended Posts