obraczus87 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 na razie zapisuje, uwielbiam czarne psiaki :) Quote
auraa Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Witaj:lol:. Nie zapominaj o naszym czarnulku! Quote
Dżdżowniś Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 To jakaś mixtura z labkiem czy coś? Pomogę szukać domku nawet jak rzadko na wątek zajze ,to wrzuce go w oferowane przeze mnie psy do adopcji wśród znajomych. Quote
cisowianka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Jestem, zapisuję ..... moje konto jest w opłakanym stanie. Quote
inka33 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Zaglądam... Przepraszam, że tylko tyle mogę... :( Quote
beka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Poznałam go wczoraj. Miły spojny piesek. A MArta to sie nie może go nachwalić :) Quote
auraa Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Ciotki, porozgłaszajcie go jeśli możecie. Skąd brać kasę??? Quote
agusiazet Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Trzeba bazarki robić, ale do nich potrzebne fanty lub pomysł na bazarek wirtualny:) Pomyślę z bazarkiem z książkami, ale moja bazarki nie mają za bardzo brania:( Quote
auraa Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Ja mam tylko ciuchy. Ładne ale jest ich tyle na bazarkach... Książki też mogę mieć. Agusia, jeśli możesz, zrób bazarek, każdy grosz się liczy. Quote
agusiazet Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Ciuchy dobrze schodzą, jeśli są tanie. Ja robię dla Iwy bazarek wszystko od 1 zł i teraz udało mi się uzbierać 170 zł. Możesz spróbować, a nuż wypali! Książkowy zrobię na weekendzie:) Quote
*Gajowa* Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Konguś to pies niezwykle spokojny, nieśmiały ... najchętniej przebywa w kojcu ale ma tez swoje ulubione miejsce po murkiem: i tu chciałam pokazać fotkę ale coś nie wychodzi... spróbuje wieczorkiem jeszcze raz. Od wczoraj Kongo je nową karmę, która mu bardzo smakuje, już nie muszę dodawać puszek. Quote
auraa Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Czekam na zdjęcie. Czy dał się wyczesać? Może jakieś nowe zdjęcia do ogłoszeń uda się zrobić? Quote
auraa Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 wPŁYNĘŁY PIENIĄŻKI OD AZALII- 10ZŁ ZA BAZAREK IMIENNY 40 ZŁ NA HOTEL dZIĘKUJĘ:lol: Quote
from_wonderland Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 XCoraz bardziej się przekonuje, to czekamy na zdjęcia :) trzeba by pomyśleć nad jakimś bazarkiem dla niego. Quote
Marysia R. Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Zaglądam do czarnego kawalera, tylko tyle niestety mogę:oops: Quote
auraa Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 To najnowsze zdjęcia Konga. On jeszcze nie czuje się pewnie w nowym miejscu. Quote
auraa Posted June 23, 2013 Author Posted June 23, 2013 Cioteczki i wujkowie, dlaczego nikt nic nie napisał? Kongo potrzebuje pomocy ja sama nie dam rady:-(. Przed końcem roku szkolnego mam tyle pracy, że nie mam czasu podrapać się po głowie. Dopiero teraz na chwile mogłam wejść na dogomanię... Quote
azalia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Kongo potrzebuje jeszcze trochę czasu,aby przywyknąć do nowych warunków. Da chłopak radę! Quote
agusiazet Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 auraa napisał(a):Cioteczki i wujkowie, dlaczego nikt nic nie napisał? Kongo potrzebuje pomocy ja sama nie dam rady:-(. Przed końcem roku szkolnego mam tyle pracy, że nie mam czasu podrapać się po głowie. Dopiero teraz na chwile mogłam wejść na dogomanię... Taka jest norma! Pies bezpieczny, zainteresowanie zerowe - musisz się z tym pogodzić, że wzięłaś psa na własne barki i jakoś trzeba sobie radzić! Brutalne, ale prawdziwe. Quote
*Gajowa* Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Kongo został dziś zaszczepiony p/wściekliźnie, założyliśmy też książeczkę zdrowia - zapłaciłam 20 zł. Nie było łatwo go wyprowadzić i włożyć do samochodu. Oczywiście nie chciał iść na smyczy, stosował opór bierny kładąc się na ziemi. Był ubrany w szelki i tylko dzięki nim udało się go doprowadzić do samochodu, a potem zapakować. W samochodzie leżał nieruchomo, nie wyglądał przez okna biedaczek... Nie ryzykowałam wprowadzenia go do gabinetu, po schodkach pani Wet wyszła do Kongusia i zaszczepiła go w samochodzie. Po przyjeździe "do domu" radości nie było końca... Za dwa tygodnie zaszczepimy wirusówki., Quote
Recommended Posts