Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam tylko ciuchy. Ładne ale jest ich tyle na bazarkach...
Książki też mogę mieć. Agusia, jeśli możesz, zrób bazarek, każdy grosz się liczy.

Posted

Ciuchy dobrze schodzą, jeśli są tanie. Ja robię dla Iwy bazarek wszystko od 1 zł i teraz udało mi się uzbierać 170 zł. Możesz spróbować, a nuż wypali! Książkowy zrobię na weekendzie:)

Posted

Konguś to pies niezwykle spokojny, nieśmiały ... najchętniej przebywa w kojcu
ale ma tez swoje ulubione miejsce po murkiem:
i tu chciałam pokazać fotkę ale coś nie wychodzi... spróbuje wieczorkiem jeszcze raz.
Od wczoraj Kongo je nową karmę, która mu bardzo smakuje, już nie muszę dodawać
puszek.

Posted

Cioteczki i wujkowie, dlaczego nikt nic nie napisał? Kongo potrzebuje pomocy ja sama nie dam rady:-(. Przed końcem roku szkolnego mam tyle pracy, że nie mam czasu podrapać się po głowie. Dopiero teraz na chwile mogłam wejść na dogomanię...

Posted

auraa napisał(a):
Cioteczki i wujkowie, dlaczego nikt nic nie napisał? Kongo potrzebuje pomocy ja sama nie dam rady:-(. Przed końcem roku szkolnego mam tyle pracy, że nie mam czasu podrapać się po głowie. Dopiero teraz na chwile mogłam wejść na dogomanię...

Taka jest norma! Pies bezpieczny, zainteresowanie zerowe - musisz się z tym pogodzić, że wzięłaś psa na własne barki i jakoś trzeba sobie radzić! Brutalne, ale prawdziwe.

Posted

Kongo został dziś zaszczepiony p/wściekliźnie, założyliśmy też książeczkę zdrowia -
zapłaciłam 20 zł.
Nie było łatwo go wyprowadzić i włożyć do samochodu. Oczywiście nie chciał iść na
smyczy, stosował opór bierny kładąc się na ziemi. Był ubrany w szelki i tylko dzięki nim
udało się go doprowadzić do samochodu, a potem zapakować. W samochodzie leżał nieruchomo, nie wyglądał przez okna biedaczek... Nie ryzykowałam wprowadzenia go do gabinetu, po schodkach pani Wet wyszła do Kongusia i zaszczepiła go w samochodzie.
Po przyjeździe "do domu" radości nie było końca...
Za dwa tygodnie zaszczepimy wirusówki.,