inka33 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Zdjęcia widzę, plakat ja robiłam. :p Pomyślę, pokombinuję... jak bym się "zapodziała", to przypomnij mi się proszę za kilka dni (daj czas wenie...:p). Quote
beataczl Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 (edited) Kongus teskni za Tundra pewnie. A co u Niej wszystko dobrze w ds// Holy ladniutka sunia -skad przyjechala?. jak po sterylce sie czuje i ten nieodlaczny dragal wszedzie :) Edited January 24, 2014 by beataczl Quote
auraa Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 takie smutne te zdjęcia. Holly zagubiona, Konguś tęskni, ludzie są do dupy a ja mam doła:-( Quote
beataczl Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 zapomnialas jeszcze dodac, ze zima w pelni -u mnie -17. :evil_lol: chyba ze lubisz zime.. auraa skad od rana takie nastawienie. glowa do gory! po burzy zawsze slonce mow sobie lubie ludzi,lubie swiat , swiat mnie lubi :) przeczytalam w ksiazce Beaty Pawlikowskiej ;) czy Kongusiowi nie zimno /moze jakis kubraczek zafundowac?... Quote
*Gajowa* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 auraa napisał(a):raz mi się pokazują zdjęcia raz znikają. Nie wiem czy ktoś je widzi. Przelałam dziś 109zł za karmę do Gajowej Dziękuję, Konguś je tę karmę od początku stycznia - jesteśmy mniej więcej w połowie worka. Quote
*Gajowa* Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 beataczl napisał(a):Kongus teskni za Tundra pewnie. A co u Niej wszystko dobrze w ds// Holy ladniutka sunia -skad przyjechala?. jak po sterylce sie czuje i ten nieodlaczny dragal wszedzie :) Konguś jeszcze nie tęskni bo Tundra nie pojechała, miała jechać z pati-c ale tego dnia jej samochód został skasowany. Na szczęście Patrycji nie było w nim z tym momencie. Na drugiej fotce widać w kojcu nos Tundry i kawałek łapy. Holy czuje się dobrze, już dziś chciała rozrabiać, a przyjechała do mnie na BDT ze schronu z Nowodworu. Boję się, że kubraczek będzie szybko przerobiony na ścinki - Konguś uwielbia drzeć szmatki, załatwił dwa piękne kocyki. Quote
auraa Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 konguś powinien być zatrudniony jako krojczy w pracowni krawieckiej;) Quote
auraa Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 może ktoś ma pomysł na inne zdjęcia? Quote
azalia Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Robiąc ogłoszenia nie pisała bym na samym początku,że dużym psom trudno znależć dom,a czarnym i dużym to dopiero. Nie brzmi to zachęcająco dla potencjalnego wlaściciela,ludzie ulegają sugestii i nie przygarną raczej psa,którego nikt nie chce. Tak mi się wydaje przynajmniej. Quote
inka33 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='azalia']Robiąc ogłoszenia nie pisała bym na samym początku,że dużym psom trudno znależć dom,a czarnym i dużym to dopiero. Nie brzmi to zachęcająco dla potencjalnego wlaściciela,ludzie ulegają sugestii i nie przygarną raczej psa,którego nikt nie chce. Tak mi się wydaje przynajmniej.[/QUOTE] Wtedy próbowałam na litość... Teraz spróbuję pokombinować inaczej - chętnie też usłyszę podpowiedzi, propozycje itp. Jak ktos ma pomysł na tekst na plakat i na sam plakat, i możliwość zrobienia, to ja się "zrzeknę". Przecież chodzi o to, żeby Kongo znalazł dom, prawda...? Quote
auraa Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 ciociu inko nie wymiguj się;). Plakat był bardzo ładny, przyciągał uwagę tylko Konguś na razie nie ma szczęścia..... Quote
inka33 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='auraa']ciociu inko nie wymiguj się;). Plakat był bardzo ładny, przyciągał uwagę tylko Konguś na razie nie ma szczęścia.....[/QUOTE] Ja się nie wymiguję, tylko mój pomysł jest jeszcze taki... nie do końca. Jak ktos wpadnie na jakiś i go zrealizuje, to chyba lepiej, zeby miał Konguś wcześniej, a może i lepszy....? Przepraszam, ale moja wena jest narowista, no i jak widać średnio z jej skutecznością... :oops: Quote
inka33 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='auraa']dobrze, że w ogóle ją masz:lol:[/QUOTE] Źle. :shake: Nie mam, a miewam. :( Quote
*Gajowa* Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Wczoraj założyłam Kongusiowi ciepły, nieprzemakalny kubraczek, dość mocno sfatygowany. Najpierw stał jak słup, po chwili zaczął się poruszać ale tak jakby był zacementowany, następnie zaszył się w budzie. Po godzinie zajrzałam, Konguś przywitał mnie goły, a ubranko leżało na wybiegu jeszcze w jednym kawałku. Ono było na Kongulca za długie i nie jestem pewna czy mógłby swobodnie siusiać w nim. Zrobiła mu fotkę w ubranku, przy okazji wstawię. Dziś pojechała do DS Tundra. Quote
zachary Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Sam zdjął kubraczek, bo założyłaś mu sfatygowany..., więc on, pies piękny i dostojny, nie mógł znieść go na sobie:cool3::evil_lol:... Quote
auraa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Hop! Hop! kto dziś odwiedzi Kongusia????? Quote
zachary Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Odwiedzam, a jakże i pamiętam,że mam pojechać na pocztę i wysłać gryzaki ale narazie nie wyjeżdżam z domu( mieszkam w lesie, za miastem) a pocztę mam dziesięć km dalej. Quote
beataczl Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 odwiedzamy a jakze!:) czy Kongo teskni za Tundra i jak Tundra w ds? Quote
auraa Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 w lesie musi być fantastycznie ale chyba nie teraz.... Quote
inka33 Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 A mi wciąż pomysł się nie skrystalizował... :oops: ...ale myślę. :grins: Quote
from_wonderland Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 I także odwiedzam Kongusia, zaglądam co tam u niego :) Quote
*Gajowa* Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Konguś chyba tęskni za Tundrą. Nie jest tak aktywny ze swoim drągalem jak przedtem, co prawda nosi go w zębach i próbuje włożyć do budy /dołków kopać się nie da/ ale nie trwa to długo. Od trzech dni ma nową koleżankę Afrę podobnej wielkości i bardzo chętną do zabawy. Na razie relacje nie układają się dobrze, Konguś burczy na nią ostrzegawczo jak tylko chce się do niego zbliżyć. Potrzebuje duuuuużo czasu na zawiązanie przyjaźni... Quote
agusiazet Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 [quote name='*Gajowa*']Konguś chyba tęskni za Tundrą. Nie jest tak aktywny ze swoim drągalem jak przedtem, co prawda nosi go w zębach i próbuje włożyć do budy /dołków kopać się nie da/ ale nie trwa to długo. Od trzech dni ma nową koleżankę Afrę podobnej wielkości i bardzo chętną do zabawy. Na razie relacje nie układają się dobrze, Konguś burczy na nią ostrzegawczo jak tylko chce się do niego zbliżyć. Potrzebuje duuuuużo czasu na zawiązanie przyjaźni...[/QUOTE] Ale wybredny facet z tego Kongusia:) Quote
Recommended Posts