Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Często jeździmy na spacery do lasu razem z Milką. Konguś czuje sie coraz swobodniej, spotykanych ludzi się nie obawia, nieśmiało macha do nich ogonkiem. Jednym słowem
wyrabia się chłopak. W "domu" biega sobie z Tundrą, kopie dołki i wkłada w nie patyk.

Posted

To jest zupełnie inny pies niz ten na pierwszych zdjęciach ale najważniejsze, ze nabrał zaufania do ludzi i wreszcie może sie bawić!:lol:

Posted

Aktualnie na tym terenie jest tylko Tundra i Kongo więc mogłyby coś chrupać.
Wczoraj przetestowałam je dając po kości cielęcej i konfliktu nie było . Kongo od razu
wiedział jak się do kości zabrać i dość szybko ją pokonał. Tundra nosiła swoją, zostawiała
znów dochodziła i lizała, znów zostawiała jakby nie wiedziała , że to służy do jedzenia.
W końcu zaczęła ją jeść , a Konguś już swoją skończył i obawiałam się, że jej będzie chciał
odebrać. Jednak Konguś trzymał się z daleka i obserwował jak Tundra chrupie, więc
nie czekałam i zostawiłam je be dozoru. Po ok. 10 minutach kości nie było... nie wiadomo
kto ją w końcu zjadł.

Posted

agusiazet napisał(a):
Szkoda, że nikt jak dotąd nie poznał się na zaletach Konga, ale na pewno to nastąpi, nie mam obaw, to piękny pies dla konesera!!!

Nastąpi na pewno, opowiadam o nim i pokazuje na spacerach mam nadzieję, że kogoś
zauroczy...