Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Konguś prawie codziennie chodzi na spacerki, bardzo je lubi. W dalszym ciągu w samochodzie pozostaje przywarty do podłoża , nie śmie się podnieść przez cały czas jazdy.
Na specerach czuje się już całkiem swobodnie, napotkanych ludzi nie omija, a wręcz
wychodzi im na przeciw i nieśmiało macha ogonkiem.
Wczoraj zaczęliśmy kolejny worek karmy, tym razem kupiłam Joserę High Energy /109 zł/
zobaczymy czy Kongulek przytyje.
Udało się , hura !!!

Posted

[quote name='Ati']dziewczyny potrzebne kolejne nowe zdjecia, zdjecia na ktorych wyglada korzystnie, chcetnie dorzuce do jego albumu u nas na Fb, to zdjecia przyciagaja ludzi, od razu zwieksza sie ogladalnosc, i zainteresowanie

Auraa czy wysłałaś Ati zdjęcia Kongusia ?
Tutaj są dość fajne fotki chyba niewykorzystane
https://plus.google.com/photos/106285817047471589801/albums/5897238979150818689#photos/106285817047471589801/albums/5897238979150818689

Posted

Ati napisał(a):
te foty mamy, chodzi o nowe foty

Nowych niestety nie ma, samej trudno zrobić fajne .
Jutro wezme aparat na spacer, może spotkam znajomych i ktoś go przytrzyma.

Posted

Kiepska pogoda na nowe zdjęcia:shake: W tym miesiącu wyjątkowo mało osób się nim interesowało, czyżby to początek wielkich kłopotów?

Posted

Nie mogę się uporać z bazarkiem. Część zdjęć mi wcięło a miałam za mało światła ,żeby zrobić przyzwoite nowe zdjęcia. Dziś też długo pracuję....