Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pogoda na szczęście całkiem fajna, więc sesja się powinna się odbyć.
Ati nie napisała najważniejszego, otóż Kongo znajdzie się na stronie "SOS dla Wyżłów" -
może to przyniesie mu domek.
Konguś wrócił już na swoje miejsce jako, że chyba najgorsze minęło. Nie wypuszczam go
razem z Browni ale mogą ze sobą kontraktować się przez pręty kojca.

Posted

Podziękowania dla TZta Ati za ładne fotki. Tak jak pisałam Kongo był przestraszony i bardzo spięty dlatego wypuściłam mu do towarzystwa koleżankę Jukę i ostatecznie zaczął się uśmiechać. Jego wybranka Browni pojechała wczoraj do DS.
Dziś rano byłam z Kongusiem u wetki na zdjęciu pozostałej części szwa, bo teraz nić tylko
przeszkadza w wygojeniu ranki. Pani doktor obejrzała i pochwaliła, że ładnie zarasta ale
proces gojenia może potrwać do 3 tygodni. Jeszcze przez 2 dni będzie przyjmował antybiotyk.

Posted

A więc goście przybywajcie odwiedzić Kongusia.
Chcę Konga pochwalić za dzisiejszą wizytę u weta. Co prawda do samochodu musiałam
go włożyć ale przed gabinetem wysiadł sam i samodzielnie pokonał 9 schodków /wcześniej
musiałam go wnosić na szelkach/ i sam wszedł do wnętrza przychodni.
Po wizycie pojechaliśmy na spacer do lasu gdzie spotykaliśmy grzybiarzy. Kongo trochę się kuli jak mijamy obce osoby ale idzie dalej , nie kładzie się nie zapiera.

Posted (edited)

Gdyby było troche bliżej, to czemu nie. Choć tak naprawdę to on się mnie cały czas trochę bał.:p
Przyłączam sie do podziękowań za zdjęcia:lol:

Edited by auraa