Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

from_wonderland napisał(a):
No, ładny na pewno. weekend się udał, pogoda też nawet dopisała ;)

w nocy zimno bynajmniej ostatnie dwie ...przekonalam sie na wlasnej skorze;) 2 noce balkon otwarty na osciez a ja sie zastanawialam co mi tak zimno ,dopiero dzis zaskoczylam jakis przeciag byl w domu :evil_lol:

Posted

Ja spałam pod kołdrą i kocem:crazyeye:
No ale kiedy się połozyłam to pod sama kołdrą było mi zimno. Mąż zasnął w fotelu i przyszedł do łóżka kiedy sam zmarzł. Doszłam do wniosku, że na takiej wsi jest jednak chłodniej. Teraz siedzę w domu przy uchylonym oknie w bluzce na ramiączka i jest mi ciepło.

Posted

Wczoraj Kongo był za mną na długim spacerze w lesie na ścieżce edukacyjnej. Bardzo ładnie
szedł na smyczy, gdy mijaliśmy ludzi zwalniał, był trochę wystraszony ale pozwolił sie pogłaskać spotkanej pani.

Posted

Taki duży pies a tak się boi;)
A swoją drogą, to ciekawe czy to kwestia charakteru czy rzeczywiście ktoś go bardzo przestraszył.

Posted

auraa napisał(a):
Taki duży pies a tak się boi;)
A swoją drogą, to ciekawe czy to kwestia charakteru czy rzeczywiście ktoś go bardzo przestraszył.

Chyba raczej ma złe wspomnienia, człowiek pójdzie na kozetke i powie co go gryzie - pies na kozetke ójdzie ale nic nie powie.... możemy się domyślać myślę że lepiej jak się boi - to można zmienić powolutku, gorzej gdyby na wspomnienia reagował agresją - tak to też można zmienić (raczej) ale to już chyba trzeba behawiorysty no i są przypadki gdzie agresja nie znika co wtedy?

Posted

Ja mam suczkę Birę, która miała być u mnie tymczasem, ale nikt jej nie chciał, wiec została, która panicznie wszystkiego się boi. Jest u mnie dwa i pół roku, postępy zrobiła ogromne, ale nadal jest lękliwa. Ten strach jest bardzo silny i dominuje w momentach stresujących nad miłością psa do mnie. Boi się i gna do domu, na oślep - chociaż ogląda się, czy idę za nią. Poza tym to kochany i mądry pies, tylko ten strach....

Posted

Moja Bisia była czymś przypalana, ma takie zagojone miejsca bez sierści, gdzie wg weta nic już nie odrośnie i trzeba o to dbać i natłuszczać! Na szczęście tylko dwa i małe, ale jednak:( Tacy jesteśmy, my ludzie!

Posted

agusiazet napisał(a):
Moja Bisia była czymś przypalana, ma takie zagojone miejsca bez sierści, gdzie wg weta nic już nie odrośnie i trzeba o to dbać i natłuszczać! Na szczęście tylko dwa i małe, ale jednak:( Tacy jesteśmy, my ludzie!

Obrzydlistwo, kim musiał być ten człowiek, który jest zdolny do czegoś takiego podejrzewam dla własnej rozrywki :shake: po prostu czarna rozpacz. Sama mam wylęknioną suczkę z długą blizną na szyi po nieudolnym poderżnięciu gardła.