Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Witaj Kongusiu. Z bazarku z grzybkiem udało się dla Ciebie zebrać 33 zł, czekam tylko na wpłatę od beataczl i robię przelew, bo wiem, że pieniążki potrzebne:)[/QUOTE]

to prosze o konto na pw bo nie mam i zaraz przeleje pieniazki internetowo :)

Posted

[quote name='auraa']Może coś z tego tekstu wykorzystać do ogłoszeń?

Kongo to ok.2-3 letni pies, wielkością powyżej kolan, który pilnie szuka domu.
Kongo to wspaniały pies: niezwykle spokojny, zrównoważony.Łagodny w stosunku do ludzi i zwierząt.
Z początku nieśmiały, po nabraniu zaufania to bardzo ciepły i oddany pies. Niezwykle posłuszny. W trakcie spacerów idzie tuz przy nodze wsuwając pyszczek w dłoń opiekuna. W trakcie zabawy zachowuje się jak mały szczeniak. Wystawiając brzuszek do głaskania wyzwala w człowieku najcieplejsze uczucia.
Kongo jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany.
Warunkiem adopcji jest wizyta wolontariusza i podpisanie umowy adopcyjnej.
kontakt:
Rela 609677067
Marta 6044005
...czas mi się jakoś tak gdzieś... :oops:

Kochana, przypomnij mi się jutro/pojutrze na priv, OK...?

Posted

Dziewczyny sprawdźcie pierwszą stronę. Nie wiem czy nikogo nie pominęłam. Pożarło mi ostatnie rozliczenie
Chciałam podziękować Pani Ewie, która adoptowała ode mnie Lubisię za wpłatę dla Kongusia i drugiej Pani Ewie, która już kilka lat temu adoptowała ode mnie maleńką Kropeczkę Maniusię za znaczne poratowanie Konga. :Rose:
Te pieniądze P. Ewa wpłaciła na konto fundacji "Pokochaj psy niczyje" i aby je uzyskać będe potrzebowała Waszej pomocy w postaci faktur.

Posted

No i lipiec załatwiony ;) A tak się bałyście Dziewczyny ;) Ale rozumiem.... Deklaracji stałych jak na lekarstwo, no i niektóre cioteczki nie chcą płacić na hotele......Ja sama mam jednego maluszka na bdt (w banerku) i dwa swoje ....wiem , wiem , niektórzy mają więcej , ja z różnych względów nie mogę.....

Posted

Przelałam też Kongusiowi moją deklarację sierpniową!

Ja tez mam "tymczasową" Birę, prawie trzy lata, nie dość, że mnie szczerze nie poinformowano, że jest to pies z problemami lękowymi ogromnymi, wtedy nigdy bym jej nie wzięła, bo nie mam na takiego psa warunków (mieszkam w centrum miasta), to od czasu jej przyjęcia nikt się nią nie zainteresował (jest czarna i spora),więc już przyjęliśmy, że jest nasza, ale co ja się od męża nasłucham, to moje:( Sunia prawie normalna, ale to prawie robi niestety ogromną różnicę!

Posted

Cioteczki u groosi w Warszawie sa do odebrania markowe ciuszki/chyba ze 3 worki/na bazarku napisala ze chetnie je przekaze na bazarek dla Konga jesli bedzie Ktos chetny. ja moge Go poprowadzic bo mam na mailu wszystkie fotki co prawda przydaly by sie lepsze jakby szlo ponownie obfocic,jesli nie to trudno a wysylka wtedy osobno . Ja mieszkam za daleko i nie wchodzi w gre wysylka tych fantow tylko najlepiej odbior osobisty bo jest tego duzo...
prawdopodobnie z bazarku bedzie 92 zl/konto od auryy dostalam i przekazalam groosi / jesli nie bedzie sprzeciwu od Kupujacych to pula przeznaczona na Chojraczka
[*],ktory odszedl niedawno w dt u kokou zasili konto Konga.

Posted

Witajcie! wracam do świata żywych, migrena mnie pokonała.... W jakiej dzielnicy mieszka Grosia?
Ja też juz mam obfotografowane i zmierzone ciuchy. Chcę jak najszybciej je wystawić!

Posted

[quote name='auraa']Witajcie! wracam do świata żywych, migrena mnie pokonała.... W jakiej dzielnicy mieszka Grosia?
Ja też juz mam obfotografowane i zmierzone ciuchy. Chcę jak najszybciej je wystawić![/QUOTE]

mialam adres na pw ,ale mi gdzies wcielo...dzielnicy nie pamietam ,poprosze groosie zeby sie z Toba skontaktowala na pw
dzieki :)