from_wonderland Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/245853-Zapraszamy-na-BAZAREK-CEGIE%C5%81KOWY-NA-HOTELIK-Konga-uratowanego-z-dzia%C5%82ek-12-sierpnia?p=21144576#post21144576 Zapraszam na bazarek dla Konga, proszę o odwiedzanie i podrzucanie ;) Quote
beataczl Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 auraa -Ty Jestes skarbikiem Konga prawda? podaj prosze na pw do groosia konto -groosia przeleje z tego bazarku 46 zl [h=1]rozliczamy....... -od 2 zl!!! markowe ciuszki i buty[/h] Quote
agusiazet Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Witaj Kongusiu. Z bazarku z grzybkiem udało się dla Ciebie zebrać 33 zł, czekam tylko na wpłatę od beataczl i robię przelew, bo wiem, że pieniążki potrzebne:) Quote
beataczl Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='agusiazet']Witaj Kongusiu. Z bazarku z grzybkiem udało się dla Ciebie zebrać 33 zł, czekam tylko na wpłatę od beataczl i robię przelew, bo wiem, że pieniążki potrzebne:)[/QUOTE] to prosze o konto na pw bo nie mam i zaraz przeleje pieniazki internetowo :) Quote
inka33 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='auraa']Może coś z tego tekstu wykorzystać do ogłoszeń? Kongo to ok.2-3 letni pies, wielkością powyżej kolan, który pilnie szuka domu. Kongo to wspaniały pies: niezwykle spokojny, zrównoważony.Łagodny w stosunku do ludzi i zwierząt. Z początku nieśmiały, po nabraniu zaufania to bardzo ciepły i oddany pies. Niezwykle posłuszny. W trakcie spacerów idzie tuz przy nodze wsuwając pyszczek w dłoń opiekuna. W trakcie zabawy zachowuje się jak mały szczeniak. Wystawiając brzuszek do głaskania wyzwala w człowieku najcieplejsze uczucia. Kongo jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Warunkiem adopcji jest wizyta wolontariusza i podpisanie umowy adopcyjnej. kontakt: Rela 609677067 Marta 6044005 ...czas mi się jakoś tak gdzieś... :oops: Kochana, przypomnij mi się jutro/pojutrze na priv, OK...? Quote
auraa Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Coś się stało z moim ostatnim rozliczeniem. Na pierwszej stronie znów jest bałagan. Ja zwariuję!!!! Quote
auraa Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Dziewczyny sprawdźcie pierwszą stronę. Nie wiem czy nikogo nie pominęłam. Pożarło mi ostatnie rozliczenie Chciałam podziękować Pani Ewie, która adoptowała ode mnie Lubisię za wpłatę dla Kongusia i drugiej Pani Ewie, która już kilka lat temu adoptowała ode mnie maleńką Kropeczkę Maniusię za znaczne poratowanie Konga. :Rose: Te pieniądze P. Ewa wpłaciła na konto fundacji "Pokochaj psy niczyje" i aby je uzyskać będe potrzebowała Waszej pomocy w postaci faktur. Quote
agusiazet Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Moim zdaniem rozliczenie jest w porządku. Zaraz przeleję dla Kongusia 33 zł z bazarku z grzybkiem tybetańskim:) Quote
cisowianka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 No i lipiec załatwiony ;) A tak się bałyście Dziewczyny ;) Ale rozumiem.... Deklaracji stałych jak na lekarstwo, no i niektóre cioteczki nie chcą płacić na hotele......Ja sama mam jednego maluszka na bdt (w banerku) i dwa swoje ....wiem , wiem , niektórzy mają więcej , ja z różnych względów nie mogę..... Quote
agusiazet Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Przelałam też Kongusiowi moją deklarację sierpniową! Ja tez mam "tymczasową" Birę, prawie trzy lata, nie dość, że mnie szczerze nie poinformowano, że jest to pies z problemami lękowymi ogromnymi, wtedy nigdy bym jej nie wzięła, bo nie mam na takiego psa warunków (mieszkam w centrum miasta), to od czasu jej przyjęcia nikt się nią nie zainteresował (jest czarna i spora),więc już przyjęliśmy, że jest nasza, ale co ja się od męża nasłucham, to moje:( Sunia prawie normalna, ale to prawie robi niestety ogromną różnicę! Quote
*Gajowa* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Odnośnie rozliczeń informuje, że jest nadpłata 10 zł. Za karmę i szczepienie należało się 118 + 40 zł = 158 zł a przelew był na 168 zł. Quote
*Gajowa* Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Dawno nie pokazywałam Kongusia, a więc w towarzystwie panienek wyżełki Melby - "wyżły" Z Milką i Melbą Quote
agusiazet Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Psiska wyglądają na zmęczone upałem. A Kongo największy:) Quote
beataczl Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 zdjecia najlepiej wieczorkiem robic wtedy psiska troche zywsze sa;) ale wygladaja ladnie Wszystike trzy :) Quote
from_wonderland Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Faktycznie, Kongo spory jest, nie wiem czemu, wydawał mi sie drobniejszy na tych poprzednich zdjęciach. Quote
beataczl Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Cioteczki u groosi w Warszawie sa do odebrania markowe ciuszki/chyba ze 3 worki/na bazarku napisala ze chetnie je przekaze na bazarek dla Konga jesli bedzie Ktos chetny. ja moge Go poprowadzic bo mam na mailu wszystkie fotki co prawda przydaly by sie lepsze jakby szlo ponownie obfocic,jesli nie to trudno a wysylka wtedy osobno . Ja mieszkam za daleko i nie wchodzi w gre wysylka tych fantow tylko najlepiej odbior osobisty bo jest tego duzo... prawdopodobnie z bazarku bedzie 92 zl/konto od auryy dostalam i przekazalam groosi / jesli nie bedzie sprzeciwu od Kupujacych to pula przeznaczona na Chojraczka [*],ktory odszedl niedawno w dt u kokou zasili konto Konga. Quote
auraa Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Witajcie! wracam do świata żywych, migrena mnie pokonała.... W jakiej dzielnicy mieszka Grosia? Ja też juz mam obfotografowane i zmierzone ciuchy. Chcę jak najszybciej je wystawić! Quote
auraa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Co tu tak pusto?......................:crazyeye: Quote
agusiazet Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Proszę o sprawdzenie, czy dotarła moja sierpniowa deklaracja 50 zł oraz 33 zł z bazarku z grzybkiem. Quote
auraa Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Wpłynęły:lol: Uzupełniłam pierwszą stronę... Quote
agusiazet Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='auraa']Wpłynęły:lol: Uzupełniłam pierwszą stronę...[/QUOTE] Dziękuję za info. Quote
beataczl Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='auraa']Witajcie! wracam do świata żywych, migrena mnie pokonała.... W jakiej dzielnicy mieszka Grosia? Ja też juz mam obfotografowane i zmierzone ciuchy. Chcę jak najszybciej je wystawić![/QUOTE] mialam adres na pw ,ale mi gdzies wcielo...dzielnicy nie pamietam ,poprosze groosie zeby sie z Toba skontaktowala na pw dzieki :) Quote
Recommended Posts