agusiazet Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 W lipca przelałam dla Konga 40 zł za wirusówki, nie ma ich w rozliczeniu, proszę o sprawdzenie, czy dotarły! Quote
inka33 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='auraa']Tak pomyślałam, że może któraś z cioteczek umie zrobić jakiś ładny plakat do ogłoszeń. Trzeba go jakoś zareklamować, może w lecznicach i sklepach zoologicznych.[/QUOTE] [quote name='from_wonderland']Także jestem wciąż u Kongusia, jakaś dusza artysty przydałaby sie do plakatów ;-)[/QUOTE] [quote name='auraa']Odnawiam mu ogłoszenia. Myślę, ze plakaty w lecznicach i sklepach też są potrzebne. Nie wszyscy siedzą w internecie.[/QUOTE] Gdyby był jakiś tekst, to bym mogła ulepić plakat do druku... :grins: Quote
bakusiowa Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Gdzieś widziałam bazarek na którym piszą teksty do ogłoszeń. Quote
auraa Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Może coś z tego tekstu wykorzystać do ogłoszeń? Kongo to ok.2-3 letni pies, wielkością powyżej kolan, który pilnie szuka domu. Kongo to wspaniały pies: niezwykle spokojny, zrównoważony.Łagodny w stosunku do ludzi i zwierząt. Z początku nieśmiały, po nabraniu zaufania to bardzo ciepły i oddany pies. Niezwykle posłuszny. W trakcie spacerów idzie tuz przy nodze wsuwając pyszczek w dłoń opiekuna. W trakcie zabawy zachowuje się jak mały szczeniak. Wystawiając brzuszek do głaskania wyzwala w człowieku najcieplejsze uczucia. Kongo jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Warunkiem adopcji jest wizyta wolontariusza i podpisanie umowy adopcyjnej. kontakt: Rela 609677067 Marta 6044005 Quote
auraa Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Podnoszę! Kongo Potrzebuje wsparcia, brakuje na hotel!!!!!! Quote
agusiazet Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='agusiazet']W lipca przelałam dla Konga 40 zł za wirusówki, nie ma ich w rozliczeniu, proszę o sprawdzenie, czy dotarły![/QUOTE] Ponawiam pytanie! Quote
auraa Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Cioteczki, jesteście dobrymi duszami Konga. Bez Waszej pomocy byłoby bardzo ciężko. Agusiazet pilnuj mnie! Żadna ze mnie księgowa! Chyba wszystko wszystko uzupełniłam. Sprawdźcie na pierwszej stronie. Staram się zbierać pieniądze spoza dogo. Myślę, że coś będzie. Dopóki jednak nie mam pieniędzy na koncie nie mogę ich liczyć Póki co sytuacja wygląda tak: stan na 30.07. plus 204 zł za lipcowy hotel trzeba zapłacić 403 zł........... brakuje 199zł Quote
agusiazet Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 33 zł będzie z bazarku z grzybkiem, niestety tylko tyle:( Ale zainteresowania wielkiego nie było:( Do kiedy trzeba zapłacić ten rachunek i czy można na raty? Quote
agusiazet Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='auraa'] Cioteczki, jesteście dobrymi duszami Konga. Bez Waszej pomocy byłoby bardzo ciężko. Agusiazet pilnuj mnie! Żadna ze mnie księgowa! Chyba wszystko wszystko uzupełniłam. Sprawdźcie na pierwszej stronie. Staram się zbierać pieniądze spoza dogo. Myślę, że coś będzie. Dopóki jednak nie mam pieniędzy na koncie nie mogę ich liczyć Póki co sytuacja wygląda tak: stan na 30.07. plus 204 zł za lipcowy hotel trzeba zapłacić 403 zł........... brakuje 199zł Znaczy się wpłynęły? Quote
auraa Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Wczoraj byłam na Kongowej wsi. Przedstawiam nowe znalezisko Jest do zacałowania. Na szczęście już bezpieczny u kolezanki u której był Kongo. Pisałam, ze to kociara. Mały siedzi w Warszawie i czeka na dom. Quote
auraa Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Twoje wpłynęły!:lol: Natomiast czekam na obiecane datki od dobrych ludzi z poza dogo. Quote
agusiazet Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Kocurek piękny, szkoda, ze nie mogę miec kici, psy moje mogłyby go poturbować:( Quote
auraa Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Ten kociak skradł mi serce jest cudowny, taki ufny. No cóż ja mam juz trzy koty! Quote
auraa Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 Mam nadzieję, że gajowa troszeczkę poczeka. Wie, ze sie staram . Jesteśmy w kontakcie telefonicznym. Za czerwiec zapłaciłam 2lipca. Najgorsze jest to, ze na osoby na które liczyłam spadły nieoczekiwane nieszczęścia, nawet nie śmiem prosić:shake: Quote
agusiazet Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Trzeba byłoby pisać listy z prośbami do aktywnych dogomaniaków i żebrać o kasę i bazarki:) Postaram się trochę takich listów wysłać, ale co z tego wyjdzie - nie wiadomo! Quote
cisowianka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Wiem masakra jak wszędzie .....Mam tyle tych wątków że nie ogarniam, (kasy swojej też już nie) Cioteczki jednorazowo wpłacę 50 zł - proszę o konto Quote
auraa Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Dziękuję bardzo!!!!!!!:lol: Juz podaję nr konta. Ja swojej kasy nie liczę bo jej już nie mam. Od wczoraj wydałam na swojego kota 175 zł. A to dopiero początek. Czekam na wyniki badań i po południu kolejny antybiotyk. Potem usuwanie kamienia. On od kilku lat ma straszne problemy z zębami. Juz ma usunięte wszystkie kły. Nie wiem czy nie pójdą kolejne zęby. Poza tym lekarz podejrzewa problemy z tarczycą...ech...:shake: Quote
from_wonderland Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Znajde chwilke wolną to postaram sie dla Kongusia chociaż o jakis bazarek cegiełkowy. Quote
cisowianka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 50 zeta poszło na wskazane konto. Jednorazowo , bo nie mogę niczego obiecać. Quote
Recommended Posts