auraa Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Tak pomyślałam, że może któraś z cioteczek umie zrobić jakiś ładny plakat do ogłoszeń. Trzeba go jakoś zareklamować, może w lecznicach i sklepach zoologicznych. Quote
*Gajowa* Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='inka33']Konguś, przepraszam... zaległości mi się u ciebie porobiły... :oops: Kiedy rachu-jajka-ciachu? Mizianki! :glaszcze:[/QUOTE] Jajka będzie można ciachnąć najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia, Quote
auraa Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Chłopaku, nawet na dogo nikt nie interesuje się czarnym psem. Quote
auraa Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Dzień dobry!!!!!!!!Jest tu ktoś? Jak rozreklamować chłopaka?????? Quote
Mazowszanka13 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='auraa']Dzień dobry!!!!!!!!Jest tu ktoś? Jak rozreklamować chłopaka??????[/QUOTE] Ogłaszać i ogłaszać bez końca. Ogłoszenia edytować co dwa dni zmieniając w tytule słowa/ kolejność słów wtedy wyskoczą na pierwszą stronę bez potrzeby wyróżniania i płacenia. Zwłaszcza, że wyróżnionych też jest dużo. I rozwieszać plakaty gdzie się da. Ale jestem mądra. Ja to wszystko robię, i co ? Jutro świętujemy z Fioną trzeci miesiąc tymczasowania. Ale nic mądrzejszego nie da się chyba wymyśleć. Quote
bakusiowa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Przyszłam na zaproszenie z bazarku pomocowego. Też mieliśmy bardzo podobnego psa ze Skierniewic. Bleki był przez dwa i pół roku w trzech różnych miejscach.Ogłoszenia były także wyróżniane na tablicy i na gumtree. Tłoku na wątku nie było. Ostatnio był w hoteliku u DIF. Został adoptowany całkiem przypadkowo. Przyjechała pani do hoteliku z zamiarem adoptowania całkiem innego pieska którego zobaczyła na filmie. Jednak Bleki tak zaprezentował się że adoptowała własnie jego. Widać że Kongo nie jest stary. Blekuś miał siwą mordkę. Jest opinia że czarne psy mają gorzej. Zobaczcie czy nie jest podobny? Quote
cisowianka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ja lubie czarne psiaki choć teraz w przewadze są biało - kremowe. Mój Reks który odszedł był czarny z białym krawatem, onkowaty tylko jedno uszko było klapnięte. Odszedł [*] po 14 latach.Wszystkie czarne możnaby powiedzieć że są podobne do siebie? Nic podobnego, Reks był jedyny w swoim rodzaju. Quote
eossi Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/194858-TUSIA-z-Korabiewic-ZOSTA%C5%81A-SAMA!-d%C5%82ug-za-hotel-wynosi-1500z%C5%82-Wizja-schroniska! mamy czarna Tusię - która szuka domu !!! juz bardzo bardzo długo, poczytajcie , nawet ogłoszenia w warszawskich tramwajach nie pomogły !!! nie wiemy co jeszcze mozna zrobic dla CZARNEGO PSA Quote
auraa Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Rzeczywiście bardzo podobny! Dobrze, że już w domu. Quote
bakusiowa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='auraa']Rzeczywiście bardzo podobny! Dobrze, że już w domu.[/QUOTE] Blekuś w styczniu został warszawiakiem. Quote
dominikabankert Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 zaznaczam watek wplace na niego pare groszy sliczny jest Quote
Figunia Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Kongusiu, trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoją dobra przyszłość!!! Nic więcej nie umiem, nie moge... Quote
auraa Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Cioteczki, dzięki że jesteście. Dominika, nr konta prześlę na PW. Quote
Mazowszanka13 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Kto jeszcze tego nie zrobił proszę o podpis pod petycją na rzecz zlikwidowania mordowni koło Łodzi, to skandal co się tam dzieje, tyle psów cierpi, nadal!!!! Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek! http://www.petycje.pl/7967 Quote
from_wonderland Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Także jestem wciąż u Kongusia, jakaś dusza artysty przydałaby sie do plakatów ;) Quote
auraa Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Odnawiam mu ogłoszenia. Myślę, ze plakaty w lecznicach i sklepach też są potrzebne. Nie wszyscy siedzą w internecie. Quote
auraa Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Przed chwila zrobiłam mu ogłoszenie na cafeanimal Quote
auraa Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Znowu pusto:shake:. Kongo bardzo potrzebuje wsparcia! Quote
azalia Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Odwiedzam czarnulka z wiarą,że i on znajdzie swój dom. Quote
Recommended Posts