Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak pomyślałam, że może któraś z cioteczek umie zrobić jakiś ładny plakat do ogłoszeń. Trzeba go jakoś zareklamować, może w lecznicach i sklepach zoologicznych.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='inka33']Konguś, przepraszam... zaległości mi się u ciebie porobiły... :oops:

Kiedy rachu-jajka-ciachu?
Mizianki! :glaszcze:[/QUOTE]

Jajka będzie można ciachnąć najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia,

Posted

[quote name='auraa']Dzień dobry!!!!!!!!Jest tu ktoś? Jak rozreklamować chłopaka??????[/QUOTE]

Ogłaszać i ogłaszać bez końca.
Ogłoszenia edytować co dwa dni zmieniając w tytule słowa/ kolejność słów wtedy wyskoczą na pierwszą stronę bez potrzeby wyróżniania i płacenia.
Zwłaszcza, że wyróżnionych też jest dużo.
I rozwieszać plakaty gdzie się da.

Ale jestem mądra.
Ja to wszystko robię, i co ? Jutro świętujemy z Fioną trzeci miesiąc tymczasowania.
Ale nic mądrzejszego nie da się chyba wymyśleć.

Posted

Przyszłam na zaproszenie z bazarku pomocowego. Też mieliśmy bardzo podobnego psa ze Skierniewic.
Bleki był przez dwa i pół roku w trzech różnych miejscach.Ogłoszenia były także wyróżniane na tablicy i na gumtree. Tłoku na wątku nie było. Ostatnio był w hoteliku u DIF. Został adoptowany całkiem przypadkowo. Przyjechała pani do hoteliku z zamiarem adoptowania całkiem innego pieska którego zobaczyła na filmie. Jednak Bleki tak zaprezentował się że adoptowała własnie jego. Widać że Kongo nie jest stary. Blekuś miał siwą mordkę. Jest opinia że czarne psy mają gorzej.
Zobaczcie czy nie jest podobny?

Posted

Ja lubie czarne psiaki choć teraz w przewadze są biało - kremowe. Mój Reks który odszedł był czarny z białym krawatem, onkowaty tylko jedno uszko było klapnięte. Odszedł
[*] po 14 latach.Wszystkie czarne możnaby powiedzieć że są podobne do siebie? Nic podobnego, Reks był jedyny w swoim rodzaju.

Posted

Odnawiam mu ogłoszenia. Myślę, ze plakaty w lecznicach i sklepach też są potrzebne. Nie wszyscy siedzą w internecie.