Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie, że moja wpłata już jest, ale niestety znowu rozliczenie jest nie solidne, bo z moich wyliczeń wynika, że Kongo jest na plusie, aw rozliczeniu pisze, że brakuje 113 złotych:( Jak już pisałam rozliczenia cudzych pieniędzy muszą być bardzo czytelne, bo się wpłacający zniechęcą!

Posted

Kongo wykąpany ! Bał się bardzo , stosował opór bierny tak, że kąpałyśmy go leżącego
najpierw na jednym boczku potem na drugim... jest czyściutki i pachnący.
Parę fotek zrobiłam ale Konguś wygląda na nich tragicznie, jak zwierze prowadzone na rzeź
tak, że lepiej nie będę ich pokazywać.
Jutro ma przyjechać pani zrobic fotki koleżankom Kongusia Tundrze i Sadze - poproszę też
o obfocenie Konga.
Dziękuję pani Krysi, że w ten upał przyjechała autobusem i pomogła wykąpać psiaki /Milka
też jest czyściutka/.

Posted (edited)

udalo mi sie wejsc. Pisownia super,nie ma polskich znakow, nie chce przestawiac klawiatury. zagladam do chlopaka.
[TABLE="width: 766"]
[TR]
[TD="class: leftalign showdetails_5"]OBRACZUS87, DLA KONGO
[/TD]
[TD="class: centeralign showdetails_5, align: center"]02-07-2013

[/TD]
[TD="class: nowrap rightalign paddingRight6, align: right"]20,00

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

PRZEPRASZAM ZA PIERWSZA STRONE ale korzystam goscinnie z komputera i nie bardzo moge sie w tym polapac. wracam po 11lipca i wszystko uzupelnie.

Edited by auraa
Posted

obraczus87 napisał(a):
Dziewczyny spokojnie - Auraa jest na urlopie :) po 11 lipca na pewno wszystko będzie uzupełnione.

Wszystko jest uzupełnione, tylko nie podliczone, ale poczekamy:)

Posted

Ta kwota -113 to byl stan na koniec czerwca,dlatego jej nie kasowalam. nie chce nic robic szybko bo sie pogubie. ja jestem humanistka i te rozliczenia to dla mnie trudna sprawa, w sklepie bym zbankrutowala w ciagu jednego dnia. Naprawde!​ wiec prosze o cierpliwosc,dlatego staram sie na biezaco wpisywac kwoty,ktore wchodza na moje konto.

Posted

Dziś odbyła się sesja zdjęciowa dobrym sprzętem. Kongo na początku był bardzo spięty
ale stopniowo rozluźniał się i mam nadzieję, że zobaczymy go uśmiechniętego.