Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdumiewająca sprawa, nigdy mi się tak jeszcze nie przydarzyło, ale mój bazarek z książkami na potrzeby Konga już się zakończył, bo wszystkie książki kupiono i udało się zebrać 122 zł:) Jak pieniążki otrzymam przeleję do aury!

Posted

agusiazet napisał(a):
Zdumiewająca sprawa, nigdy mi się tak jeszcze nie przydarzyło, ale mój bazarek z książkami na potrzeby Konga już się zakończył, bo wszystkie książki kupiono i udało się zebrać 122 zł:) Jak pieniążki otrzymam przeleję do aury!

To dobry znak ! Wierzę, że Kongusiowi dalej będzie sprzyjało szczęście i szybko znajdzie
wymarzony domek.
Jest coraz śmielszy, podskakuje, cieszy się ... czego na początku nie było.
To niesamowity przytulak, przywiera do uda, łeb wkłada pod rękę i głaszcz mnie proszę...
Niedługo zaczną sie wyjazdy na urlopy, więc chciałabym ustalić harmonogram dla Konga tak, żeby jak najszybciej było gotowy do adopcji.
W przyszłym tygodniu można będzie Kongusia zaszczepić na wirusówki lub wykastrować.
Zdecydujcie proszę co robimy .

Posted

Nie udzielam sie, bo mam ciągle swoje osobiste problemy :-(

Poproszę o konto, jestem na mega minusie, ale wpłacę choć dyszkę.... uwielbiam czarne psy, a Kongo jest w dodatku taki piękny....

Posted (edited)

[TABLE]
[TR]
[TD="class: leftalign showdetails_4"]Wpłynęły pieniążki od ----------[/TD]
[TD="class: leftalign showdetails_4"]MDK8- NA HOTEL DLA MURZYNKA [/TD]
[TD="class: centeralign showdetails_4"] 01-07-2013[/TD]
[TD="class: nowrap rightalign paddingRight6"]20 zł.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dziękujemy!!!!!

Edited by auraa
Posted

Dziś przelałam 273 zł. na hotel do Gajowej. Proszę o potwierdzenie kiedy wejdą.
W tym miesiącu przeznaczyłam dla Konga 50 zł. ile będę mogła przeznaczyć w kolejnych miesiącach będzie zależało od tego czy mój mąż wreszcie znajdzie pracę. Wiecie jak wygląda sytuacja na rynku pracy, mimo dużego doświadczenia zero odzewu na cv.

Posted

Z mojego bazarku książkowego jest dla Konga 152 zł, zaraz zrobię przelew:) Ciotka obiezyświat75 była bardzo hojna, zamiast 110 zł przelała dla Kongusia 140 zł, za co wielkie, serdeczne dzięki:):):)

Posted

Dziękuję bardzo. :lol:Założyłam za hotel 53 zł. jeszcze nie opłaciłam wścieklizny. Więc gdy przyjdą pieniądze, dopłacę Gajowej 20 zł. i będziemy wtedy w hotelu na zero za czerwiec i wszystkie zabiegi.

Posted

Dzień dobry Kongusiu!!! Chyba dziś do Konga pojedzie Krysia i pomoże go wykąpać, bo Kongo nie jest zbyt czysty. Może przy okazji jeszcze parę fotek uda się zrobić?

Posted

jeśli dojdą dziś, potwierdzę. Jutro rano wyjeżdżam i nie wiem, czy będę miała dostęp do komputera . wracam 11 lipca. Nie zapominajcie o Kongusiu.

Posted

auraa napisał(a):
jeśli dojdą dziś, potwierdzę. Jutro rano wyjeżdżam i nie wiem, czy będę miała dostęp do komputera . wracam 11 lipca. Nie zapominajcie o Kongusiu.

Konta mamy w tym samym banku, więc powinny już pieniążki być u Ciebie:)

Posted

Doszły pieniądze za pobyt Kongusia jak również wcześniej za karmę i odrobaczenie, dziękuję.
Mam kłopoty z komputerem , zawiesza się, pokazują się komunikaty, których nie rozumiem,
więc nie wiem jak długo będę mogła normalnie korzystać.
Kąpiel zaplanowana na jutrzejsze przedpołudnie, postaram sie uwiecznić to wydarzenie.
Karmy szybko ubywa i natychmaist po 11 lipca trzeba zamawiać następny worek /mam
nadzieję, że do tego czasu wystarczy/.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Doszły pieniądze za pobyt Kongusia jak również wcześniej za karmę i odrobaczenie, dziękuję.
Mam kłopoty z komputerem , zawiesza się, pokazują się komunikaty, których nie rozumiem,
więc nie wiem jak długo będę mogła normalnie korzystać.
Kąpiel zaplanowana na jutrzejsze przedpołudnie, postaram sie uwiecznić to wydarzenie.
Karmy szybko ubywa i natychmaist po 11 lipca trzeba zamawiać następny worek /mam
nadzieję, że do tego czasu wystarczy/.

A jaką karmę je Kongo i ile jej potrzebuje miesięcznie?

Posted

[TABLE]
[TR]
[TD="class: leftalign showdetails_0"]potwierdzam wpłatę od agusizet dla Konga 50 zł deklaracja za
lipiec 2013
152zł z bazarku książkowego
[/TD]
[TD="class: centeralign showdetails_0"] 03-07-2013

[/TD]
[TD="class: nowrap rightalign paddingRight6"] 202,00 zł.
[/TD]
[TD="class: option_column"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]