Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety, nie mam na koncie:shake: Z 20.06 mam wpłatę od azalii - 50zł a z 25.06 od agusizet -80zł.

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: leftalign showdetails_4"]
[/TD]
[TD="class: centeralign showdetails_4"][/TD]
[TD="class: nowrap rightalign paddingRight6"][/TD]
[TD="class: option_column"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

przepraszam bardzo, już się wyjaśniło : w płatnościach mam dwóch Murzynków :evil_lol: i zrobiłam przelew dla tego drugiego ale już naprawiam błąd i w poniedziałek powinnaś mieć wpłatę. Jeszcze raz przepraszam ale mam tyle psiaków zapisanych, że chwilami się gubię.

Posted

Bardzo proszę w poście rozliczeniowym o solidniejsze rozliczenie finansów Konga, tzn. za, co kto wpłacił , ile zebrano i ile przelano na konto hoteliku! W rozliczaniu wspólnych pieniędzy musi być większa solidność i przejrzystość, aby się wpłacający nie zniechęcali!!!

Posted

Super !!!! Pójdą do ogłoszeń! Napisz co można umieścić w ogłoszeniach. Trudno jest mi cokolwiek nowego wymyślić nie widząc jego zachowania.

Posted

auraa napisał(a):
Super !!!! Pójdą do ogłoszeń! Napisz co można umieścić w ogłoszeniach. Trudno jest mi cokolwiek nowego wymyślić nie widząc jego zachowania.

Kongo jest psem młodym max . 3 letnim, datę urodzenia w książeczce ma październik 2010.
Niewiele nowego moge o nim napisać ponad to, że jest psem bardzo nieśmiałym, delikatnym,
spokojnym i oczywiście bardzo łagodnym, zachowuje czystość w kojcu.
Wczoraj cały dzień miałam gości, zresztą tylko dzięki nim mogły powstać zdjęcia Kongusia.
Kongo zachowywał się w stosunku do nieznanych mu osób rewelacyjnie. Oczywiście
na początku obawiał się , ale dość szybko zaczął podchodzić i domagać się głasków.
Zdecydowanie obawia się dużych psów/suk, odchodzi i nie chce miec z nimi kontaktu
natomiast lubi bardzo mniejszą suczkę Milkę, z którą nawet chce się nieśmiało bawić

Posted

bazarek super!
Ja zrobię ale dopiero po 11 lipca. Od 4do 11 po raz pierwszy od kilku lat wyjeżdżam i prawdopodobnie nie będe miała dostępu do komputera.

Posted

Rozliczenia
Wpływy - czerwiec
Mazowszanka- 10zł
agusiazet-50zł
Maciek i Krysia z poza dogo -100zł
Azalia-50zł
agusiazet
-80zł
Wydatki
Karma- 110zł
odrobaczenie-50zł
wścieklizna- 20 zł.
za czerwcowy pobyt Kongusia w hotelu trzeba zapłacić 273 zł

[FONT=&quot]25-06-2013 zapłaciłam 160 zł za karmę i odrobaczenie

[/FONT]
stan na 30.06 2013 -180 zł

Brakuje 113 zł

Cioteczki, poproszę o potwierdzenie deklaracji stałych.