auraa Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Staram mu się aktualizować co jakiś czas ( Raz w tygodniu) Quote
bakusiowa Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Pisałyście o imiennym dla suńki. Imienne nie maja wzięcia. Jest w tej chwili imienny dla amstaffki Gandzi. Cienko jest na nim. Szkoda czasu. Można zrobić na przykład na jedzenie czy lekarza. Na transport psiaków nieźle idą. Tylko trzeba pozapraszać ludzi. Nie tylko tych z listy. Quote
auraa Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 miesiąc sie kończy. Kto ma pomysł na bazarek dla Konga? Quote
agusiazet Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 bakusiowa napisał(a):Pisałyście o imiennym dla suńki. Imienne nie maja wzięcia. Jest w tej chwili imienny dla amstaffki Gandzi. Cienko jest na nim. Szkoda czasu. Można zrobić na przykład na jedzenie czy lekarza. Na transport psiaków nieźle idą. Tylko trzeba pozapraszać ludzi. Nie tylko tych z listy. A o jakiej liście piszesz? Quote
Aldrumka Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 agusiazet napisał(a):A o jakiej liście piszesz? pewnie o tej gdzie są osoby co chetnie przyjmują zaproszenia na bazarki :) Quote
beataczl Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 auraa podaj mi konto na pw cos wplace dla Konga Quote
*Gajowa* Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Konguś dziś znów zaliczył spacerek w towarzystwie Milki, z nią zdecydowanie pewniej się czuje mimo, że Milka jest strachulcem do kwadratu. Pierwszy raz wskoczył do samochodu samodzielnie w drodze na spacer , pomimo ze w dalszym ciagu trudno go podprowadzić pod samochód, zapiąć na smycz bo sie pokłada. Za każdym razem jest coraz lepiej. Quote
*Gajowa* Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Nie ma dziś tłoku u Ciebie czarnulku :placz:... Quote
beataczl Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='bakusiowa']Tak zwana bezpieczna lista. [quote name='auraa']a gdzie jest ta lista? :) a tu jest: [h=1]@@@@ komu można wysyłać zaproszenia @@@@[/h] [quote name='*Gajowa*']Konguś dziś znów zaliczył spacerek w towarzystwie Milki, z nią zdecydowanie pewniej się czuje mimo, że Milka jest strachulcem do kwadratu. Pierwszy raz wskoczył do samochodu samodzielnie w drodze na spacer , pomimo ze w dalszym ciagu trudno go podprowadzić pod samochód, zapiąć na smycz bo sie pokłada. Za każdym razem jest coraz lepiej. male postepy,ale sa :) Quote
*Gajowa* Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Jutro też zabieram go na spacerek , wezmę aparat może uda sie coś pstryknąć. Quote
from_wonderland Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Malutkimi kroczkami małe postępy, ale ważne że naprzód. I tak zachowanie Konga dzisiejszego, a tego z działek prawie nie do poznania :) Quote
*Gajowa* Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Niestety fotek nie będzie bo bateria siadła, jutro może się uda... Quote
beataczl Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 dzien dobry :) slonecznie od rana i oby jak najdluzej ... Quote
agusiazet Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 W listopadzie postaram się wypłodzić olbrzymi bazar między innymi i na Konusia, tylko teraz nie mam czasu i coś mój aparat nie chodzi, a parę zdjęć musiałabym jeszcze zrobić! Quote
*Gajowa* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Fotek spacerowych niewiele, trudno samemu zrobić fajne prowadząc dwa psy-dzikusy na smyczy . Poprosiłam napotkane, psiolubne panie o pomoc w przytrzymaniu Konga, a ja chciałam go obfotografować ale Milka tak się boi ludzi, że wysmyknęła się z szelek pobiegła w las, a ja za nią. Kongusia zostawiłam paniom , poleciałam za Milką ale na szczęście jak sie oddaliła na bezpieczną odległość od nieznajomych przyszła do mnie. Tak, że było nerwowo tutaj Konguś z panią , a ja ubieram Milkę w szelki i już w samochodzie, Kongo nie zmienia pozycji przez cały czas jazdy do domu Quote
*Gajowa* Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 I jeszcze kilka już po przyjeździe do domu ze swoim ukochanym patykiem z koleżanką Tundrą Quote
beataczl Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 nie wiedzialam,ze z szelek sie mozna oswobodzic...do tej pory myslalam,ze sa najbezpieczniejsze jesli chodzi o wypiecie sie psa i ucieczke Kongo bardzo spanikowal jak bieglas za sunia? slicznie wyglada na fotkach :) no i sprawdzony na jazde autkiem przy okazji A aportuje paciora tez? Quote
Recommended Posts