Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisałyście o imiennym dla suńki. Imienne nie maja wzięcia. Jest w tej chwili imienny dla amstaffki Gandzi.
Cienko jest na nim. Szkoda czasu. Można zrobić na przykład na jedzenie czy lekarza. Na transport psiaków nieźle idą. Tylko trzeba pozapraszać ludzi. Nie tylko tych z listy.

Posted

bakusiowa napisał(a):
Pisałyście o imiennym dla suńki. Imienne nie maja wzięcia. Jest w tej chwili imienny dla amstaffki Gandzi.
Cienko jest na nim. Szkoda czasu. Można zrobić na przykład na jedzenie czy lekarza. Na transport psiaków nieźle idą. Tylko trzeba pozapraszać ludzi. Nie tylko tych z listy.

A o jakiej liście piszesz?

Posted

Konguś dziś znów zaliczył spacerek w towarzystwie Milki, z nią zdecydowanie pewniej się
czuje mimo, że Milka jest strachulcem do kwadratu. Pierwszy raz wskoczył do samochodu
samodzielnie w drodze na spacer , pomimo ze w dalszym ciagu trudno go podprowadzić pod
samochód, zapiąć na smycz bo sie pokłada. Za każdym razem jest coraz lepiej.

Posted

[quote name='bakusiowa']Tak zwana bezpieczna lista.

[quote name='auraa']a gdzie jest ta lista?

:) a tu jest:
[h=1]@@@@ komu można wysyłać zaproszenia @@@@[/h]

[quote name='*Gajowa*']Konguś dziś znów zaliczył spacerek w towarzystwie Milki, z nią zdecydowanie pewniej się
czuje mimo, że Milka jest strachulcem do kwadratu. Pierwszy raz wskoczył do samochodu
samodzielnie w drodze na spacer , pomimo ze w dalszym ciagu trudno go podprowadzić pod
samochód, zapiąć na smycz bo sie pokłada. Za każdym razem jest coraz lepiej.

male postepy,ale sa :)

Posted

Fotek spacerowych niewiele, trudno samemu zrobić fajne prowadząc dwa psy-dzikusy na smyczy . Poprosiłam napotkane, psiolubne panie o pomoc w przytrzymaniu Konga, a
ja chciałam go obfotografować ale Milka tak się boi ludzi, że wysmyknęła się z szelek pobiegła w las, a ja za nią. Kongusia zostawiłam paniom , poleciałam za Milką ale na szczęście jak sie oddaliła na bezpieczną odległość od nieznajomych przyszła do mnie.
Tak, że było nerwowo

tutaj Konguś z panią , a ja ubieram Milkę w szelki

i już w samochodzie, Kongo nie zmienia pozycji przez cały czas jazdy do domu

Posted

nie wiedzialam,ze z szelek sie mozna oswobodzic...do tej pory myslalam,ze sa najbezpieczniejsze jesli chodzi o wypiecie sie psa i ucieczke
Kongo bardzo spanikowal jak bieglas za sunia?

slicznie wyglada na fotkach :)
no i sprawdzony na jazde autkiem przy okazji
A aportuje paciora tez?