auraa Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 dziękuję!!!!! Udało mi się zarezerwować miejsce w hotelu! Pies znowu gdzieś z tą zakrwawioną łapą pobiegł!!! Quote
agusiazet Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Żeby tylko dał się złapać i zawieźć do hotelu! W jakiej cenie ten hotel? Quote
auraa Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 To hotel u Gajowej. Zawsze się dogadywałyśmy. Myślę, że i teraz tak będzie.:lol: Quote
agusiazet Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Super:) Gajowa ma dobrą renomę na Dogo, a takie osoby teraz w cenie! Czy mogę porozsyłać watek po sprawdzonych osobach z prośbą o wsparcie finansowe? Quote
auraa Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 oczywiście! Wsparcie jest bardzo potrzebne a Ty jesteś kochana!:loveu: Quote
agusiazet Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Czyli poszedł na panny, żeby tylko nie wrócił w jeszcze gorszym stanie:( Quote
auraa Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Tego co się z nim dzieje nie będziemy wiedzieli do przyszłego weekendu. Proszę o pomoc!!!!!!. Rana to chyba jakieś rozcięcie wzdłuż łapy. Niestety nie jest zdezynfekowana ani zaopatrzona.... Quote
from_wonderland Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Kurcze, Murzyn! Żeby sie tylko nic w ta rane nie wdarło :shake: i oby dał się złapać. Quote
auraa Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Na pewno da się złapać. To przytulak, jeśli komuś zaufa. Cioteczki, pomóżcie znaleźc fundusze na hotel.. Quote
auraa Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Dziś go reklamowałam pani,która dzwoniła w sprawie Myszki ale chyba jest za duży.. Quote
auraa Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 ciotki i wujkowie Murzyn potrzebuje wsparcia. Zdjęcia z niedzieli... Quote
azalia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Szkoda,że Murzynek jest teraz zdany sam na siebie,ta rana... Jak będzie konto do wpłat,to wesprę chłopaka. Quote
inka33 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Z niedzieli... a już myślałam, że się pojawił... :sad: Quote
azalia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Jeśli chodzi o mnie,to jak najbardziej może być Twoje konto. Quote
agusiazet Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='auraa']nie wiem, czy może być moje konto?[/QUOTE] Wg. mnie może:) Quote
auraa Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Byłam wczoraj na wsi. Murzyn jest cały i zdrowy. Nawet ucieszył sie na nasz przyjazd ale nie dał do siebie podejść. Spacerował z sąsiadką i jej dzieckiem potem zniknął. Kiedy wyjeżdżałam znowu pojawił się na działce. On jest tam straszliwie samotny. Serce się kraje na jego widok. Az się boję myśleć ile na nim może być kleszczy. W około nieuprawiane pola i trawa wysokości człowieka Quote
Recommended Posts