dariaopole Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Asior napisał(a):guzej jest za duży jak na ugryzienie.... nie pamiętam czy był twardy czy miękki, choć właśnie to sprawdzałam i pamiętałam, zeby zapamiętać :D u mojej suni tez ten guz wydawał mi sie wielki jak piłka i byłam u weta , wymacał i powiedział ze to reakcja na zastrzyk(bo miała tydzień wcześniej mniej wiecej w tym miejscu) lub na ugryzienie . Naprawde była to niezła śliwka ale wszystko zeszło. nawet konsultowałam się wtej sparwie z dwoma wetami i powiedzieli to samo. Quote
Asior Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 dzis widziałam małą jak wracała ze spavcerku z innymi wolontariuszami.. ponoc ten guzek jest od zastrzyków (niewiem na co) ale te łysiejące placki jej się powiększają... :/ oby to nie była nużyca :/ Quote
dariaopole Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 ojej przydałoby się sprawdzić czy rzeczywiście to nie nużyca bo wykryta wcześniej jest łatwiejsza do wyleczenia !! Quote
Dea Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 MOJA FIONKA KOCHANA!!! Cudne fotki:loveu: Jak się cieszę, że wychodzicie z nią na spacer:multi: Cioteczki a może ten guzek to po zastrzykach na nużycę, może już ją leczę? Jeśli nie nie ma czasu do stracenia, wet powinien to obejrzeć. A jak uszy - czy na nich sierś jest w porządku? Quote
Asior Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 raczej nie na nużyce bo nikt tam nic o tym nie wiedział..... a na uszach przyznam się szczerze nie patrzyłam Quote
Asior Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 zapytam w niedziele jak będe :) i jak będzie jakis mozliwy lekarz :) Quote
dariaopole Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Domeczek gdzieś się schował i nie chce się ujawnić !!! Pokaż się Fionka !!! zapraszam do głosowania na Maję- potrzebna pomoc dogomaniaków !! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75542 a także zapraszam na bazarki z mojego podpisu!! Quote
dariaopole Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Kochani, Fionka jest taka cudna !!!! niech ja ktoś do domku zabierze !!! Quote
Dea Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A ja z doskoku, net nawala. Fionka buziak w nochalek! Co z jej zdrowiem??? Quote
Asior Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 nie byłam w stanie dotrzec do schronu.. w taki upał umieram :( Quote
dariaopole Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no to czekamy na wieści o księżniczce Fionce :) Quote
Dea Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Kurcze, boję się o jej zdrowie:-( Asior już chłodniej, może w ten weekend ci się uda? Quote
Recommended Posts