Szura Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Właśnie mu wypadł pierwszy ząbek!!! :loveu: Ja już chcę wyzdrowieć, niewybiegane psy są straszne. :shake: Quote
Sonka95 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Jaki czyściutki :evil_lol: http://i70.photobucket.com/albums/i99/szura/Zwierzaki/Yuki/yuun_zps5de6d0c2.jpg Quote
cockermaister Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Owce, owce, owce :eviltong::loveu: śliczne offce :loveu::loveu::loveu::loveu: ja też chcę takie owce :cool3: Quote
Szura Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Witam wszystkie spanielki. :evil_lol: Jutro jedziemy się ostrzyc! :multi: Bardzo mnie ciekawi, co z tego miśka się wyrzeźbi.Będę chciała go ostrzyc możliwie krótko, na sportowo, bo on ciągle łazi po chaszczach i się w błotnych bajorkach tarza. A że sierść i tak ma szczenięcą, to i nie szkoda. ;) Udało mi się dotrzeć do oddziału ZK, wybuliłam 200zł, ale przynajmniej już mam z głowy. We wrześniu go na wystawę zgłoszę, bo mnie jeszcze Karolina zabije. :P Dziś na fortach spotkałam panią ze sznaucerkiem, powiedziała, że rzadko się bedle widuje, od słowa do słowa poszłyśmy na spacer razem. Psiaki się wybawiły, udało je się zmęczyć - potem zostały same, bo przyjaciółkę wsadziłam do pociągu, jedzie na mistrzostwa Europy w agility. Ciekawe, jak jej pójdzie. Konkurencja ogromna, 800 psów (normalnie jest koło 500), bo mistrzostwa świata będą w... RPA. :evil_lol: I prawie żadne państwo nie wysyła reprezentacji, bo po pierwsze koszty ogromne, po drugie problemy z kwarantanną, no i ponoć bywa tak, że jak im coś nie pasuje, to Ci potrafią psa na lotnisku zastrzelić. :diabloti: Więc się lud rzucił na EO. Quote
Szura Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Obcięłam Tonikowi uszy, żeby przestał wyglądać jak księżniczka... No ale pomyślałam, że mu będzie smutno bez uszu, więc mu doczepiłam kocie. :loveu: ROZKOSZNY. :lol: Quote
Unbelievable Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 jezu jakie słodkości :loveu::loveu::loveu: Quote
Szura Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Wyszło genialnie. :D Gorzej, że teraz mnie kusi, żeby kupić takie same - tylko białe - dla Yukiego i zrobić im sesję zdjęciową. :stupid: :evil_lol: Quote
Szura Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Ludzie, ja faktycznie mam bedlingtona! :crazyeye: Przed Po Niedługo się postaram o lepsze zdjęcia. ;) Quote
Delph Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Yuki jest piękny, do tego ma wspaniałą psychikę. Fantastyczny pies. Tonic błyskawica oczywiście też :) Liczę na wspólny spacer po fortach :) Quote
Szura Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Delph, koniecznie, bo przez przypadek ringówka mi w kieszeni została. :lol: Quote
paulaa. Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Nie poznałam go :lol: Po strzyżeniu wygląda tak dostojnie :smile: Quote
Szura Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 W ogóle zapraszam wszystkich na spacer w niedzielę na Pola Mokotowskie, o 17 spotykamy się przy pomniku psa. Z forum szczurzego zebrało się grono chcące małego pomacać, ale im więcej nas, tym weselej przecież. :D Quote
Delph Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Wygląda jak dzieciuch jeszcze, ale zapowiada się naprawdę dostojnie. I kawał chłopa z niego będzie :eviltong: O, masz kontakt z ludźmi z szczurzego? Mam fajną klatkę (mocno używaną przez moje szczury, niestety), z której po dorobieniu półki jest całkiem niezłe lokum dla szczurzastych. Mogę oddać osobom pomagającym ogonkom. Albo sama wziąć jakieś na dt, przyznam, że brakuje mi szczurów :p Quote
Szura Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 No, szczurów od lat nie mam, ale na forum zostałam. ;) Na Alloszczurze możesz zamieścić albo ogłoszenie o klatce do oddania, albo coś przygarnąć, http://forum.szczury.biz/viewforum.php?f=99 tu jest dział z interwencjami. Quote
Delph Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 A SPS jeszcze działa? Widziałam jakieś ich nowe ulotki. Wpadnę jak mi się uda na pola w niedzielę, wyślij mi na pw numer do siebie (jeżeli to nie problem) to w razie czego się namierzymy. Quote
Szura Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 SPS chyba działa, ale osobiście nie miałam z nimi do czynienia, więc nie wiem jak to u nich teraz wygląda. Szczury miałam rodowodowe, a potem szybko rozwinęła mi się przy nich astma, więc o byciu szczurzym DT mogłam tylko pomarzyć. :P Numer już wysyłam. :) Śpiąca dzidzia: Quote
Szura Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Chciałam też cyknąć kilka zdjęć Tonikowi... Uwaga, pozujemy... ...lol, nope! Ja chcę zdjęcia, ja! No, jedno może być wspólne. I biedny poszkodowany. : < Quote
Illusion Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Skądś znam takie sytuacje... :eviltong: Fajnie takie owieczki wyglądają razem :). Quote
Recommended Posts